Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Placente

Absolutna katastrofa czy szczęście?

Polecane posty

Gość Placente

Rzuciła mnie po dwóch latach. Wcześniej też jej się to zdarzało, ale wracała. Przyjmowałem z otwartymi rękoma. Mój błąd. Gdy miesiąc temu świat mnie się zawalił po raz kolejny i po raz kolejny przeżywałem katusze, było katastrofalnie. Powiedziała, że nie da rady, że jeszcze przynajmniej rok na odległość no way (miała się przeprowadzić po ostatnim roku studiów do mnie). Dziś zadzwoniła i opowiedziała całą prawdę, bo ją sumienie zżera. Przez ostatni rok związku oszukiwała mnie, spotykała się ze swoją byłą miłoscią i to jest główny powód naszego rozstania. Nie potrafi się od niego uwolnić, choć mózg mówi jej, że on jest dla niej bezsensownym wyjściem. Ale serce co innego. I tak pogrążony w szoku i wstrząśnięty, że oddałem najlepszą część siebie przez bardzo długi czas komuś niewartościowemu zastanawiam się na jednym. Nie przejmować się nią wcale?

Gość medirsonna pooeera
nie masz wyjścia! dopóki była to była wartośiowa a kiedy odeszła to juz nie..no tak nie potraficie sie pogodzić , ale to Ty jesteś niewartośiowy

Gość toti90
Lepiej odpuścić jak ona Cie tak potraktowała to szkoda sie starać o cos czego z jej strony nie ma.. To jest cieżkie ale z czasem to zrozumiesz...i poznasz lepsza