Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minus 69 w pościeli

coraz trudniej jest zdobyć

Polecane posty

Gość minus 69 w pościeli

przeciętna kobietę do łóżka itd wynika to z wybujałego ego panienek , które myślą, że są księżniczkami oraz wybujałej wyobraźni , że sami księciunie będą rywalizować o rękę jakieś ropuchy :O natomiast piękne kobiety są konkretniejsze i z ochotą nie stawiają oporu :D

Gość minus 69 w pościeli
nie mam problemu, tylko pytanie: "po co stawiacie niepotrzebny opór" ?

"Niepotrzebny opór" .... Czyli wolałbyś jednak przeciętne? Bo nie rozumiem po co się nad tym zastanawiać skoro grono zajebistych lasek chce Cię zaciągnąć do łóżka.

Gość minus 69 w pościeli
nie wolę przeciętnych , tylko mnie zadziwia taka pewność siebie i granie niedostępnych a potem nic dziwnego , że żyjecie z kotami zamiast z facetami

A zastanowiłeś się, że dla Ciebie po prostu atrakcyjniejsze są konkretne, pewne siebie kobiety z większym libido? A inne może nie widzą potrzeby chodzić do łóżka byle kim bo nie mają takiego popędu. A kolejne może mają sztywniejsze zasady moralne. Nie rozumiem czemu upatrujesz się w tym gry. Mają prawo mieć swoje zasady i wg nich postępować, jeśli uważają, że w taki sposób stworzą związek zamiast seks-układu.

"że żyjecie z kotami zamiast z facetami" dobre.... Choć zbytnio nie łapię o co Ci tak naprawdę chodzi..... Zauważ że....... Coraz trudniej o znajomą, koleżankę czy przyjaciółkę, za to z "sponsorowaną" nie ma żadnego, na pęczki i ciut ciut, a jak tylko wezmą kasę udają wspaniałe mamy, żony, narzeczone, dziewice itd

tez to juz dawno zauwazylem te niezbyt urodziwe lub sredniaki bujaja sie jak ksiezniczki, typu co to nie one a potem placz ze nikogo znalezc nie moga...

Gość tylko ja jak zwykle nie mam
to chyba dobrze o kobietach swiadczy :classic_cool:

Coraz trudniej o znajomą, koleżankę czy przyjaciółkę, - to akurat wiem na sobie spotykalem sie z kolezanka piwko spacery rozmowy, probowala mnie pare razy zaciagnac do lozka, nie dalem sie po jakims czasie przestala sie do mnie odzywac... :D niech ktoras korwa tylko powie ze facet mysli tylko o jednym i ze jest swinia to ja pierdolne z lowkicka az jej ten durny beret odleci...

A to kobieta nie może chcieć kogoś zaciągnąć do seksu? Równouprawnienie mamy. ;) W każdej płci zdarzają się i takie i takie przypadki, ale skoro wolicie generalizować wedle płci...🖐️

A to kobieta nie może chcieć kogoś zaciągnąć do seksu? Równouprawnienie mamy. - obludna szmato oczywiscie ze moze, ale to wy pieprzycie o tym ze facet mysli tylko o jednym i probuje zaruchac i to my jestesmy tymi zlymi, a co do czego to baby sa swiniami brudzacymi majty co miesiac, gardza z przyjaznia o ktorej tak bardzo pierdola ze to faceta na przyjazni nie zalezy bo mysla tylko rozporkiem, a co do czego to baba jak nie uda sie zaruchac to przestaja sie odzywac mimo ze przedtem chetnie rozmawiala czy umawiala sie na spacer i pogawendke, co jest pierdola na nas a same takiesa czysta obluda...

nie pisalem nigdzie ze nie moze zaciagac do lozka, z czytaniem ze zrozumieniem stawiam ci pale, na kolana i do dzioba..

Egocentryku Lordcośtam w tym temacie prócz Ciebie wypowiadało się kilka innych osób więc nie analizuje wszystkiego pod kątem wyłącznie swoich wypowiedzi. Współczuję tylko głupoty Twojej koleżance, że chciała kogoś tak pozbawionego kultury, przepełnionego chamstwem i agresją, o ubogim słownictwie (ale ma to pewnie związek z ograniczonymi zdolnościami intelektualnymi) zaciągnąć do łóżka :) W związku w wymienionymi przeze mnie cechami dalszy mój udział w tej, pożal się boże, dyskusji uważam za bezsensowny:) Na dodatek merytoryczna wartość-stereotypy i uogólnienia- też jest znikoma 🖐️

i te ladne i te brzydsze maja zasady , i ladne i brzydkie sa latwe ale rzeczywiscie te zwykle szare myszki robia z siebie krolewny i czekaja na ksiecia:) niech czekaja hahhahha

Gość zdzisław, 63 lata
nie mam żadnego problemu z wyrywaniem panienek

Krwawa Wilczyca - co za bolalo ze niby tepego gimba lorda koksa z zapadnieta klatka jednak ktos probuje zaciagnac do lozka ? twoj poziom intelektualny dostaje po stykach bo mam za wysoki poziom logistyczny dlatego odpadasz z rozmowy babo...

Gość minus 69 w pościeli
gosia założyłem temat z myślą o braku tolerancji średniar w stosunku do facetów ;)

minus , to nie ogladaj sie za sredniarami , wybieraj te piekne i konkretne i mie bedzie problemu:)

Gość zgadzam sie z tym ze...
coraz trudniej jest zdobyć przeciętngo normalnego skromnego FACETA do łóżka itd wynika to z wybujałego go brzydkich kolesi , które myślą, że są ksiciami z bajki oraz wybujałej wyobraźni (zwłaszcza przy masturbacji) , że same ksiezniczki z krajiny modelk będą rywalizować o rękę jakigoś ropucha którmu udrzyła woda sodowa do głowy natomiast piękny MeZCZYZNA jest konkretniejszy i z ochotą nie stawiają oporu

Gość minus 69 w pościeli
gosia jestem czasem leniwy;) a kobiety to już w ogóle chciały by się tylko pindrować i chodzić a zakupy po dobrym seksie ;)

Gość Marcelina25waww
boze jaki z Ciebie idiota,nie rozumiesz tego w ogole te szare mysze nie mama po prostu doswiadczenia,wiec sie wstydza,nie wiedza czy lbuia seks,nie chca sie osmieszyc,czekaja na kogos kto ich rozdziewiczy w atmosferze milosci i zrozumienia..tez taka bylam a jak stracilam dziewictwo to dopiero zahccialo mi sie eksperymentow;P wiec zaleznosc jest zupelnie inna: dziewice-trudniejsze,zwlaszcza te brzydzsze,bo one sie wstydza swoejgo ciala