Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snopper

Dlaczego glosowaliscie na PiS?

Polecane posty

Gość Snopper

Czy baliscie sie, ze bedziecie harować na bogatych? Czy moze mieliscie dosc debilnych atakow na kosciol? A moze jakies inne powody?

Gość kochamy Jarosława
zbawPolske

Gość bo jestesmy patriotami
i POlska jest dla nad najjważniejsza!

Gość StopNWO
Autorze niepotrzebnie się trudzisz! Wyborcy PO są zindoktrynowani! Nie bez powodu masoni mówią o nich bydło! Jak inaczej nazwać ludzi, co popierają tych, którzy ich gnębią?

Gość StopNWO
boginirapuzd @ Nie bez powodu jesteś wrogiem Katolicyzmu i wrogiem Polski! To ciekawa zbierznosć: ten, kto żywi nienawiść do Katolicyzmu, ten zarazem atakuje polskość. Pani jest świadomą, czy nieświadomą zwolenniczką NWO? Chyba nieświadomą, skoro myślisz, że tuskowcy i ludzie od światowej gospodarki grają w różnych drużynach.

Gość StopNWO
musztardo nic dziwnego, że wstydzą się przyznać, skoro są notorycznie atakowani i wyszydzani. Ich przeciwnicy są zaprogramowani przez media, które rozkazują ludziom oczerniać PiS. To sie właśnie nazywa indoktrynacja, to jest właśnie metoda zwolenników New World Order (NWO)!

Gość boginirapuzd
StopNWO dalej nie wiem co to znaczy zreszta nie wazne bo mam wazniejsze sprawy na glowie niz przynaleznosc do jakiegos durnoctwa . A co to wgl Was jest patriota??

17:49 [zgłoś do usunięcia] StopNWO musztardo nic dziwnego, że wstydzą się przyznać, skoro są notorycznie atakowani i wyszydzani. Ich przeciwnicy są zaprogramowani przez media, które rozkazują ludziom oczerniać PiS. Notorycznie atakowani i wyszydzani? Przez kogo? Gratuluję w takim razie PiSowi wyborców, małych, tchórzliwych, bojaźliwych i kłamliwych. :D

Gość żeby Jarosław miał kasiorę
na tupecik, bo biedak łysieje okropnie i ma przyzurę zakrywająco, coby mu mózg nie wysechł, tzn jego musk

Gość _stefan kapusta_
skoro od premiera nic nie zalezy to po co jest? za tuska przybylo masa urzedasow ktorzy tylko przejadaja moje CIEZKO ZAROBIONE pieniadze wole kaczynskiego bo nawet jesli nie jest idealny(a kto jest?) to jest patriota

Gość boginirapuzd
hahhaha New wordl order . pochwaliliscie sie mohery znajomoscia angielskiego no to teraz nie pogada:D Patriotyzm (łac. patria,-ae = ojczyzna, gr. patriates) postawa szacunku, umiłowania i oddania własnej ojczyźnie oraz chęć ponoszenia za nią ofiar; pełna gotowość do jej obrony, w każdej chwili. Charakteryzuje się też przedkładaniem celów ważnych dla ojczyzny nad osobiste, a także gotowością do pracy dla jej dobra i w razie potrzeby poświęcenia dla niej własnego zdrowia lub życia. Patriotyzm to również umiłowanie i pielęgnowanie narodowej tradycji, kultury czy języka. Patriotyzm oparty jest na poczuciu więzi społecznej, wspólnoty kulturowej oraz solidarności z własnym narodem i społecznością. pragne zwrocic uwage na solidarnosc . Pis jest w opozycji wiec jest mniejszoscia a solidarni sa tylko slabi bo Kaczynski wykozystuje naiwnosc osob starszych

Gość boginirapuzd
_stefan kapusta_ w Polsce mamy trojpodzial wladzy : wykonawcza ustawodawcza sadownicza Tusk jest szefem rzadu . Jest osoba reprezentacyjna i majaca wplyw na ministrow a ministrowie to urzednicy wlasnie ktorzy pracuja na pomysly waszego niedobrego Tuska.

Gość StopNWO
Moher? I myslisz, że tylko starsi głosują na PiS? Ktoś inny pisał, że zwolennicy PiS nie są wyszydzani! A posty tutaj o czym świadczą? Teraz widać jak bardzo jesteście zmanipulowani. Wiedzcie tylko to, że PO ne nawidzi was tak samo jak i nas! Jesteście im tylko potrzebni do głsowania!

Gość boginirapuzd
StopNWO czy w tej ogranizacji dostajecie jakies pieniadze ? tylko szczerze bo niewierze zebys byl mlody i glupi

Gość StopNWO
boginirapuzd @ Jakiej?

Gość boginirapuzd
StopNWO w tej NWO . Znow brak czytania ze zrozumieniem ehh

Gość StopNWO
boginirapuzd @ Obrażasz mnie, no tak, w końcu jesteś ''tolerancyjna''! NWO organizacją? Lepiej zgłoś swój post do usunięcia, bo się będą z ciebie śmiać. Piszę to na serio, nie na złość tobie. Ciekawi mnie jedna rzecz: DLACZEGO NIE SPRAWDZISZ CZEGOŚ SAMA TYLKO PYTASZ SIĘ INNYCH ROBIĄC Z NICH IDIOTÓW? Pytam się ciebie już któryś raz. Odpowiesz?

Gość gochhaa
Mam 24 kata głosowałam na Pis bo odkąd pamiętam zawsze miałam takie same poglądy jak Kaczyńscy -nie chciałam do uni nie chce wspólnej waluty .... Oczywiście uwazam że to już musztarda po objedie ,ale zawsze to lepiej oddać władze komuś kto zrobi cos dla mnie zamiast kogoś obcego spoza kraju... Teraz oczywiście lata mi to wszystko-mają ludzie czego chcieli -ja nie jestem z tego dumna,trudno będzie gorzej-z tym kościołem to przesadzacie-ja nie widzę związku. Chciałam żeby rządził ktoś kto się do tego nadaje,a wybrano biznesmenów-niech będzie,wyjdziecie na tym jak zabłocki na mydle.

Gość boginirapuzd
StopNWO bo nie mam czasu na glupoty a forum jest od pisania wiec sie zapytalam i andal nikt nie raczy mi wytlumaczyc

Gość boginirapuzd
gochhaa jestes ze wsi czy miasta?

"Teraz oczywiście lata mi to wszystko-mają ludzie czego chcieli" Było by dobrze powiedzieć sobie "lata mi to", ale to nie tylko oni mają "co chcieli". My też cierpimy za imbecyli głosujących na PO. Sytuacja jest coraz gorsza, ale ludzie mogą jedynie urządzać sobie marsze i płakać.

Gość StopNWO
Skutek masońsko - medialnej manipulacji: Ludzie ze wsi to świnie, głupcy, debile, zacofańcy, bydło, ścierwo, PiSowcy, religijni fanatycy, katoliccy hitlerowcy i niedorozwinięci psychicznie idioci. Ludzie z miasta są inteligentni, kulturalni, nowocześni, dobrzy, mają szerokie horyzonty i w ogóle prawdziwi z nich ludzie! Tak myśli człowiek new age i NWO, człowiek z wypranym przez szkołę i media mózgiem!

"Ludzie z miasta są inteligentni, kulturalni, nowocześni, dobrzy, mają szerokie horyzonty i w ogóle prawdziwi z nich ludzie!" To świetnie. Akurat urodziłam się w Warszawie tak jak moi rodzice i dziadkowie i głosowałam na PiS razem z CAŁĄ rodziną.

Gość StopNWO
Rosalindo masz rację, My też musimy cierpieć przez tę ich ''POstępowość'', ale nic nie poradzimy. Jedni ludzie są podatni na pranie mózgu inni nie. Tych pierwszych jest o wiele, wiele więcej. Nic nie poradzimy. Na indoktrynację nie ma lekarstwa. NWO stanie się faktem i żadna ludzka siła nie obali tego systemu!

Gość StopNWO
Rosalindo, jakieś wyjątki się znajdą, ale wiadomo jak jest! Wieś to osotoja Tradycji, konserwatyzmu, wiary; z kolei miasto zawsze łapie się na wszystkie pomysły NWO. Dlatego ONI ośmieszają i atakują wieś, a miasto upiększają!

Dlatego że Kaczyński nie boi się mówić że interes Polaków jest najważniejszy i ma bardziej emocjonalny stosunek do Polski patriotyzmu tradycji tak jak ja. Nie trwaię haseł w stylu wszyscy jesteśmy obywatelami świata nie uznaję praw człowieka i wolę żeby społeczeństwio stawiało na wspólnotę od rodziny zaczynając a nie na indywidualizm. Po za tym w moim regionie wszyscy glosuja na PIS i Jarka.