Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhgfdcvbbvg

Problem z prądem. Proszę pomóżcie.

Polecane posty

Gość kjhgfdcvbbvg

Złożyłam do energi wniosek o założenie licznika na prąd, miał on być rozpatrzony w ciągu 2 tygodni, miałam dostać umowę do podpisania, odwieźć im podpisaną i zapłacić opłatę, i licznik miał być założony do 4 tygodni tak mi powiedzino w siedzibie energii. Tymczasem mija już 4 tydzień a on nawet nie rozpatrzyli jeszcze mojego wniosku. Co robić? Cała ekipa do remontu czeka bo nie ma prądu i nic nie mogą robić. Czy da rade ich jakoś przyspieszyć, bo dzwoniłam już kilka razy i oni udają głupich.

no chyba prościej pojechać i potrząsnąć sytuacją i panie które drukują umowy zaraz to zrobią :D

Gość kjhgfdcvbbvg
byłam tydzień temu z elektrykiem, który przygotował wszystko to co chcieli (plany poprowadzenia licznika, przygotował miejsce na licznik, miałam zgodę sąsiadów tak jak wymagali) to powiedzieli że kolega jeszcze nie rozpatrzył wniosku. Powiedziałam pare słów że ile można rozpatrzać wniosek i ogólnie trochę przykrych słów pod ich adresem że to są jakieś żarty co oni wyprawiają, ale nie poskutkowało. Panie tam oczywiście zajęte bardzo oglądaniem katalogów były, a pan się tym zajmujący siedzeniem w necie i rozmowami prywatnymi.