Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolerkasterka444555

Dlaczego jest tak, że facet zawsze ma orgazm a kobieta nie. Fizjologia jest chor

Polecane posty

Gość sdfghrtgth
wytrysk, wcale nie oznacza jeszcze orgazmu mądrość naarodów :D

Gość bzdura.....
Na dobry orgazm trzeba se zapracować, oto recepta: Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie, udany orgazm, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH WNIOSEK: Chorowity, przepalony, przepity, niedospany człowiek nigdy nie osiągnie wartościowego orgazmu

Gość kicikicijaja
BMBLONDYN, a skąd wiesz,ze Twoja żona nie udaje?:)

Gość bzdura.....
dopisek, bo zapomniałam: niedożywiony

niestety tak, i to u mężczyzny, ale to tak, szeroki i skomplikowany tema, że bez pół litra, sie nie zrozumie.

a coś w tym jest, że bez problemu orgazm osiągają wysportowane, zdrowo odżywiające się, a przy tym temperamentne i pełne życia, radości zycia laski... ja mam problem, że czasami zbyt szybko go mam;) no ale są następne, przedłużać też można... myślę, że to przede wszystkim kwestia nastawienia i znalezienia odpowiedniego partnera:)

ZAKAZ PISANIA prosze nie demoralizowac ludzi. orgazmy to sprawa osobista. kazdy wytrysk to org. bo jest skurcz prostaty. 2/3 kobiet nie ma org. lu miewa je rzadko. KONIEC DYSKUSJI.

bo, mozna udawać i wpłynąć na wszystko, tylko nie można na pracę serca. Poczas orgazmu serce bije tak, że to jest na pewno orgazm. A jak się współżyje lata, to wie sie wszystko.

Gość kicikicijaja
To może ktoś mi mądrale wyjaśni, dlaczego jest tak,ze niektóre kobiety osiagaja orgazmy łechtaczkowe bardzo łatwo, a pochwowych wcale...

facet musialby byc debilem zeby dac sie oklamywac tymbardziej ze miesnie pochwy i cala reszta w momencie szczytu zweza sie i poszeza - moj tam dobrze wie kiedy mam i konczy zaraz za mna - nie da sie oszukac, przynajmniej ja nie potrafie bo poprostu w tym momencie nie panuje nad soba

to, też, mięsnie pochwy, się kurczą, a po orgaźmie, luźna i mokra, a moje dziewcze, zreguły usypia na chwilę dłuższą.

Gość kilka po rząd
cyt.: a coś w tym jest, że bez problemu orgazm osiągają wysportowane, zdrowo odżywiające się, a przy tym temperamentne i pełne życia, radości zycia laski... ja mam problem, że czasami zbyt szybko go mam no ale są następne, przedłużać też można... Koment: ja np. zdolna jestem będąc w pełni zdrowa i zadowolona z życia i z mężczyzny w pozycji na "jeźdźca" samodzielnie stymulować łechtaczkę i punkt G, że uzyskuję w krótkim czasie 4 orgazmy. Problem w tym, że nie każdy mężczyzna wytrzyma tyle czasu bez ejakulacji. Z pomocą może przyjść dildo, co Wy na to?

Facet po treningu moze osiagac orgazm bez wytrysku a nawet przedluzac orgazm kiedys o tym czytalem na jakims blogu badano roznych mezczyzn i okazalo sie ze jest to sprawa bardzo indywidualna a na jczesciej do orgazmu dochodzi tuz przed wytryskiem. Kobiety tez maja wytrysk. I co z tego ze facet latwo dochodzi skoro musi sie zregenerowac im starszy tym dluzej chyba ze sobie kupi wiagre to wtedy bedzie stal no ale nie wiem czy beda wielokrotne orgazmy. No i dobrze bo jakby facet mial caly czas wytryski to by zluzyl wszystkie substancje odzywcze na produkcje spermy a pozatym wymarnowalby nasienie wieksze szanse na zaplodnienie daje raz a dobrze. Chyba o to chodzilo zeby facet skonczyl szybko i mogl sie zajac innymi ciekawszymi i pozyteczniejszymi rzeczami. Murzyni sie ruchaja na okraglo i nie zbudowali zadnej cywilizacji ZADNEJ. JF2 weź pod uwagę że kiedyś nie było antykoncepcji więc zdrowa kobieta w wieku 16 lat powinna juz byc zamezna i w ciazy. Tak naprawde to jest mi zal tych kobiet co nie maja orgazmu tak samo jak jest mi przykro ze mam 11cm penisa. Ale jak juz maja to bije on orgazm meski na glowe.