Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada1991

dobry wiek na zareczyny?

Polecane posty

dziekuje dziewczynki teraz wiem ze nie jest za wczesnie i ze wszystko ma dobre i zle strony, ale jesli dwie osoby sie kochaja to im sie uda:)

Gość Ahossik_1991
My narazie mieszkamy u mnie a za 3 misiace kupujemy mieszkanie:) na początek 48m2 2 pokoje z kuchnią i łazienka:) już snujemy wizje jak ma wyglądac

Gość Ahossik_1991
Czekolada długo ze soba jesteście??

Ja zmykam napisz na email jak bedziesz chciala popisac pozdrawiam ciao

Tylko jedna moja koleżanka zaręczyła się w wieku 20 lat, chwaliła pierścionkiem na lewo i prawo, a po pół roku się rozstali. Dla mnie 20 lat to za wcześnie na poważne plany i zobowiązania, ale to zależy od priorytetów. Moje są inne :-) Jednak znam kilka małżeństw zawartych w młodym wieku (w tym moi rodzice) którzy tworzą fajne związki i dają radę. Ty jakbyś była pewna swojej decyzji, nie zakładałabyś tego tematu, bo zdanie obcych ludzi w ogóle nie powinno Cie obchodzić.

wiek nie ma tu nic do rzeczy, albo sie jej gotowym albo nie moj mezczyzna zareczyl sie ze mna 2 lata temu - mialam 20 on 24, nie spieszylo nam sie do slubu az tak, dlatego tez bedziemy slubowac sobie wiernosc dopiero w przyszlym roku ;)

Gość dziwny topic a najdziwniejsze
jest to, że autorka rozdaje to swoje gg i ma zamiar pisać mejle z poznanym na forum facetem. moim zdaniem nie jest normalne to, że dziewczyna planuje zaręczyny i szuka sobie wirtualnych sprzymierzeńców :o zwłaszcza facetów?!