Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytmily

Ona starsza

Polecane posty

Gość niezbytmily
Ale gdzie ja napisałem że rozwijają się tylko do 21 lat ?? Prosiłem Ciebie abyś napisała jakie może mieć większe doświadczenie , nic więcej ! Twoje argumenty nie są wcale bardziej , trafne niż moje.

Gość parram parram
Wiesz co Autorze? Przyłączam się do "ale co Cię w tym dziwi?"... serio nie kumasz. Doświadczenie życiowe, czyli to co sprawia, że jesteś tym kim jesteś, ze w ogóle jesteś jakoś uformowany. Człowiek w wieku lat 21 niewiele wie o świecie, bo nie miał zwyczajnie czasu przeżyć wielu sytuacji. Pomijam już tak oczywiste (choć w sumie nie wiem, czy i dla Ciebie oczywiste) kwestie jak samodzielność - mieszkanie, życie na własną rękę, odpowiedzialność. I akurat liczba partnerek odgrywa tu najmniejszą rolę :o

Gość ale co Cię w tym dziwi?
Zapytałeś w czym 30 latek będzie mądrzejszy od 21 latka. Twoje argumenty ok, ale o ile dobrze mi się wydawało chciałeś poznać argumenty kobiet, więc Ci je przedstawiam. Nie zamierzam Cię przekonywać, że nasze (czy konkretnie moje) są ok i tylko one są prawdziwe/właściwe/odpowiednie itp. Ale to są właśnie NASZE, o które pytałeś.

Gość Iris vel NenaUsa
ale co Cię w tym dziwi? = Egoist31 :O

nie, ja=ja :)

Gość ale co Cię w tym dziwi? spierd
alaj:O🖐️

nie, ja=ja :)

Gość 30 lat .,
niezbytmily Jest wiele kobiet które Cię zechcą :D , szukaj na różnych innych forach ,czatach :classic_cool:

Nie wiem o co Wam chodzi. Chłopak pyta, to z nim rozmawiam, odpowiadam. Bez obrażania, kulturalnie wypowiadam swoje zdanie a tutaj "spierdalaj" niby dlaczego?

Gość niezbytmily
No i wszystko. Doskonale wiedziałem że użyjesz argumentu. "PRACA , mieszkanie" O ja mieszkam osobno od rodziny i mam pracę , i nie czuję się bardziej dojrzale od rówieśników. Jeżeli chodzi Ci o sytuację , których nie przeżyłem , okej racja. Ale wystarczająco się napatrzyłem na to wariactwo. Zapraszam do tematu wyżej. Wasza rówieśniczka , właśnie piszę o swoim "dojrzałym" Facecie.

Gość idż na inne fora durniu
tam znajdziesz napalone po 30

Gość niezbytmily
ale co Cię w tym dziwi? I tak mnie dziwi że tak długo nikt nie napisał "spierdalaj" chyba nie powinno Ciebie to dziwić :)

Gość niezbytmily
idż na inne fora durniu Szanowny prawiczku. Ale ja nie szukam tutaj napalonych kobiet , ani nigdzie w internecie. Więc o co chodzi. Nie rozumiesz dyskusji to wracaj , do Książek. !!!!

No masz rację, nie powinno mnie to dziwić :) Niestety są rzeczy do których chyba nigdy się nie przyzwyczaję. Chamstwo (bez powodu) jest jedną z nich.

Gość vvredna
ale do czego ci to jest potrzebne?

Gość parram parram
Niezbytmiły.. po tym co piszesz mam wrażenie, że zaliczasz się do tej drugiej z dwóch grup chłopaków w twoim wieku, o których pisałam wcześniej... Jesteś taaaaaaki dorosły i taaaaaki dojrzały i jeszcze do tego bardzo bardzo poważny. Eh. Właśnie z czasem zrozumiesz, że to nie jest najlepsza postawa a w życiu bardzo ważna jest radość życia po prostu. Powodzenia! A tak w zasadzie- dlaczego interesują Cię starsze? z Twoimi rówieśniczkami jest coś nie tak?

Wiesz dlaczego zajrzałam na Twój topik? Bo mi się strasznie podoba facet młodszy ode mnie. Co prawda różnica nie aż tak duża bo tylko 3 lata. Poznaliśmy się kiedyś na urodzinach wspólnego znajomego, wziął mój numer telefonu ale nie odezwał się. W międzyczasie wyszło, że jestem od niego starsza. Na pewno się tego nie spodziewał, bo nie wyglądam na swój wiek, a raczej na ok. 5 lat mniej. Tym razem to On się przestraszył nie ja. Choć ja też miałabym pewne obawy głównie co do tego, że ja szukam już raczej stabilizacji, nie latam po imprezach, a On (przynajmniej większość chłopaków w jego wieku) jednak nie myśli jeszcze o zakładaniu rodziny itp.

Wiesz dlaczego zajrzałam na Twój topik? Bo mi się strasznie podoba facet młodszy ode mnie. Co prawda różnica nie aż tak duża bo tylko 3 lata. Poznaliśmy się kiedyś na urodzinach wspólnego znajomego, wziął mój numer telefonu ale nie odezwał się. W międzyczasie wyszło, że jestem od niego starsza. Na pewno się tego nie spodziewał, bo nie wyglądam na swój wiek, a raczej na ok. 5 lat mniej. Tym razem to On się przestraszył nie ja. Choć ja też miałabym pewne obawy głównie co do tego, że ja szukam już raczej stabilizacji, nie latam po imprezach, a On (przynajmniej większość chłopaków w jego wieku) jednak nie myśli jeszcze o zakładaniu rodziny itp.

Sorki, ale to nie ja to coś z kafe - wysłało kilka razy mój post :)

Gość 29,5 ........
@ niezbytmily Mam prawie 30 lat i chcą się ze mną umawiać młodsi,tylko nie wiedzą ile mam lat bo wyglądam na wiele mniej,i wiesz co się dzieje kiedy usłyszą ile mam lat??Robią minę zdziwionego chłopczyka,i mówią że myśleli że mam tyle lat co oni.

Gość 29,5 ........
23:18 [zgłoś do usunięcia] ale co Cię w tym dziwi? O to chodzi.

Gość mentaI cut
a to nie chodzi o to po prostu, że faceci zaczynają być atrakcyjni po 30-stce? no bo skoro babki są najbardziej atrakcyjne do 30-stki, to faceci na odwrót

Gość niezbytmily
parram parram Akurat stwierdzenie że staram się być za bardzo nie jest zbyt trafne. Mogę sprawiać takie wrażenie , bo traktuję tą rozmowę poważnie. No ale , gdybyś mieszkała blisko mnie i była wolna. Zabrałbym Cię , na balety. :)

Gość niezbytmily
29,5 ........ Zdarza się i tak. Czy to nie jeden z powodów , dla których nie umawiasz się z młodszymi ?

Gość parram parram
Niezbytmiły -> no ciekawe. Może mieszkam ;)

Gość 29,5 ........
Ale to są młodsi o 8,9 lat,dlatego się z nimi nie umawiam.

Gość niezbytmily
parram parram Być może , aczkolwiek wątpię :) Gdybyś mieszkała w moim regionie , myślałabyś raczej co włożyć jutro do gara a nie dyskutować z " za poważnym z depresją chopcykiem " Bo zapewne takie masz o mnie zdanie :)

Gość jola zaradna
ja mam 25 lat i podobaja mi sie mlodsi faceci

Gość niezbytmily
29,5 ........ Tak wiem wiem , wolisz starszych z doświadczeniem :). Cholera co ja robię?! . Zamiast działać , to walczę przez internet z Kobietami. eehhhh

Gość niezbytmily
jola zaradna Zuch dziewczyna !!!!