Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytmily

Ona starsza

Polecane posty

Gość niezbytmily

Kobiety mam do was pytanie. Dlaczego , tak trudno wam się spotkać z młodszym facetem. Czy to się bierze , z obawy przed znajomymi. ?! Nie pociągają was młodsi ?? Ostatnio napisałem do kilku starszych Kobiet +30 , i od samego początku czułem że nie chcą rozmawiać. Dopiero po kilku minutach korespondencji zaczęły się otwierać. Ale oczywiście dalej wyczuwałem ich niechęć. Jak to z wami jest ? Myślicie że taki młokos chce tylko seksu ? Szlak mnie trafia , bo dbam o siebie i nie jestem brzydki a Starszą Kobitę jest ciężko poznać. Bardzo proszę , 13 letnich chłopczyków o nie wypisywanie gupich komentarzy.

Gość parram parram
Ale o ile młodszy? Wprawdzie nie jestem 30+ ale jednak faceci młodsi o więcej niż 3 lata jakoś mnie mało kręcą.. (mam 28). Bez problemu spotykałam się z dwoma młodszymi o 2 lata i dobrze to wspominam w sumie.

Gość niezbytmily
Co to znaczy że mało Cię kręcą ?? Mam 21 lat. I szczerze powiedziawszy nie wiem w czym facet , który ma 30 lat może być bardziej przystojny. Nie jestem egoistą , ciekawi mnie tylko wasz tok myślenia

ICH tok myśleni nie jeden mędrzec próbował rozkminić, próbuj może w końcu komuś się uda :D

Gość
To zależy jak podchoidzisz do Kobiety i twojego toku myslenia .

Gość
Autorze a ile masz lat ? tak z ciekawosci sie pytam

Gość ale co Cię w tym dziwi?
Ty masz 21, one jak to napisałeś "30+". Więc spróbuj umówić się z 11 latką i będziesz wiedział o co chodzi.

Gość niezbytmily
Nie za bardzo Ciebie rozumiem ? 11 latka Ciągle się rozwija fizycznie i psychicznie . To jeszcze dziecko , które myśli o zabawie . Uważam że różnicy między 21 letnim facetem , a 31 letnią Kobietą nie jest tak widoczna. Przyznajcie się w końcu , BOICIE SIĘ że młodszy od was może okazać się dojrzałym FACETEM.

Gość
Oj chyba odwrotnie , nie mówię że wszyscy sa tacy ale wiekszośc młodych mężczyzn tylko szuka jednego

Dla kobiety 31 letniej facet młodszy o 10 lat to jeszcze dziecko (w znacznej większości przypadków). Pytasz, to odpowiadam - wydawało mi się, że chciałeś odpowiedź kobiety. Ale widzę, że wolisz swoje tłumaczenia.

A nawet nie 11 latka. Umów się z 15 latką - niby 6 lat różnicy, ale podobno kobiety rozwijają się o ok 2 lata szybciej niż mężczyźni, więc mentalnie ok 4 lat różnicy. Z resztą, sam szukasz starszej, więc? Dlaczego nie młodszej?

Gość Iris vel NenaUsa
Na kafe jest paru takich co nie lubia starszych kobiet i wyzywaja od staruch:O Egoist_31, Kaliban :O Potem zdziwieni ze zadna gaci przed nim nie zdejmie :P

Piszesz, że 11 latka ciągle rozwija się psychicznie i fizycznie. Z mężczyznami podobnie. 99% 21 latków jest bardzo niedojrzałych (w porównaniu z kobietami 30+). Dziwi mnie zatem Twoje zdziwienie.

Gość niezbytmily
No właśnie , łatwo jest wrzucić wszystkich do jednego worka. Na temat Kobiet , też mógł bym się wypowiedzieć i to bardzo obszernie.

Gość
Ale ja nie powiedziałam że wszyscy jest napisane że większość , a zaufac młodemu jest ciężko

niezbytmily Kobiety mam do was pytanie. Dlaczego , tak trudno wam się spotkać z młodszym facetem. Najprawdopodobniej dlatego, że wyglądają jak nasi siostrzeńcy :p

Gość Egoist
Iris kocham stare.

Gość parram parram
Autorze -> Twoje 21 lat.. hmm. Musiałbyś być bardzo bardzo wyjątkowym dwudziestojednolatkiem, żeby zainteresować sobą dziewczynę w moim wieku. Z reguły (tu będzie generalizacja) faceci w tym wieku to albo jeszcze dzieciaki albo tacy przepoważni i przewrażliwieni na punkcie swojej dorosłości. Ogromna jest różnica pomiędzy doświadczeniem życiowym trzydziestolatka a dwudziestolatka - i to jest największa trudność.

Gość teska44
ja mam 48 on 36

Gość Iris vel NenaUsa
Zostaw gg to sie kobiety starsze odezwa :D

Gość szoszanaszoga
co kto woli po prostu, ja uwielbiam młodszych chłopaków i mam nadzieję że jak będę mieć 50 lat to będę sie spotykać z 20-30latkiem :)

Gość a po co kobiecie facet
jak nie dla przyjemnych cielesnych pieszczot , seksu ?

Tak samo jak kobiety "generalizują" uważając, że 10 lat młodszy mężczyzna jest dla nich zbyt niedojrzały, tak samo Ty generalizujesz kobiety. Podobnie jak na 1000 mężczyzn - 21 latków znajdzie się jeden/kilku dojrzałych na podobnym poziomie jak 30 latkowie. Tak samo na 1000 kobiet 30+ znajdzie się jedna/kilka takich, którym 10 lat różnicy wieku nie będzie przeszkadzało. Powiem Ci szczerze, że Twoje niezrozumienie tematu (który dla 99% osób jest oczywisty) jest dla mnie tylko dowodem na Twój brak dojrzałości.

Gość szoszanaszoga
sęk w tym że faceci z wiekiem nie mądrzeją to lepiej mieć młodszego, stary i głupi to już żadna przyjemność ;)

Gość Iris vel NenaUsa
Egoist idz juz zrobic kupe.

Gość niezbytmily
ale co Cię w tym dziwi? gdzie ja nie zrozumiałem temat ?? Śmieszy mnie Twoja naiwność. Ale tak na marginesie . W czym 30 latek będzie , mądrzejszy od 21 latka ?? Oczywiście szanuję Twoje zdanie , Twój gust. Dodam nawet , że nie mam depresji z powodu mojego wieku. Ale chcę poznać w końcu wasz , tok myślenia.

Niezrozumienie tematu = nie rozumienie naszego toku myślenia :)

Na prawdę uważasz, że mężczyźni rozwijają się tylko do 21 roku życia? Nie wiesz dlaczego mężczyzna 31 letni będzie bardziej dojrzały, "mądrzejszy życiowo", doświadczony niż 21 latek? A 41 latek bardziej niż 31...

Gość niezbytmily
DO parram parram. Jakie doświadczenie?! Ilość partnerek ? Zazwyczaj gdy się zwiąże starsza Kobieta z młodszym facetem , to ONA zakochuję się na zabój. Potem czytam tutaj te wasze żale. "Mąż nie zwraca na mnie uwagi" , " Nie czuję się Kobietą" Jesteście bardzo naiwne Kobiety. Tak możecie mnie zlinczować , ale ja to wiem i wy.

Nie wiem co jest zazwyczaj bo nie znam ani jednego związku z tak dużą różnicą wieku, w którym to kobieta jest starsza.