Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszna przeszłość kobiet

Przeszłość seksualna kobiet jest straszna

Polecane posty

Gość oszolomie
szyderca :D

"Na co kilka lat starszej gówniarz bez prawa jazdy?" Nie znasz kobiet... Zadaj sobie trochę trudu i dowiedz się jak rozumują... Same blachary masz wokół siebie widzę... Dorośnij. Dorośli o wiele bardziej kręcą kobiety niż gówniarze w samochodach tatusia...

Poza tym ja mam swoje zainteresowania, swój styl, nie muszę być w guście kobiet. Specjalnie dla nich mam się zmieniać? Na dodatek zdaję sobie sprawę, że ewentualny mój związek z kobietą mógłbym być dla niej w mniejszym stopniu oparty na fizyczności i seksualności, pożądaniu i namiętności niż z innymi facetami i u nas by to mogło być na dalszym planie właśnie dlatego, że adonisem nie jestem

Gość też nie żaden mister
Moja dziewczyna to naprawde sliczna kobieta, bylem pewny że miała kilku/nastu facetów, być może i przygody. Długo musiałałem sie starać żeby zechciała mnie poznać, umówić sie tylko ze mna-bo mamy wspólnych znajomych. I okazało sie juz po jakimś czasie związku że spała z 2, bo z to były dłuższe związki, teraz mi głupio że myslałem że towarzyska ładna to troche łatwa ;) nie powiedziałem jej do dziś, 2l razem, że tak myslałem :D Dlatego klubowiczka to nie zawsze pusta blachara

Ale dlaczego mam się brać za starsze? Starsza na pewno też potrzebuje faceta doświadczonego w łóżku. Poza tym nie chciałbym panny, która jeszcze nie dawno była z tępym dresem, bo dres fajną furę miał, a teraz jej się niby odwidziało

też nie żaden mister ale sam prawiczkiem chyba nie byłeś?

Gość też nie żaden mister
No co ty, nie. Miałem już doswiadczenie z 3 laskami

Straszna przeszłość kobiet -> każdy był kiedyś prawiczkiem albo dziwicą. Trzeciej możliwosci nie ma ;)

Gość oszolomie
co sie tak tych latwych panienek, klubow,dresiarzy i fur czepil???? DOROSNIJ moja przeslosc seksualna nie jest straszna.

oszolomie jesteś kobietą?

Gość oszolomie
no to sobie bicz ukrecilam tym nickiem.spontany nie zawsze sie sprawdzaja ;) jeszcze nikt sie tak do mnie nie zwracal :D w odpowiedzi-tak. :)

Gość Damskie rajtki sa dla kobiet
oszolomie jesteś kobietą? Heheheh sikam :classic_cool:

Gdy bedziesz dobiegał 40-tki i nadal będziesz prawiczkiem, to zaczniesz obniżać poprzeczką i liczba partnerów seksualnych kobiety stanie się jakby mniej istotna. Tylko po co czekać tak długo ?

Straszna przeszłość kobiet Dorośnij. Wróć za kilka lat z przemyśleniami...

Gość alle faceci
Jestes jakiś nietypowy i pewnie to dobrze. Bo przecież większości facetów zupełnie nie przeszkadza to że kobieta miała straszną przeszłośc seksualną Sam wiesz.....faceci seksują się z prostytutkami i nie przeszkadza im że z popchwy prostytutki korzystało tysiace brudnych zarażonych facetów, nie przeszkadza im że nurzaja się w zgniłoej spermie zarażonych obleśnych amatorów prostytutek Sam wiesz....faceci zadają się z męzatkami i wręcz pasuje im zgniła sperma ich mężów bo i oralnie im smakuje i nie tylko , zadają się z używanymi kobietami bez oporów a sami są nie lepsi wiesz ....tak naprawdę nie nazywaj kobietami takie przedmioty powszechnego użytku o rozwiązłej przeszłości seksualnej I niech los cie chroni przed wpadnięciem w łapy takiego brudnego przedmiotu podszywającego się pod nazwę porządnej kobiety

Gość oczy
musze jednak zmienic nicka :D

oszolomie no to pewnie jesteś w mniejszości. A myślę, że akurat 40 letni prawiczek w ogóle nie będzie atrakcyjny dla kobiety z bujną przeszłością

Straszna przeszłość kobiet, przeczytałem dwadzieścia kilka twoich postów i wszystkie byly napisane w tonie jęcząco-utyskującym. Na tym włąsnei polega twój problem, a nie na tym, że nie masz samochodu, czy złotego łańcucha na szyi. A kobiety maja prawo do zbierania doswiadczeń seksualnych takie samo jak mężczyźni. Przeoczyliście dzieciaki rewolucję seskualną.

Gość oczy
prawiczek czterdziestoletni powiadasz??? mniam.

Rusłan a czemu tak polecasz związek ze starszą dziewczyną?

oczy jesteś ironiczna

vieviór ja jestem prawiczkiem, do kobiety po przygodach bym nie pasował, bo mamy inne podejście Żono Domowa no dla mnie to dziwne, że dziewczyna tak z obcym idzie i nie wiadomo co wyrabia

Gość oczy
to nie ironia.to szczerosc.

Jeśli to twoje jedyne kryterium dopasowania, to na twoim miejscu szukałbym partenrki w gimnazjum. :p

Na co kobiecie 40-letni prawiczek?

vieviór podejście do seksu jest ważne. Ja bym np. nie chciał dziewczyny po przygodnym analu