Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wiele pytannnnn

tak się zastanawiam...pociąg 30 latków do nastolatek.

Polecane posty

Gość mam wiele pytannnnn

Skąd to się bierze? Czy to jakieś zboczenie ? Czy po prostu brak czegoś w życiu. Otóż gdy miałam 15 lat pewnien dojrzały mężczyzna, który miał w tamtym okresie małe dziecko i żone chciał się ze mną przespać...nawet wprost zaproponował mi, że zapłaci za moje dziewictwo. Oczywiście do niczego nie doszło ale jak myslicie skąd bierze się takie zachowanie? Dodam, że facet wykształcony, wśród znajomych uchodzi za bardzo inteligentnego i majętnego człowieka. To było ładnych kilka lat temu ale czasami mnie to zastanawia z czysto psychologicznego punktu widzenia.

Gość bt'mbrpolgm
bo faceci (wiekszosc)sa jebnieci i tyle:) zaakceptuj to a debili wymijaj łukiem

Ja mam większe powodzenie u facetów 23-35 niż u rówieśników. A skąd się to bierze? Myślą, ze młode są naiwne i dadzą dupy z nadzieją na miłość.

Gość mam wiele pytannnnn
momże to jakis kryzys wieku średniego czy jak to się nazywa.... ja nie uważam, żeby to było całkiem normalne

Gość Samotny28l
Jak facet jest prawiczkiem i w końcu się odblokuje to zżera go ciekawość jak to jest uprawiać seks z bardzo młodą dziewczyną. Stąd taki ciąg na młode laski :D Wiem, bo sam jestem bardzo ciekawy. Jak mi się kiedyś poszczęści i będę miał kasę to chętnie podejmę licytację dziewictwa jakiejś nastki, wiem, że takie rzeczy schodzą w necie za dużą kaskę :> (Oczywiście jeśli nie będę miał żony)

Gość krups
ale nad czym tu się doktoruzyjecie ? każdy normalny facet ma to w genach i najlepszy chirurg tego nożem nie wytnie z głowy a poza tym, chyba wolisz takiego normalnego , który się podnieca na widok 'cielęcinki' niż z kumplami planuje wczasy :)

Gość juz nie nastolatka
mi sie własnie odechciało zyc odkad przestałam byc nastolatką, dlaczego najlepsze jest na samym poczatku zycia a pózniej to juz tylko pomarszczone bagno ? :( a faceci maja na odwrót to takie niesprawiedliwe :(:(

Gość gvuhbhb
niesprawiedliwe jest to że musisz się wziąć do roboty :> kobieta może być całe życie piękna, ale to wymaga pracy

Gość juz nie nastolatka
ale ja nie rozumiem co takiego nastolatki maja w swoim organizmie ze sa ładniejsze od kobiet ? to zalezy od hormonow czy od czego ?

Gość gvuhbhb
są jędrne, świeże i ciasne tam gdzie trzeba .. dorosła kobieta ciasna jest już tylko w tyłku za nastolatkami najczęściej uganiają się faceci z mniejszym przyrodzeniem .. dorosłe kobiety olewają ćwiczenie mięśni kegla i faceci mają zbyt luźno .. a jak jest zbyt luźno to erekcja słabnie

Gość naogół mają za kase
więc kobieta jak ma kase to tez moze sobie młodzika miec :P coraz więcej ofert jest tego typu chętnie bym sobie fundneła seksik najchętniej z prawiczkiem :P mam kilka fantazji na ten temat :D :P

Gość juz nie nastolatka
:O niezrozumiałes mnie wiem ze sa jedrniejsze itd.. ale co to powoduje ? co sie dzieje pózniej w organizmie kobiet ze np przestaja byc jedrne ? to kwestia proporcji hormonów czy czego

Gość hansowiec
to kwestia wpjerdalania fast foodów, czekolady, Czipsów, braku ćwiczeń i braku filtrowania organizmu litrem świeżej wody mineralnej dziennie

Gość juz nie nastolatka
no ale nastolatki pomimo wpieprzania czekolady czipsów fastfodoów i zwolnien z wfu mają jedrne ciała i gladkie cery a dorosłe kobiety musza sie juz niezle nameczyc zeby tak wygladac wiec cos jest w ich w organizmie takiego wyjatkowego juz wolalabym byc psem.suki przynajmniej przez cale swoje zycie maja powodzenie :/ i nie musza sie martwic zmarszczkami czy innymi :/

Gość faceci moczą choc gdzie
jak mają okazje realnie nie są tacy wybredni jak to mogłoby sie wydawać z gadki

Gość Samotny28l
no to sama sobie odpowiedziałaś .. nastolatki nie muszą wkładać pracy w dobry wygląd a dorosłe kobiety tak faceci lecą na dobry wygląd chcesz mieć powodzenie i być konkurencyjna - walcz!

Gość juz nie nastolatka
"no to sama sobie odpowiedziałaś .. nastolatki nie muszą wkładać pracy w dobry wygląd a dorosłe kobiety tak" nie . moje pytanie brzmi dlaczego tak jest ? to musi sie wiazac z jakimis procesami w skórze w gospodarce hormonalnej itd i dlaczego nie mozna tego sztucznie podtrzymywac tzn stanu bycia nastolatka ?:D czmu ci cholerni naukowcy sie tym nie zajmą ,tylko jakims bzdurnym podbijaniem kosmosu

Gość Berecik
Jestem po czterdziestce mam żone ale nisamowicie jarają mnie 15-16letnie dziewczęta. Oglądam takie na kompie gdy akurat nie ma żony są piękne powabne te ich ciałka tak się napalam że onanizuje się jestem więcej podniecony niż w normalnym seksie z żoną! Przydałaby się taka małolatka do trójkąta w małżeńskim seksie

Gość takie tam duperele nic więcej
dla mnie to zboczenie, tym bardziej jak facet żonaty i dzieciaty zatrąca pedofilem niestety :(

Gość Berecik
Taka szesnastka w łóżku między mną a żonką ale dała by mi animuszu penis by mi nie opadł ruchał bym je obie później one wzajemnie by się zaspokajały żonka by wylizała cipunie nastki a ja bym zbierał siły na następne rżnięcie ich obu i tak aż do wyczerpania spermy!