Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neluś19

Błagam!!!!!!!!! POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Neluś19

Witam Proszę o pomoc mam dopiero 19 lat i obawiam się ciąży. W 2 tygodniu doszło do stosunku bez żadnego zabezpieczenia przerywanego. Od tamtego czasu wykonałam 12 testów ciążowych wszystkie negatywne. Nie zaobserwowałam u siebie dużo objawów ciąży poza tym że wydaje mi się brzuch większy i dziwne krwawienia (trudno to nazwać okresem) ponieważ trwały 5 dni wystąpiły takie krwawienia 3 drugie krwawienie wystąpiło po 22 dniach i od tamtego czasu przez 18 dni bolały mnie piersi wtedy wystąpiło 3 krwawienie. Teraz już piersi są normalne nie obolałe ani nic, brodawki też nie wydają się ciemniejsze tylko żyłki na piersiach widac. Proszę was dziewczyny pomóżcie.

Gość 2102
12 testów ciążowych :classic_cool: jesteś hardkorem :classic_cool:

Gość Tosia9999
Ale proszę o pomoc. Co o tym sądzice

Gość kołysanie na falach
dziewczyno, ile ty masz lat, piszesz, jak dziecko nieskładnie, jak się nie zabezpieczasz to jest duże ryzyko ciąży - to chyba powinno być jasne dla osób, które decyzduja się na współżycie, czy te testy robiłaś we właściwym czasie? jeśli je rozbiłąś od razu po tym feralnym stosunku to nie są wiarygodne, poczekaj do terminu kolejnej miesiączki i jak nie dostaniesz to wtedy rób testy

Gość Neluś19
Proszę was dziewczyny szczerze. Tak trudno komuś pomóc!!!

Gość 2102
Przyłóż czoło do monitora, zmierzymy Ci temperaturę, a potem przyłóż nadgarstek, zmierzymy puls. Następnie Rada Kafeteryjna wyda orzeczenie o Twojej ciąży i przewidywanej płci dziecka.

Gość niech słońce zaświeci...
ale jakiej pomocy ty potrzebujesz? jeśli się boisz ciąży to zrób test ale w dniu spodziewanej kolejnej miesiączki albo idź do lekarza, zrób krew i będziesz wiedziała

Gość ale jak mamy ci pomoc?
co napisac? ze jestes? nie jestes? skad ti mamy wiedziec? moglas zajsc i moglas nie zajśc.

Gość łusemka
Zaś to samo koooorva idź do gina to Ci powie czyś w ciąży !!!!!!! głupia cipo trza było myśleć jak sie dupcyłaś