Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeeeeee19899

smutne świeta

Polecane posty

Gość meeeeeee19899

Jak święta w tym roku zapowiadają się u was? U mnie straszna sztuczność. Będziemy udawać, że wszystko ok i jest super, a tak na prawdę to do dupy ze wszystkim. Kilka lat temu odszedł od nas tata do innej kobiety, z którą zrobił sobie dziecko, poinformował nas o tym wszystkim właśnie w wigilie... do tej pory mamy sporadyczny kontak, typu raz w miesiacu na 15 min. Ja niby jestem dorosłam, ale mam małego brata, ktory jednak potrzebuje kontaktu z ojcem, a nie ograniczania się do wysylania na konto miesięcznie alimentów, ale czy jest sens prosic się kogoś by spędził z nami czas jak on nawet nie chce... czyli wigili minie jak zawsze...

Gość Gacie po przejsciach
Wspolczuje :) Ja juz bym Twojemu ojcu reki nie podal...

Gość meeeeeee19899
łatwo mówić, ale jakby nie patrzeć ja go dalej kocham. Był w moim życiu przez te 17 lat i tak nagle ciężko jest teraz zapomnieć i nic nie czuć :/ najchetniej bym w ogóle do domu na świeta nie jechala, ale nie zostawie mamy z bratem samych im pewnie tez jest cieżko ...

Gość Ghost_
Co tu dużo mówić. Dobra z Ciebie dziewczyna.

Gość Gacie po przejsciach
Rozmawialas z kochanica ojca? Nie wstyd jej?

Gość Skrzywdzona...taka jedna
Pomysl ze ktos ma gorzej....i jest supelnie sam w te świeta..

Gość a ja nie chcę świat !
u mnie jeszcze gorzej maleńka :(

Gość współczuję Ci
u mnie jak w kołchozie, ciotki, stryjowie, ich najbliźsi przy jednym stołem.. Uwielbiam en wieczór...

Gość meeeeeee19899
Kurde wiem, że jest o wiele więcej osob, które mają o wiele gorzej ode mnie wiec wielkie współczucia i SIŁY na te dni :) a co do panienki taty to nigdy nie rozmawiałyśmy nawet nie mam ochoty z nią się widzieć, ale jak już mówiłam chyba nie ma sensu zabiegać o milośc kogoś kto ma na ciebie wyje***e, tylko, że mega przykro mi jest. Więc dzieki za dobre słowa tak po prostu chcialam sie komuś wyżalić bo niestety nie mam bliskich przyjaciół z ktorymi mogę na ten temat pogadac bo dla mnie to lekko krepująca sprawa, mam nadzieje, że dla większości z was dużo uśmiechu i radości w te dni :)