Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytmily

Ona starsza

Polecane posty

Gość ach ii ech
mam 40 i jestem napalona na 20 :D

Gość niezbytmily
Raczej napalony. I nie masz 40 , tylko 15. No ale może się mylę :)

Gość parram parram
Niezbytmiły - no to w sumie w dość ciekawym rejonie mieszkasz ;) faktycznie takich problemów nie mam. Tym niemniej lubię się wysypiać zatem dobranoc. btw: o depresję Cię nigdzie nie posądzałam :P

Gość ach ii ech
Mam 40 a teraz idź sobie zwal :D

Gość niezbytmily
Wolę takie po 45 i 50.

Gość Mimbla22
Niezyt miły, piszesz, czym różni się 21-latek od 30+...Otóż różnica jest ogromna, ja mam 22 lata, mój narzeczony 35 i pomimo, że mam znajomych w swoim wieku, to jednak zdecydowanie lepiej dogaduję się z jego znajomymi, a to ludzie w wieku 40+. Tak więc musisz byc naprawdę wyjątkowy, żeby zafascynowac starszą-choc co prawda, mój narzeczony zawsze wolał starsze, a one też za nim szalały (ma ten urok dawnych mężczyzn)-ja jestem wyjątkiem ;) Ale w Twoim przypadku ( Ty jetsteś mężczyzną) jak będziesz miał 30, to wtedy 40 się może Tobą zainteresowac., bo to się przesuwa. Ja w życiu nie chciałabym byc z młodszym

Gość 5 lat różnicy
Jestem o 5 lat starsza od faceta, z którym jestem od roku (ja 28, on 23). Z początku ciężko mi było z jego wiekiem, bo wydawało mi się, że jest jeszcze niedojrzały i w głowie mu tylko panienki i imprezki. Zdanie zmieniłam po miesiącu. Nie wszyscy młodzi faceci są niedojrzali, ale ciężko starszej kobiecie ten stereotyp przełamać.

Gość niezbytmily
Mimbla22 Nie pisz że nigdy w życiu byś nie była z młodszym , bo tego nie wiesz. Tylko możesz tak mówić a co będzie to będzie. Jednak bardziej prawdopodobne że , zwiążesz się z młodszym niż przetrwa Twój związek z starszym. Ale życzę szczęścia. Pozdrawiam

Gość ach ii ech
chłopiec nie w szkole ? :D

Gość niezbytmily
No właśnie dzieciaczku wczoraj Ci pisałem coś. Między nami jest taka różnica że ja potrafię na siebie zarobić , a Ty dalej jedziesz zna garnuszku rodziców.

Gość niezbytmily
Zapomnialem sie przelogować i piszę sam ze soba

Gość niezbytmily
ach ii ech Dzieciaczek dostał wolne w szkole i podszywa się po mnie. Mamusia kupiła komputerek i internet.

Gość gdzieś to czytałam
niezbyt miły , a czego ty oczekujesz od takiej starszej? Jakiej relacji między wami? Czytałam o takich związkach , chociażby Demi Moore, no ale u nich się to źle skończyło.Myślisz że dałbyś radę spełniać oczekiwania takiej 30 + ?

Gość niezbytmily
Jem sraki :O

Gość niezbytmily
A czy Kobieta w wieku 30 lat , ma tak ogromne oczekiwania ?? Dałbym jej poczucie bezpieczeństwa , nigdy nie zdradziłem dziewczyny i nie zdradziłbym. Prędzej bym się rozstał , ponieważ sam nie chciał bym być zdradzonym. Wiem że to wygląda wszystko za pięknie aby było prawdziwe , ale tak czuję. Co ja zrobię że tylko Takie Kobiety mnie pociągają i chcę spróbować.

Gość befsztykk
Co dokładnie pociąga Cię w takich kobietach?

Gość Analityk_40
Myślę, że związek, gdy ona jest starsza a on młodszy różnie gra w różnym wieku. Wiedomo, że sa wyjątki , ale generalnie reguła wygląda tak: W wieku 20 lat ON myśli tylko o tym, żeby się kochać i wszystkie inne działania są tylko środkiem do celu: słodkie gadki, romantyczne kolacje, wspólne spędzanie czasu, komplementy, itp. To tylko NARZĘDZIA do celu, jakim jest seks. Ona 20 myśli na odwrót: chce mieć chłopaka na te w/w, a seks jest dla niej tyko środkiem do celu, który zwykle wykorzystuje instrumentalnie (przy okazji mając z tego przyjemność). Można powiedzieć, że się uzupełniają, ale do dupy z takim uzupełnianiem :) W wieku 40 lat sytuacja się odwraca: ONA ma coraz częściej ochotę na fajny seks bez zbędnych "kłopotów", a ON zaczyna już mieć z tym problemy: może już rzadziej niż chce ONA. Oboje są dojrzali, ale znów przestają do siebie pasować. ONA nie dostaje tego, co może jej dać ON w "tych sprawach". Jednak dojrzale współgrają w sferze psychicznej. W takim wypadku ONA najlepiej pasuje do 20 latka, ale znowu faktycznie 20-latek to duże, niedojrzałe i nieodpowiedzialne dziecko. Zbyt upierdliwy dla kobiety, która z natury nie lubi zmian i kłopotów w sferach damsko-męskich. Tak więc IMHO nie ma złotego środka: do seksu 20 latek idealnie pasuje z 40-ką, a pod względem emocjonalnym i uczuciowym zarówno 20 latka i 40-latka dobrze komponuje się z 40-latkiem. Tak więc cóż... - przed 20-ką ON nie ma co pobzykać :) - po 40 ONA nie ma kogo pobzykać - fajny układ, to, gdy ONA 40 bzyka się z 20-30 latkiem będąc w stałym emocjonalnym związku z NIM 40 - ale znowu ON 40 może podbudować swoje ego wiążąc się z 20-ką, która do związku potrzebuje kogoś poważniejszego, niż 20-latek :) - faceci mają swój szczyt powodzenia w wieku 40, a kobiety w wieku 20

Gość niezbytmily
Sposób bycia. Tajemniczość , ta bezbronność ukryta pod warstwą Dojrzałej , bezpośredniej Kobiety. No i oczywiście fizyczność. mimo że młodszy Kobitki są bardziej sexi (nie zawsze) to jednak bardziej zwrócę uwagę na Starszą.

Gość befsztykk
Myślisz, że młodsza kobieta nie może mieć takich cech j.w wymieniłeś? Byłeś już kiedyś ze starszą kobietą jak i młodsza? Jak byś porównał oba związki?

Gość Analityk_40
Nie wiem, czy to pytanie było do mnie, ale wiem, jaki błąd w życiu popełniałem: w wieku do 30 szukałem partnerek poniżej swojego wieku. A lepiej, gdybym szukał powyżej. Bo lubię seks jak koń owies :)

Gość befsztykk
To pytanie było kierowane do niezbytmily, ale tobie tez wielie dzenks za odpowiedz.

Gość mlodszy mnie zostawil ale...
ja mialam mlodszego faceta o 11 lat, niby wielka milosc, mowil ze nigdy ale to przenigdy mnie nie zostawi, zarzekal sie na zdrowie matki i mowil jeszcze:gdybys mnie kochala w polowie tak jak ja ciebie to byloby dobrze i co? czar prysl,malo tego,stalo sie to z dnia na dzien, nic nie zapowiadalo porazki,zadzwonil i powiedzial to koniec,poznal rowiesniczke, zostal tylko wstyd i upokorzenie,nie wspomne o wielkim bolu jaki nosilam w sercu ,bardzo dlugo nie moglam sie pozbierac przypadek sprawil ze po 4 latach znow wdalam sie w uklad z mlodszym,tym razem o 15 lat, od samego poczatku podchodzilam bardzo luzno,traktuje to raczej jak przyjazn i tak 2 lata stuknelo

Gość NeanaUsa Iris
Do seksu tylko mlodszy, o 10 - 15 lat.

Gość niezbytmily
Analityk_40 Dobrze zrozumiałem !!?? Starsza Kobieta woli być w związku z rówieśnikiem , bo będzie jej stabilniej i spokojniej? Oczywiście , zaokrągliłem to.

Gość Analityk_40
No jak do stałego związku to tak, ale jak do seksu to już nie :)

Gość ipodek
Faceci ktorzy wybieraja starsze babki sa zazwyczaj bardzo zwiazani ze swoimi mamuskami. W zwiazku szukaja drugiej matki

Gość niezbytmily
befsztykk Nie oszukujmy się , moje rówieśniczki oczekują raczej księcia z bajki. Gdy , pojawia się problem skulają ogon i uciekają. Oczywiście , nie generalizuję tu. Skłamałbym , gdybym powiedział że mnie nie pociągają. Co do związków , nigdy nie byłem w związku z Kobietą powyżej 30 lat. Ale kontakty z takimi Kobitkami mam świetne.

Gość niezbytmily
ipodek MIT i jeszcze raz MIT. Gdyby kiedykolwiek Kobieta próbowała mnie niańczyć , zabieram manele i spadam.

Gość kiedyś czytałam sobie
ja też boję się młodszych mężczyzn. sama mam 36 lat i czasem zaczepiają mnie młodsi faceci ale 3 lata różnicy to dla mnie max. ja też mam wrażenie ,że taki ogier chce tylko seksu albo chce się ustawić przy dojrzałej już i ustawionej kobiecie bez żadnego wysiłku. po drugie kobieta szybciej się starzeje i chyba się boi ,że dużo młodszy facet szybko wymieni ją na lepszy model ;)

Gość niezbytmily
kiedyś czytałam sobie Hmmmm , masz rację. Ale , gdyby się okazało że nie chodzi mu tylko o sex i zaintrygował by Ciebie. To nie spróbowałaś byś ? Czy strach jest tak ogromny że , bałabyś dać sobie szansę ?