Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obraz polskich studentek

Pewnie połowa studentek miało przygodne stosunki z klubowymi szpanerami

Polecane posty

Gość strzałka :)
5,6? myślisz, że jest jakaś średnia liczba do wyciągnięcia? Przecież to nie ma znaczenia czy kobieta jest studentką czy nie, normalna i szanująca się sypia zwykle będąc w związku, a to czy skacze z kwiatka na kwiatek czy jest stała w uczuciach i potrafi być z jednym mężczyzną długo to indywidualne dla każdej dziewczyny... co to za pomysł z generalizowaniem wszystkiego i wyciąganiem średniej z ilości kochanków...

meeeeeeh ale Twój facet chyba też nie był przed Tobą świętoszkiem?

Ale ja nie zamierzam z tym walczyć. Wolałbym być najbardziej atrakcyjnym partnerem swojej dziewczyny

Przy czym nigdy nie będziesz, bo na starcie zjedzą cię kompleksy. Nie chodzi ci przecież o "przygody" tylko o to, że dziewczyna mogła być z kimś kto wygląda lepiej od ciebie. W momencie kiedy widzisz w lustrze króliczka z Czarnobyla zamiast własnego odbicia to każdy będzie lepiej wyglądał.

Po prostu jestem obiektywny. Adonisem nie jestem. A co do przygód - bolesne by dla mnie było, że poszła z kimś do łóżka szybciej niż ze mną, "bo tak fajnie wyglądał" :(

I każda ma już za sobą seks analny. Trzeba się z tym niestety pogodzić. Jak bym nie był frajerem i nieudacznikiem to sam bym wyrywał laski na imprezach i uprwiał z nimi seks i rozdziewiczał.

a gdyby po prostu na nim by jej bardziej zależało to już ci nie przeszkadza, tak? Ciekawa logika.

Tego czy jej bardziej zależało to bym nie był w stanie sprawdzić

Obraz polskich studentek - sorry, ale tu nie chodzi o bycie najprzystojniejszym, tylko najbardziej wartościowym i ukochanym facetem. Choćbyś był najpiękniejszy to laska Cię zostawi, jeśli będziesz idiotą. Taka prawda.

Kajsja byś mogła niby być z prawiczkiem. A sama miałaś ilu partnerów?

Myślę, że każdy jest w stanie określić czy kobiecie zależało na jej poprzednim partnerze. O miłość i oddanie nie byłbyś zazdrosny...ale o wygląd tak..no, ciekawe.

Obraz polskich studentek - a co to ma do rzeczy, że tak zapytam? Jest jakaś różnica czy miałam 2, 5 czy żadnego?

No raczej kobieta nie powie mi, że innego bardziej kochała. A jeśli bym wiedział jak eks wyglądał to sprawa prosta

Czyli kompletnie brak ci umiejętności dedukcji? ;) Poza tym to, że był przystojniejszy nie znaczy, że lepszy i odwrotnie...możesz znaleźć się w sytuacji gdzie były-brzydal kiwnie palcem, a ty zostaniesz na lodzie.

A co ma wygląd do miłości, że tak spytam? Bo bardzo mnie to ciekawi. Myślisz, że najbardziej kocha się najprzystojniejszego? Oj, biedny chłopaku...

Tu chodzi o mój komfort psychiczny

Dlatego tacy jak ty zawsze są sami - kompleksy sprawiają, że by mieć komfort psychiczny przytulić mogą się najwyżej do mamy albo poduszki.

Taa, a potem mniej atrakcyjny, ale fajniejszy od Ciebie ex kiwnie palcem i stracisz dziewczynę. :) Myśl tak dalej. Daleko zajdziesz.

cb cxbxbx zniknęłąś ;(

Do kobiety, która ma za sobą przygodny seks raczej bym i tak nie pasował. A na razie pracuję nad sobą żeby stać się ciachem atrakcyjnym wizualnie

Ty pracuj nad sobą, żeby się stać atrakcyjnym intelektualnie. Bo u faceta to jest ważniejsze. A poważnie myślące dziewczyny rzadko zwracają uwagę na odpicowanych lalusiów z włosami na żel, w markowych ciuszkach.

Ale jednak wygląd jest istotny. Druga osoba musi nam się podobać. Ja nie chcę panny po przygodach

Jasne, że musi się podobać. Sama nigdy nie związałam się z facetem, który mnie nie pociągał. Ale bez sensu jest takie nastawienie - nie zwiąże się z nią, bo jej ex był przystojniejszy. Gdybym ja zwracała uwagę na to jak wyglądały ex moich facetów, to nie miałabym żadnego.

A ilu sama miałaś partnerów? Bo zawsze mi się wydawało, że dziewczyny które dziewicami nie są raczej na prawiczków niechętnie patrzą

A Twoim zdaniem to do przełknięcia jak dziewczyna ma za sobą przygodne stosunku?

Wiesz, ja nie oceniam kogoś po tym jakie ma doświadczenie w łóżku. No, chyba, że facet miał kilkanaście partnerek, to wtedy ma potężnego minusa. Bardziej mnie interesuje co dany facet ma w głowie, czy mamy ze sobą coś wspólnego, jak się rozumiemy.

Musisz być mądrą i porządną dziewczyną :)