Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

nie nawidzę mojej grupy na studiach

Polecane posty

Gość fffffffffff27
Ewa, najprawdopodobniej masz włączony automatyczny słownik do poprawiania błędów...to nie filozofia nacisnąć na prawidłowe słowo..i nie uwierzę ze nie masz tudzież tak owego:P słownika..;) jezeli az tak bardzo lubisz zajmować się poprawianiem błędów ortograficznych to ja proponuje znaleźć pracę która pozwoli to tobie robić w pełnym wymiarze godzin, spełnisz się życiowo;)

Gość oha
"Kaskada" i "zawsze dam radę" - to jest jedna osoba. Jakie to smutne że musi podszywać się pod samą siebie :D i to podobno pani która robi 'podyplomówkę' :-O

Gość oha
fffffffffff27 - po cholerkę komu słownik do tak prostych wyrazów! :-O Ludzie, nie osłabiajcie mnie.

Gość fffffffffff27
oha, czy ty w ogolę zrozumiałaś mój post???? dlatego napisałam ze każdy dureń ze słownikiem internetowym gdzie wyraz podświetla sie na czerwono, umie poprawić błędy, i umoralniać innych.. także nie bądźmy tacy ortograficznie mądrzy..ludzie to forum do wyrażania poglądów, a nie sprawdzian z pisowni, jeżeli błędy aż tak was rażą, to po cholerę tu siedzicie? jak mnie coś denerwuje to to likwiduje lub po porostu tego unikam.. może czas poszukać forum pod nazwą - tylko dla ludzi wyrażających się poprawną polszczyzną ?

Gość Ganta
Oj, Ewka, pierdzielisz, a moher niepoprawnie napisałaś :D

Gość oha
Uważam każdy powinien pisać poprawnie :) Przecież nie wymagam zbyt wiele.

no witam witam ponownie, po zupce widzę, że temat się rozwija niekóttzry nawet wrózkami są i wiedzą o jakiś słownikach, o których nawet ja nie wiem no tak, ale może faktycznie niektórzy nie wierzą, że można umieć pisać poprawnie po polsku bez ciągłego sprawdzania pisowni śmieszne :) pozdrawiam podobnie myślących i obśmiewam analfabetów lecę, ale jeszcze tu zajrzę :)