Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh to jaa

powiedzcie szczerze

Polecane posty

Gość ehhh to jaa

co myslicie kiedy spotykacie kolezanke ktora dawno nie widzieliscie i sie okazuje ze przytyla 20 kg? wyprowadzilam sie z polski 5 lat temu z pewnych powodow i nie bylam tam wlasnie 5 lat, przez ten okres zaczelam sie starac o dziecko ,bralam hormony ,duzo pracowalam i jadlam niezdrowo no i przytylam 20 kg, z reszta zawsze mialam problemy z waga :( nie chce zeby mnie dziewczyny obgadywaly ;'( czy przesadzam?

Gość ptasiek nastroszony
jakbym spotkał większą o 20 kg koleżankie , która mi nie dala 20 lat temu gdy była dzaga to , że teraz to ja już nie chcę nawet gdyby ona chciała

pierwsze co po spotkaniu... wchodząc do domu.... Kochanie boże ale ona przytyła chyba z 20 kg :O no tak by było

Gość ehhh to jaa
no kasy mam ale czasu brak i coraz wiecej kompleksow zwiazanych z waga :(, pracuje od 9 go 14 pozniej od 17 do 19 doliczajac dojazdy i gotowanie obiadu czy robienie zakupow to praktycznie caly dzien za domem jestem :/

Gość ehhh to jaa
gdyby babcia miała wąsy to chetnie Ci je oddam hehe ;) obie bylybysmy zadowolone, ale szkoda ze nie mozna tak zrobic ;) moja bratowa tez wazy tyle co Ty i jest wysoka, duzo je ale tyc nie moze, tylko Wam pozazdroscic :P

Gość zaley jakie masz kolezanki
mnie tam w sumie wszytko edno, czy kolezanka jest gruba czy chuda, byle byla fajna.

Gość ehhh to jaa
soooos do tej porannej pracy jezdzie godzinke w jedna strone , wracam troche po 15 zaczynam szykowac cos do jedzenia ,ogarniam mieszkanie i za troche do nastepnej pracy z ktorej wracam okolo 19.30 i jakos wtedy jestem padnieta :/ ale maz mnie zapisal na fitness od stycznia, mam nadzieje ze bede miala sily na cwiczenia, najbardziej mnie motywuje to ze chce dziecko a przy moich jajnikach lepiej wazyc mniej zeby dzialaly prawidlowo :)

Gość nknknknknknk
hmmm pewnie bym powiedziala o boze ale sie spasla