Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoka laka

moim marzeniem jest mieć idealną cere

Polecane posty

Gość zoka laka

:( bez przebarwień bez tradziku beznaczynek swieza i ijedrna jak dzieci :(

Gość kartka w kratkę
raczej się nie spełni, a nawet na pewno

Gość zoka laka
dlaczego ?:( moze można ją jakos zregenerować ?

Gość boginirapuzd
kartka w kratkę zainwestuj w dobre kosmetyki apteczne , sproboj sie nie malowac jak nie musisz , i badz systematyczna w oczyszczaniu

Gość zoka laka
pojedyncze pryszcze, rozszerzone pory , kilka peknietych naczynek ,wagry na nosie :O

izotek idz do dermatologa i kuracja izotoniną pomoze na bank nie ma bata przebarwienia znikną i trądzik tez ;)

Gość zoka laka
a i jeszcze since pod oczami ale to juz chba genetycznie bo mój ojciec tez takie ma :O a wy korzystałyscie z usług kosmetyczki lub zabiegów u dermatologa? ja sie naczytałam z internecie samych niekorzystnych opini

Gość gpojmgpojgm
ja mam taka jaka ci sie marzy ale moim marzeniem jest byc szczupla:o bez tej cholernej nadwagi brr

Gość zoka laka
a chciałabym miec taka cere jak chinki albo koreanki czy to w ogole możliwe?

Gość zoka laka
a ja nie mam zupełnie problemów z waga tylko z cera Ty zawsze mozesz schudnać a ja potrzebuje chyba cudu ;(

Gość jagna..
ja tez mialam problemy z cera, wypryski. I pomogly mi takie witaminy (jedyne witaminy jakie kiedykolwiek mi pomogly) naprawde jest spora roznica. Wypryskow praktycznie nie ma, jak juz jakis maly sie pokaze goi sie b szybko. Niestety chyba nie kupisz ich w Polsce, ja mieszkam w USA i kupuje to w sklepach GNC. Cena tez jest dosyc spora, od 25-28 dolarow (zalezy od promocji) i to wychodzi ok 100 zl. A opakowanie jest na 30 dni tylko. Z tym ze mowie ze mi to bardzo pomaga

Gość gpojmgpojgm
taaa zawsze mozesz nalozyc podklad:p

Gość zoka laka
jagna.. a możesz podać nazwe tych tabletek ? gpojmgpojgm ale nawet najlepszy podkład nie zatuszuje dokładnie wszystkiego

Gość jagna..
oni maja bardzo dobre produkty, serio.. AMWay rowniez sprzedaje bardzo dobre witaminy i suplementy. tez drozsze ale warto. Moze masz kogos kto prowadzi amway w polsce?

Gość jagna..
ok, moj produkt sklad asie z tych tabletek, ja mam to wszystko w jednym opakowaniu http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3943820 http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2133879 - ten w moim opakowaniu ma 500 a nie 1300 ni o 3 skladnika nie moge znalezc.. ten pierwszy link ktory ci podalam jest ok, wlasciwie sklad maja taki sam nie wiem tylko czemu tam masz 20 softgeals of promrose oil. W moim opakowaniu mam 60 hair, skin & nails formula (60 capsules - po 2 dziennie) 30 softgels primrose oil 500 i advanced collagen formula 30 capsules

Gość bananaramaaaaa
to podaj sklad, na pewno znajdzie sie jakis odpowiednik w poslkich tabletkach

Gość najpierw podrywa...
idz do kosmetyczki na pelling kawitacyjny i czasem posmaruj buzie mascia z witamina A - kosztuje kilka zl a cera ladnie po niej wyglada.

Gość zoka laka
* 3000 mcg of biotin * Skin hydration * Collagen support * Free radical protection pierwszy składnik to 3000 mikrogramów biotyny ? drugi olej z wiesiołka 1300 mg ? czy 1,3 mg? a trzeci ?

Gość zoka laka
ktoś sie zorientował ?:D

Gość zoka laka
ok składniki tego sumplemetu dla zaintersowanych : 1 formuła : 3000 mg biotyny wit A i C , kwas alfa-liponowy, zielona herbata, luteina 2 formuła : olej z wiesiołka czyli naturalne żródło GLA i omega 6 3 formuła : mieszanka kolagenu i jkonkretnych aminokwasów które wystepuja w skorze włosach i paznokciach i to wszytko masz w jednej tabletce ?

ja chodziłam do dermatologa jakieś trzy lata, przepisał m wszystkie możliwe maści, na początku mi troche pomogło, ale po tem już nie było widać efektów, miałam tylko naciagnietą skóre czasami poparzoną, latem było lepiej bo słońce mi je troche wypalało, potem poszłam do kosmetyczki i myslałam że sie zesram z bólu robiłam mi zabieg oczyszczania, trzesłam sie z bólu i cała byłam we łzach i też oczywiście nic nie dało oprócz blizn które znikały kilka dni, teraz jestem umówiona do dermatologa i chce aby przepisał mi tabletki..to jedyne co mi pozostało..tak więc dobrą doradą wg mnie jest dermatolog, ale nie daj sobie wmawiać przez zbyt długo okres czasu maści..

Gość jagna..
nie, to sa 3 rodzaje tabletek

Gość smile4something
poziomka77, jaki zabiego miałaś robiony? Bo też się niedługo wybieram ale trochę sie boję . Wiecie cos na ten temat , macie moze jakieś złe/dobre doświadczenia ?