Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

nie nawidzę mojej grupy na studiach

Polecane posty

Gość mloda zona kasiaa
Ewa 33 , aTy co bedziesz tak wiecznie wszystkich poprawiac???? autorka ma inny problem, wiec pisz na temat...

Gość mloda zona kasiaa
pocieszaj sie tym, ze widzisz sie z nimi tylko na wekendach i po pare godzin.

Gość kaskada26
ok,zapytam ja o co chodzi,ale jestem na stówe pewna,że odsunęła się ode mnie bo nie chodzę na zajęcia(w sensie ciągle)a ona wyisaduje i ma 100%obecności.Kiedyś jej się zapytałam po jednych zajęciach czy idzie na kolejne a ona do mnie z takim nerwem"no,a co,a co mam robić"?...jasne,nie ma co robić...a dwójka dzieci w domu...ale nie wazne,nie oceniam jej.Z drugiej strony to nie chce mi się wierzyć,że tylko tego zdzierżyć nie mogą,że mało jestem a mi zaliczają...

Gość kaskada26
wiecie co,a jeden z tych prostaków na pocztku jak studia się zaczęły to leciał na mnie i stali tak w kilkoro z innymi a ten cham mnie woła jak przechodziłam i z takim tekstem do mnie"a ty z domu jak sie nazywasz,bo ja cie chyba znam,jak twój stary sie nazywa"?nosz kur.......ja sobie mysle,ty chamie!nie zna mnie kompletnie i takie pytania od razu!odkad powiedziałam,że mam męża to powiem wprost-kpi ze mnie i mnie obgaduje.

Gość kaskada26
Ewa jesteś nudna już z tym

Gość mloda zona kasiaa
Ewa 33 jest beznadziejna. Na kazdym topiku jej nie znisza i biedna nie ma co ze soba zrobic, wiec udaje mądrą i poprawia błędy ortograficzne:) mocherowy beret:)

Ewa33 weź już skończ, bo się rzygać chce od twojego moralizatorstwa. Pomogłabyś dziewczynie, bo ma ewidentny problem a nie pier**oliła bez sensu o ortografii...

Gość mloda zona kasiaa
to naprawde masz beznadziejna grupę, stado buraków, wieśniaków...ale tego nie dalo sie przewidzieć... a ta kolezanka Twoja to dwulicowiec i tyle...

Co ma poprawianie byków językowych do moralizatorstwa tudzież mocheru? Mózgi wam do myślenia służą, czy tylko do obciązenia łba, żeby was wiatr na porwał?

Gość mloda zona kasiaa
ale płytka osoba z Ciebie Ewa 33!!! zal.pl hahaha bez odbioru!!

Gość zainsaka
Analfabetyzm to brak umiejętności pisania i czytania, nie ma to związku z błędami ortograficznymi.

Gość mloda zona kasiaa
ta dziewucha wszędzie szuka zaczepki, wszędzie, skąd tacy ludzie do cholery?????????

wszędzie, gdzie są analfabeci, debile, durnie i reszta nieudaczników, które koniecznie chcą się publicznie produkować :)

Gość ona jest
stara panna, nikogo nie ma, nikt jej nie chce.Tu ma orgazm jak dokucza ludziom:):)

Gość mloda zona kasiaa
hahaha, może i faktycznie ma tu orgazm::)

nie wiedziałam, że od kafeterii można mieć orgazm ale skoro tak twierdzicie, to chyba wiecie lepiej...

Gość ona jest
nooo,ty musisz sobie radzic jakos sama, bo przeciez nikogo nie masz. taka brzydka jestes,ze nikt cie nie ruszy?? nawet kijem przez szmate?:P

Gość ona jest
no i Ewa nam zamilkła, chyba trafilam w czuly punk tej ksiezniczki.

trafiłaś jak kula w płot poszłam grzać obiadek dla M., bo dzwonił, że wyjeżdża z firmy właśnie więc sorki, ale będę się odzywać rzadziej nie to, żebym was opuściła, nie matrwcie sie :)

Gość ona jest
to ona tez widac jest kura domowa...jeszcze lepiej....

Gość bfslknb
Ma rację, że poprawia. A wy tylko powinnyście być jej wdzięczne za zwrócenie uwagi. Radzę korzystać z rad, żeby sobie w przyszłości wstydu nie narobić.

Gość zawsze dam rade
no a jak myslalas??jak nie poda obiadku to wpier....dostale od swojego zgreda

Gość bfslknb
Kulturalna osoba też nie klnie. A z tego co zauważyłam w twoim nicku pojawił się wulgaryzm. Więc ktoś kto sam kulturalny nie jest, nie powinien tego wytykać komuś innemu ;]. Ja jestem zwolenniczką rozpowszechniania poprawnej polszczyzny, więc w tym przypadku stoję po stronie Ewy33. Co innego jeśli chodzi o sposób w jaki to robi.

Gość zawsze dam rade
oooo,Ewa nie ma zadnego wsparcia i pisze spod innego nika:)

Gość bfslknb
Heh. Wiedziałam, że tak będzie. :) Zapewniam, że nie jestem żadną Ewą. I raczej jestem rzadkim gościem na kafeterii.

Gość oha
Kaskada!!!!!!!!!!!!! Po znakach interpunkcyjnych dawaj spację :-O Nawet takich rzeczy trzeba uczyć ludzi po studiach :-O

Gość oha
Kaskada, to ty piszesz pod innymi nickami, co łatwo poznać po braku owych spacji. Jesteś tak prosta że nawet nie potrafisz się zakamuflować, bo twoje błędy po prostu cię zdradzają.