Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy może to ciąża

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Czy może to ciąża
To moze cała moja histora, owszem dobrze zrozumialas robilam najczulsze testy 10 tki, na ktorych pojawiala sie blada kreska, co wiecej niejednokrotnie robilam dwa testy jednoczesnie, i 10 i 25 tki na 10 mialam blada kreske na 25 w tym samym czasie tylko jedna. Zwrocilam sie z tym problemem i pytaniem do lekarza, co wiecej zrobilam betaHcg, ktora wykluczyła ciążę. I wtedy lekarz tlumaczyl mi ze nie powinno robic sie testów przed spodziewana miesiączką i niepotrzebnie sie nakrecac. Ze testy czesto pokazują błedny wynik itd, ale nie wierzylam i przeciez wiem co pisze w instrukcji, a jednak. Pamietam jak płakałam gdy w jednej rece trzymałam test - bobo test strumieniowy 10 z druką bladą kreską a w drugiej wynik bety z labolatorium, uwierz mi koszmar i tragedia. A co do progesteronu to jest ok, nawet co miesiąc okolo 7 dnia po potwierdzonej owulacji sprawdzam poziom progesteronu, zawsze mam prawidłowy

Gość kasia srasia asia
No to Ci wspolczuje. Ja nigdy, nigdy nie widzialam II kresek a przetestowalam juz chyba z tysiac testow :) Przed miesiaczka, w dniu i nawet po krwawieniu :P

Gość Czy może to ciąża
szczerze mówieć to juz nie wiem co robić, zrobiłam juz chyba wszystkie badania, i mam juz dosc. nie wiem co robić ale ostatnio doszlam do wniosku ze od roku moje zycie to tylko jeden temat i tak wszystko kreci się od miesiaczki do miesiączki, nic juz mnie nie cieszy, latam sprawdzam cykle i tak tylko zyje nadzieja ze moze tym razem

Gość kasia srasia asia
wyluzowac psychicznie....