Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy może to ciąża

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Czy może to ciąża

Mam taki problem, staram się od dawna o dziecko, jednak jak dotąd się nie udawało. Teraz do miesiączki zostalo mi jeszcze 4 dni więc czekam, ale zauważyłam coś dziwnego.... otóż co jakiś czas mam straszne mdłości, tyle że nie rano ale w środku dnia i wieczorem. Poza tym od dwóch dni mam biegunke, bez zadnych dolegliwosci żołądkowych, gorączki czy nawet osłabienia, za to biegam do ubikacji co kilkanascie minut. Gdzies wyczytałam że może to być oznaką ciąży, jednak czy to prawda?

Gość nnw
może ale nie musi.

Gość chyba sa to
bardziej twoje urojenia.

Gość mdłości to i tak
mdlości to i owszem ale biegunka pierwsze slysze

Gość Czy może to ciąża
CZyli biegunka nie jest żadnym objawem ciążowym?

Gość nnw
może poprostu jakies zatrucie pokarmowe -jelitówka.

Gość Czy może to ciąża
dziekuje, chociaz myslalam ze sie uda i niepotrzebnie sie nakreaclam

biegunka moze być oznaką ciąży jak najbardziej ale nie ma co sie tym sugerować. pozostaje zrobić test i być cierpliwym bo pragnienie ciązy nie pomaga w jej dostrzeżeniu przykre :(

Gość jesl
zaobserwuj swoje piersi...mi w pierwszym tygodniu od zaplodnienia zmienily sie znacznie...nie urosly nie bolaly ale pokazaly sie zylki i krostki wokol brodawek

Gość 2323238
Mam nadzieje ze ci sie uda bo sama wiem jak to jest doszukiwac się we wszystkim objawów ciąży i zyc tylko nadzieją.

Gość 2323238
Mam nadzieje ze bedzie dobrze, m,oze akurat ci sie uda trzymam kciuki

Gość Ahosik_1991
Chyba nie bardzo..

Gość A ja jestem dobrej
a ja jestem dobrej mysli i zycze dziewxzynie jak najlepiej, skoro ma jakies objawy to niech czeka i moze akurat sie udalo, dlaczego od razu ma sie nastawiac pesymistycznie

Gość kasia srasia asia
a jaki masz sluz?

Gość Czy może to ciąża
Bardzo gęsty i klejący o białym zabarwieniu i bez zapachu

Gość jncldnld
A masz podwyższaną temperaturę? może po prostu zjadłaś coś nieświeżego. Test ciążowy może jeszcze nie wyjść, poza tym powinno się go obić najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Nie napalaj się tak bo potem będzie rozczarowanie, wiem co mówię bo miałam tak samo każdą anomalię odbierałam jako ciążę. A wiesz kiedy zaszłam w ciążę jak odpuściłam i powiedziałam sobie co ma być to będzie, zaszłam od razu w ciążę

Gość Czy może to ciąża
Masz racje i wiem o czym mowisz, juz za dlugo sie staram i biegam do lekarza i za kazdym razem mowie ze dosc ze odpuszczam, ze psychika wpływa negatywnie itd, a jednak jak tylko zbliza sie termin miesiaczki wyszkuje kazdego objawu. To juz jakaś schiza ale co zrobic skoro tak ciezko mi nad tym zapanowac. W tym miesiącu jest juz wybitnie ciężko, do okresu mam 4 dni, zle sie czuje, mam biegunke a wykloczam zatrucie czy jelitówke bo nawet przez moment nie zabolal mnie zoładek, po prostu zjem cos lub wypije to biegam do łazienki, temperature mam prawie zawsze 37,2; 37,3, i wiecznie ten ochydny smak w ustach, jak bym conajmniej lizala blache, sorry ze tak to okreslam ale z nerwow oszaleje za moment

Gość Czy może to ciąża
No i nie wytrzymałam, zrobilam test i jest negatywny

Gość kasia srasia asia
a tego sluzu masz wiecej niz zazwyczaj przed okresem??

Gość Czy może to ciąża
Wydaje mi sie ze jest gestszy

Gość Czy może to ciąża
Wydaje mi sie ze obie doszukujemy sie potwierdzenia ze bedzie ok,

Gość kasia srasia asia
heh :) kiedy testujesz?

Gość Mieczyk1987
hej dziewczyny :) mozna doloaczyc sie do was? ja nie mam juz okresu 3.5 tyg. robilam test juz raz ale po poludniu i wyszla ta druga kreska bladziutka ale pokazala sie odrazu wiec mysle ze to tio :) do lekarza ide dopiero po swietach poki co pozostaje czekac :) i dbac :) objawow strasznych nie ma. brzuszek pobolewa piersi bola ale leciutko tylko mam okropne wzdecia ;/ trzymam za was kciuki i czekam na jakies newsy :)

Gość Czy może to ciąża
dzisiaj zrobilam ale negatyw, moze za wczesnie sama nie wiem, mam jescze 4 dnio do miesiączki

Gość kasia srasia asia
ah no tak, czytalam ze negatyw. po pierwsz mysle ze za wczesnie, po drugie po poludniu, a po trzecie pewnie mialas test z apteki o czulosci 25ml/Uml ? - to sa slabe testy. Chyba trzeba poczekac kilka dni jeszcze, mnie zostalo 2-3 dni i dzis popoludniu tez negatyw :( objawow brak.

Gość Czy może to ciąża
brak miesiączki i druga kreseczka to super, chyba mozna juz ci gratulować, ja to chyba oszaleje z nerwów, staram sie juz prawie rok i tak jak pisalam świruje hahhaha, ale poki co czekam i wierze ze ten test zrobilam za wczesnie

Gość kasia srasia asia
to tak jak ja - rok staran ( ponad rok, dokladnie 14mcy ), swiruje choc wmawiam sobie - ze wcale nie :P i szaleje z nerwow i czekam... niecieprliwie czekam!

Gość Czy może to ciąża
aż sie troche rozluźniło hahah i dobrze, powiem wam kochane ze ze mnie to juz totalna wariatka, fakt test mam z apteki i o czułości 25 ale robiłam wczesniej tzn w ostatnich miesiacach bobo testy o czulości 10 i chyba zawsze wychodzila mi druga blada kreska a po paru dniach lipa dostawałam okres. Teraz postawiłam niby na czulsze. Stracilam kupe kasy i chyba wszędzie pochowałam testy. Pochowałam bo mąż juz sie wcieka że jestem nienormalna że nie umiem się wyluzować itd. No ale trudno nie mogę i już

Gość kasia srasia asia
nie wiem czy ja zle zrozumialam Twoj post, czy Ty cos zamieszalas, ale najczulsze testy to walsnie 10-tki, a 25 to o dupe roztrzas. Jesli robilas wczesniej 10tki i wychodzila blada kreska a pozniej dostawalas okres radzila bym sie wybrac z tym problemem do lekarza, bo kreska na tescie ciazowym wychodzi tylko w ciazy!!!! Jesli mialas ja i przychodzil okres, mozliwe ze dochodzilo u Ciebie do samoistnego poronienia, moze masz za malo progesteronu i ciaza zostala wydalana przez to? moze za krotka II faza? Ja juz sie natestowalam tysiace testow i nigdy nie widzialam nawet najbledszej II kreski.