Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkjhg

ROBIE 50 PIEROGÓW ...bede musiala je zamrozic

Polecane posty

Gość dfghjkjhg

czy po nastepnym gotowaniu nie rozwala mi sie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jadę jutro na pomorze
ugotuj i potem zamroź

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotuj pierogi
zmrażaj jak ostygną

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fdffdhjb ghgvbk
tak zamróź po ugotowaniu, a potem od razu zamrozone na patelnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiem i ja.......
ja mrożę surowe pierogi ...szczerze mówiąc już ugotowanych jeszcze nie mroziłam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość 45y54y4
te które masz zamiar zamrozić podgotuj przez 2 minuty, skrop olejem i po ostudzeniu włóż do zamrażalnika :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjkjhg
lepiej ich nie gotowac?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ugotuj pierogi
ja zawsze gotuję i potem zamrażam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość dfghjkjhg
ok dzieki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiem i ja.......
są dwie szkoły jak sama widzisz ....jedni jak ja mrożą na surowo inni po zagotowaniu więc sama zdecyduj ....ja mrożę na surowo bo mniej roboty byle tylko się nie posklejały

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez surowe
zamrazam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja mroze na surowo ale po ugotowaniu raczej nic nie powinno sie stac, mozesz najpierw zamrozic je np na drewnianej desce i po 2 dniach wlozyc je do woreczka - slyszalam ze to jedno z lepszych rozwiazan

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mroź surowe, rozłożone w
zamrażarce tak, żeby pierogi do siebie wzajemnie nie dotykały. Do woreczka wrzucasz dopiero,. gdy są zupełnie zamrozone. To gwarancja, że pierogi nie będa posklejane, a co za tym idzie nie porozwalają Ci sie podczas gotowania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×