Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość margaretta from Kraków

Jestem idiotką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POMOCY

Polecane posty

Gość margaretta from Kraków

pisałam wcześniej, że "poznałam" kolenia poprzez czat, koleś okazał się moim szefem, który miał masę utargów ze mną, sprawy w HR )dział personalny), prawie zahaczyło to o sąd pracy - słowem nienawidzi mnie łatwo wpadłam na jego trop, następnie schemat bardzo zdrowy zawsze w dniu spotkania coś mi wypadło, i niestety nie mogłam zjawić się na spotkani, ale pisaliśmy, potem zerwał kontakt - na tydzień - sądząc że nie potrzebuję dozy wrażeń - myślę ok - to chore dzisiaj napisał że cały czas myśli o mnie, obserwowałam go w pracy... zapytał czy nie mam ochoty na spacer... poszłam I tak od 1 stycznia noszę się z zamiarem rozpoczęcia pracy w innej firmie,lecz bardzo podobnej POSZŁAM (dodam ze raz go wystawiłąm, wyciągnełam na błonia, mieliśmy biegać, sądziłam że dobrze się odziałam by nie było mnie widać mojej trarzy, sylwetki jego reakcja: wiedziałem że to ty, masz jeszcze coś do powiedzenia.... z deka zdębiałam, on odszedł A teraz napisał esemesa: "jesteś nad wyraz prowokująca P.S i bardzo seksowna, zjesz ze mną śniadanie na Kazimierzu" (....?) jaja sobie robi? k************** się doigrałąm jutro założę kominiarkę na łeb masakra

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować