Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam aż sie pranie skończy

od kiedy mam psa moje życie

Polecane posty

Gość czekam aż sie pranie skończy
Ewa 33 fascynujące :) właśnie będę spadać oglądać na dobranoc dokument o niedzwiedziach polarnych .

Gość shfkfl
Zaraz tam nienormalne :P . Ja mam 3 koty i kocham je nad życie :) .

Gość Gość
Fascynujące są wilki które teraz za oknem dają koncert. Zapewne lada chwila zaczną polować

shfkfl :) A moja najnowsza uczy się właśnie, że w domu się nie poluje w nocy, tylko śpi. Ludzie tak robią, dwa pozostałe też, to chyba tak trzeba. Jeszcze do końca nie jest przekonana, ale stara się :) SS, pewnie że dzikie zwierzaki są najbardziej fascynujące, ale jak nie ma się dzikiego w okolicy, to się obserwuje te jeszcze trochę dzikie w domu :) juz dobranoc wszystkim, najwyższa pora spać... może jeszcze ze 3 kartki przeczytam, zanim mi się oczy zakleją na ament :)

Gość shfkfl
I nie rozumiem co jest normalnego w posiadaniu 3 kotow w domu :P . Znam ludzi którzy mają ich 5 , a jedni nawet 7 ! I są w 100% normalni, pracują, są niezwykle serdeczni, otwarci i wbrew opinii niektórych w ich domach nie śmierdzi kocim moczem, a oni sami nie są zapyziali i zaniedbani. I wbrew opinii również koty wcale nie są samotnikami, koci towarzysz jest wrecz obowiazkowy, czlowiek chocby stanal na glowie nie zapewni kotu tego co daje mu towarzystwo przedstawiciela tego samego gatunku. Nie bedzie sie np. z kotem ganial, przewracal i tarzał na podłodze ;) . Moja trojca swietnie sie dogaduje :) . Dom bez zwierzaka to nie dom.