Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezbytmily

Ona starsza

Polecane posty

Gość Analityk_40
Nie zgadzam się. Facet myśli trochę inaczej i prędzej starszy wymieni Cię na młodszy model :). Żeby poczuć się młodziej i pożądany. A młodszego jak dobrze nakarmisz seksem, to będziesz miała wiernego i oddanego partnera. Meżczyźni nie przywiązują tak dużej wagi do sfery emocjonalnej, jak kobiety. Parafrazując "czy długość ma znaczenie" powiem, że wygląd kobiety dla mężczyzny ma mniejsze znaczenie, niż takie cechy kobiety jak: pożądanie, namiętność, ten ogień w oczach, chęć na seks. Tym można rozbroić każdego faceta! Z tego kobiety nie zdają sobie sprawy i błędnie skupiają się na swoim wyglądzie i jakichś "oznakach starzenia", na co mężczyźni nie zwracają już uwagi wogóle.

Gość analityczka +40
zgadzam sie z toba, jak mlodszy wpadnie w sidla to jest ugotowany, rzecz w tm by umiec go zatrzymac, nie wiekiem ale madroscia,czuloscia,wychwalaniem no i dobrym sexem ale zawsze jakis niepokoj jest ze odejdzie do mlodszej,tego przewidziec nie mozna nawet w zwiazach rowiesnikow

Gość Ja chetnie zwiazalabym sie
z mlodszym mezczyzna, ale niewiele mlodszym - tak okolo 5, 7 lat. Chcialabym bowiem, by byl juz dojrzaly emocjonalnie, zakonczyl edukacje, no i szukam "prawdziwego zwiazku", a nie tylko sexu. Mam 32 lata.

Gość analityczka +40
32lata - 7lat to daje 25 lat dla faceta, no...w tym wieku moja droga nie znajdziesz dojrzalego emocjonalnie faceta,fizycznie do sex tak ale do zycia nie moze byc nawet 10 i powyzej 10 lat ale w starszym wieku np ok 40

Gość do Analityk_40
bzdury gadasz, że faceci nie zwracają uwagi na oznaki starzenia u kobiet bo je zostawiają dla młodszych, które mają jędrne i młode ciałko

Gość Analityk_40
Dla tego jędrnego i młodego ciałka, to starszy facet lgnie z tego samego powodu, z jakiego kupuje drogą i wypasioną brykę. Bynajmniej nie po to, że jest wygodna, czy funkcjonalna. To, co napisałem to tylko generalna zasada, od której oczywiście są mniejsze lub większe wyjątki. Oczywiście, że odpada pomarszczona babcia, ale wyszukiwanie sobie pojedynczych zmarszczek na twarzy w sytuacji, gdy mężczyzna ma czasem problem z zauważeniem, że partnerka zmieniła kolor włosów, to przesada.

Gość Analityk_40
Do analityczka+40. Masz rację. Wiadomo, że pewności nigdy nie będzie, ale te metody, które opisałaś, to właśnie jest klucz.

Gość Ja chetnie zwiazalabym sie
Znam takich facetow. :)

Gość niezbytmily
Analityczka Co według Ciebie oznacza dojrzały facet ?? Skoro uważasz że młodsi są niedojrzali to bardzo chciałbym wiedzieć co przez to rozumiesz ?

Gość kallajaa
Moj chlopak jest mlodszy ode mnie 7 lat i jest super:). Na poczatku mialam obawy czy nie bedzie zbyt dziecinny czy tylko napalony na seks, ale po zlych doswiadzczeniach z rowiesnikami i troche straszymi, to wlasnie ON jest IDEALEM:p:)