Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość+++

Powiedzieć/nie powiedzieć

Polecane posty

Gość gość+++

Co byście zrobili jak byście się znaleźli w następujących sytuacjach??? 1) Macie najlepszą przyjaciółkę z którą znacie się kupę lat. Raz było lepiej raz gorzej, ale mimo wszystko przyjaźń wasza przetrwała. Przyjaciółka wasza wyszła za mąż i po kilku latach okazuje się, że mąż ją zdradza z jakąś inną kobietą. I czy mówicie swojej najlepszej przyjaciółce o jego zdradzie??? (W końcu dlaczego ma być oszukiwana przez niego) 2) To wsza przyjaciółka zdradza swojego męża po kilku latach małżeństwa i czy mówicie jej mężowi, że ona go zdradza Czekam na wasze wypowiedzi

Gość hmmmmk
1) na pewno mowie (choc latwo nie bedzie) 2) rozmawiam i proponuje terapie malzenska lub seperacje/rozwod

Po pierwsze to nie lubie wtracac sie do cudzych zwiazkow nawet jesli to przyjaciolka. Choc gdyby to moja przyjaciolka zostala zdradzona to bym jej to probowala jakos powiedziec. A co do jej meza to nie wiem.

1- oczywiscie 2- kiedyś miałam bardzo, bardzo bliskiego kolege, znaliśmy się pare dobrych lat, wiedziałam, ze spotyka się z pewną dziewczyną, ona go męczyła, dręczyła.Dziewczyna ta była w związku z innym, od 4 lat, znałam chłopaka, żal mi go było, ze suka robi mu rogi, perfidnie dała dupy pare razy tamtemu, powiedziałam chłopakowi, ze dziewczyna robi go w kanał, co prawda nie uwierzył, choć wszyscy znajomi o tym wiedzieli, tłukli mu do głowy, to on wie swoje, ale pomimo, ze ten, z ktorym zdradzała był moim kolegą, powiedziałam, bo takich znajomych nie chce, co pukają dziewczyny kolegow

Gość taka jedna po 40 ;)
ale dlaczego chcesz sie wpieprzac i udupiac kogos u drugiej strony? jesli wiesz o zdradzie to rozmawiasz ZE ZDRADZAJĄCYM !!! inaczej zdradzana/y i tak cie znienawidzi jako posłańca o ile ci uwierzy...

Gość gość+++
Tak to jest: To nie moje życie To nie mój związek Co mnie to obchodzi Nie chcę się do tego mieszać UDAJE SIĘ, ŻE SIĘ NIE WIDZI

Gość hjnoi
powiedziec nie powiedziec a co to kurwa quiz jakis urzadzasz ? ciagnij zapalki i po problemie

nom, wychodzi się na najgorszego - ale sram na to -widze gówniane zachowanie, to i powiem, a dlaczego ? bo też chciałabym wiedzieć, a nie, że wszyscy wiedzą, jak chłop robi ze mnie śmiecia

Gość tak myślę..
1) Zbieram dowody (jakieś zdjęcie) i mówię, albo najlepiej pokazuję dowody bez komentarza 2) rozmawiam ze zdradzającą Ale nigdy nie byłam w takiej sytuacji.

Gość gość+++
hjnoi powiedziec nie powiedziec a co to k**wa quiz jakis urzadzasz ? ciagnij zapalki i po problemie żaden quiz, chodziło mi tylko o to jak byście zachowali się w dwóch sytuacjach pierwsza jest dla mnie raczej oczywista nad drugą to już nie wiem naprawdę nie wiem

Gość mam takie dziwne wrazenie ze
NIE MOWIC bo nie uwierzy, jesli bardzo kocha meza/zone to nie uwierzy i tyle. a Ty wyjdziesz na najgorsza swienie i manipulantke. Znam to z autopsji

Gość zzzxxxccc
1) Tak 2) tutaj to nie wiem