Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czekolada1991

dobry wiek na zareczyny?

Polecane posty

Czasem? Ja znam pelno takich malzenst i teraz jest to coraz cześciej

Gość pi[pi
witam,jakie ma znaczenie wiek???jak nie beziez Was dobrana para to i po 30 nie wypali......Mialam 17 lat jak moj maz przyszedl poprosic o reke moich rodzicow,slub byl jak ja mialam 19(on jest 5lat starszy ode mnie:)w lutym minie nam 17lat slubu ,a 19 jak jestesmy razem...pewnie byly i zle chwile,,,ale nie sztuka jest byc i odejsc,a byc i utrzymac zwiazek..pozdrawiam i zyczę powodzenia

Widzisz pi i masz racje wazne jest to polaczenie a nie wiek tak samo jak to co w sercu a nie uroda

Gość etykk
"czekolada1991 czasem malzenstwa z 20letnim starzem sie tez rozwalaja, wiec nie ma na to regulu, nie da sie wszystkiego przewidziec" Oczywiscie. A jak maja sie nie rozwalic kiedy malzonkowie mieli mniej niz 25 lat jak sie hajtali?

Gość hhhhhhh
może zamiast myśleć o zaręczynach, lepiej by było poczytać słownik ortograficzny, bo w tej dziedzinie nie masz staŻu wcale... zaręczyny, ślub, rok później rozwód. tak to jest, jak się małolaty bawią w dorosłość.

Gość pi[pi
teraz jest tak---najpierw mieszkanie,parac samochod na koncu slub dzieci,w sumie ok 40,,a ja sie ciesze ze tyle przeszlam ,juz mam wiele za soba co inni dopiero zaczynaja ,ddzieci odchowane ,a ja z mezem przezywamy druga mlodoscPa sex w wieku 40 latjests szalenczy:P)my mozemy sie teraz soba bawic ..a inni podcieraja pupska maluchom i sa wiecznie zmeczeni...no i mezowie szukaja energicznych kochanek:)mlodsze nie zmeczone :)hehhe swoje trzeba przejsc i tyle:)

I jak zawsze , jest to logiczne ze przyjdzie jakis neptyk co zepsuje atmosfere swoimi madrościami , jak ci przeszkadza czyjas pisownia to poprostu wyjdz geniuszu ,

Gość pi[pi
Leny11======dokladnie:)

Gość etykk
Jakby mieli ok. 30, to mialby wieksza szanse przetrwac, bo oboje zazwyczaj juz dojrzali i ustawieni. Kolo 40 - ciezko, za duzo nawyczkow

nie powiedzialam wcale ze gorsze tylko ze ja nie mam zamiaru czekac do 40-stki." wiec sie pytam ponownie !!! po co ten topik ? i po co pytania z twojej strony jaki jest dobry wiek na zareczyny skoro sama dobrze wiesz w jakim wieku chcesz sie zareczyc :D

Gość hhhhhhh
czekolada, dziecko, uważaj jak się odzywasz do starszych, bardziej doświadczonych życiowo ludzi. statystyka przemawia za moją opinią, nie twoją, dziecko. większość moich znajomych się rozwiodła, bo brała ślub myśląc, że życie to bajka, a potem się okazało, że jest zupełnie inaczej i klapki z oczu spadły. nagle się okazuje, że się towarzystwo jeszcze nie wyszalało, bo trzeba sprawdzić, jak to jest z innymi. a już najlepiej jak pojawiły się dzieci i teraz panny z odzysku muszą szukać frajera, który ją weźmie z bachorem. ubaw po pachy, jak to z głupoty można sobie życie spieprzyć. swoją drogą 15-latka z 20-latkiem, patologia...

Gość pi[pi
i jeszcze---to nie znaczy ze nie chodzililsmy na imrezki czy cos takiego jak bylismy mlodym malzenstwem---u dziadkow byli nie raz na wakacjach itp(ale oni byli wtedy mlodsi i mogli pomagac)teraz sobie tego nie wyobrazam sa starsi i to oni potrzebuja naszej pomocy taka jest kolej rzeczy....caly trik w tym wszystkim by sobie nawzajem ulatwiac zycie ,a nie utrudniac:)

Gość hhhhhhh
Leny, poprawna pisownia bardzo wiele mówi o poziomie człowieka, ale co ty możesz o tym wiedzieć. :)

Gosciu jeszcze raz powtarzam , chcesz to idz sobie do przedzialu twojej inteligencij ktory jak widac jest niski bo nie rozumiesz słowa WYJDZ!