Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość technologiotta

Tabletki antykoncepcyjne RIGEVIDON

Polecane posty

Gość technologiotta

Po1. Po ilu tabletkach brania, RIGEVIDON zaczyna działać (jestem na 9 tabletce). Pytam ponieważ kochałam się dzisiaj z Moim partnerem i trochę się obawiam. Po2. Dzisiaj odczułam pierwsze efekty uboczne czyli słabość nóg, nie na długo lecz na parę minut, wstałam i tak jak by się pode mną uginały. Teraz są bardzo ciężkie. Myślicie że to coś złego? Powinnam iść do ginekologa? A może przeczekać parę dni? Proszę o poważne odpowiedzi. Dziękuję :)

jeśli rozpoczęłaś branie tabletek od pierwszego dnia okresu to już jesteś zabezpieczona robiłaś badania na krzepliwość krwi przed braniem tabsów? nie wiadomo czy w ogole możesz brać skoro już po paru dniach odczuwać słabość w nogach, choć moim zdaniem to było coś niezwiązanego z tabletkami bo za wcześnie troche na takie objawy

Gość technologiotta
Zaczęłam brać od 3 dnia okresu gdyż pierwsze dwa dni zapomniałam.

Gość technologiotta
Lekarz jedynie spytał o wagę, wzrost, i zmierzył ciśnienie.

to jesteś zabezpieczona po upływie 7 dni od pierwszej tabletki, a więc skoro już masz 9 dzień brania to jest ok... ale skoro nie byłas pewna to trzeba było zapytać wcześniej a nie po fakcie trzeba badać krzepliwość krwi przed przepisaniem tabletek, niektóre osoby w ogole nie mogą ich brać z tego względu :o

Gość technologiotta
Ja nie wiedziałam i nawet mnie to dziwi teraz ze moj ginekolog nic nie mowil ;/ co radzisz zrobic?

zaczekać i zobaczyć czy bóle/słabości/ociężałość nóg będzie się powtarzać, jeśli tak - skonsultować to z lekarzem i zbadać krzepliwość krwi, jeśli nie - to zapewne był to jednorazowy przypadek, krzywo siedziałas i Ci kręgosłup na nerw jakiś nacisnął albo co obserwuj czy to sie będzie dalej zdarzać po prostu

Gość kasaja
kupie rigevidon wiola.kania@interia.pl

Gość doriskanow
Witam, sprzedam 2 opakowania RIGEVIDON , termin waznosci 06/2015 kontakt: dnowak7@wp.pl