incube 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Czy to możliwe, żeby przelew wysłany w piątek z jednego banku do drugiego, przyszedł dopiero we wtorek albo jeszcze później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mydełko Fa 0 Napisano Grudzień 20, 2011 W piątek o której godzinie wysłany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incube 0 Napisano Grudzień 20, 2011 pewnie jakoś 17-18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja_Malutka_26 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Możliwe, zalezy od ksiegowań danego Banku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incube 0 Napisano Grudzień 20, 2011 co zrobić, jeśli do jutra wciąż nie dostanę pieniędzy, a mam pewność że przelew został wysłany? (otrzymałam potwierdzenie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12tydzcizy mam Napisano Grudzień 20, 2011 z jakiego do jakiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
incube 0 Napisano Grudzień 20, 2011 KredytBank do Millenium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sedirka 0 Napisano Grudzień 20, 2011 Jest to możliwe, a jak się wyśle kasę na poczcie, to może iść jeszcze dłużej... Jak chcesz, to zaufaj osobie, która Ci wpłacała, skoro masz dowód wpłaty, a jak nie masz pewności - to poczekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach