Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stycho

Możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość stycho

Hej, uprawiałem z dziewczyną seks oralny, nie doszło do wytrysku. Później był petting ale oboje byliśmy też nie miałem wytrysku ale być może wydzielił się prejaukulat. Oboje byliśmy cały czas w majtkach. Czy istnieje jakieś ryzyko ciąży??

Gość stycho
Czy ktoś się wypowie??

Gość stycho
Czy wszyscy poszli spać??

Gość stycho
czy ktos moze mi pomoc??

Gość stycho
Czy ktos moze mi pomoc??

Gość mariner
PLEMNIK W SRODOWISKU POWIETRZA BLYSKAWICZNIE GINIE.UMIERA WSUCHYM SRODOWISKU JAKIM JEST POWIETRZE. plemnik by byl aktywny potzrebuje srodowisko sluzu kobiety lub w ogole wilgotne. Dlatego uwazaj na palce ktore wczesniej dotykaly penisa apotem wsadzone byly do pochwy. A w ogole to klania sie brak wiedzy.Polecam dr Wislocka -Sztuka Kochania .To elementarz odpowiedzialnych i SWIATLYCH kochankow

Gość d*-*b Laura...
Dotyk przez majtki, to jak lizanie opakowania czekolady;) Nie będzie w ciąży, nie panikuj.

Gość stycho
a przy seksie oralnym mozliwosc przypadkowego przeniesienia plemnikow??

Gość nie ma takiej mozliwościq
głabie

Gość stycho
Ok, wolalem zapytac zeby sie upewnic.

Gość stycho
a czy w przypadku ocierania sie narzadami plciowymi w bieliznie i ew kropelkowania/prejaukalatu istnieje ryzyko ciazy??

Gość stychu
tylko że martwi mnie, bo ona czytała na jakimś portalu, że niektórzy mężczyźni mają plemniki zmutowane, zdolne przystosować sie do warunków zewnętrznych i dostania się do celu

jak ma majtki wilgotne od swgo sluzu a ty masz swoje plemmniki gdzies na czesciach cila to ta wilgoc na matkach moze spoowdowac ze plemnik przeniknie do pochwy i MOZE dojsc do zaplodnienia. W OGOLE HIGIENA JEST WSKAZANA I TRZYMANIE SWOICH KRETKOW Z DALA OD CIPKI:) INACZEJ MACIE PROBLEM. nawet jak wystrzelisz jej na brzuch to wycieraj ja ruchem od -pochwy i rece umyj i wysusz zanim ja ponownie dotkniesz w miejscach intymnych . KONDON TO JEDNAK DOBRE ZABEZPIECZENIE POD WARUNKIEM ZE ROZMIAR JEST ODPOWIEDNIO DOBRANY

Gość jhbgukvb
KONDOM a nie KONDON :O🖐️

Gość stycho
Tak jak napisalem oboje bylismy w bieliznie wytrysku nie bylo ale wiadomo ze nie wszystko sie czuje i cos z czlonka moglo wyciec.

Gość d*-*b Laura...
Może by mogło gdybyś penisem dotykał jej waginy, ale weżcie przestancie tworzyć powieści science fiction, wcale nie jest tak prosto zapłodnić, nie mówiąc już o zapłodnieniu ilosciami sladowymi. Chodzi o temperature, dzień cyklu, i pewnie wiele innych. Nie wierze że w taki sposób jak to opisałeś jest możliwe zapłodnienie.

ALE POTENCJALNE RYZYKO ISTNIEJE :) NIECH SIE CHLOPINA EDUKUJE JAK STRONI OD WIEDZY KSIAZKOWEJ co do kondoma to byla zwykla literowka.Palec nie ntarfil tam gdzie powinien :) jak zwykle :) u facetow :)

Gość stycho
Zaprzeczacie sobie jedni pisza ze jest a inni pisza ze nie?? Jedni pisza ze przez bielizne nie przenikaja plemniki inni ze jest to teoretycznie mozliwe.

Gość d*-*b Laura...
Nie jest to mozliwe żeby przez bielizne, nie straszcie go ;)

Gość ależ problem :P
dobrze niech się boi skoro nie myśli przed a po fakcie.

Gość stycho
tak typowe podejscie ludzi dowalic komu jesli zrobil cos glupiego, bo wszyscy tutaj zawsze postepuja w sposob wlasciwy i mysla przed a nie po fakcie.

Gość stycho
Czyli nie ma powodow do obaw??

Ci którzy ci piszą że jest niemożliwe czytali podobne fora jak te o tych zmutowanych plemnikach :) I ci którzy jak coś im się wydaje albo ich nie spotkało to uważają ze to niemożliwe a potem są wielce zdziwieni że jednak. Oraz tacy co wiedząc że to jest wielce nieprawdopodobne przyjmują że można pisać że niemożliwe. Ci którzy ci piszą że możliwe korzystają z szarych komórek lepiej i odpowiadają ci konkretnie na pytanie. wychodzą z założenia że nawet jeśli prawdopodobieństwo jest bliskie zeru to nadal nie zmieni to faktu ze jak jednak ciebie takie niepokalane poczęcie dotknie to będziesz w czarnej dupie a oni pośrednio byli by za to odpowiedzialni. Poczytaj sobie o zjawisku "dziewic" rodzących dzieci. Więc tak jest to prawdopodobne. A tak na marginesie to nie zmutowane plemniki są winowajcami a zmutowana do granic absurdu głupota ;)

Gość d*-*b Laura...
mysliciel zacznij pisać logicznie, a nie pisać głupoty udajace coś inteligentnego, co w sumie jest glupim bełkotem. Rodzące dziewice, to masz w Kościele, niepokalane poczęcie etc. W ciąże łatwo zajśc nie jest, pomysl jaka droge misi pokonać plemnik( i to naprawde silny!!!) , a gdy nie było wytrysku tylko ilość sladowa to przwdopodobieństwo jest bliskie 0. Wiec moze poczytaj a póżniej sie udzielaj.

Gość d*-*b Laura...
Dobra, ODWOŁUJE TO CO NAPISAŁAM, nie lubie robić z siebie idiotki :classic_cool: i chciałam udowodnić myślicielowi absurd jego wypowiedzi ale znalazłam to 😭: Internet jest niesamowity. Google też.Oto kluczowa treść: Czy można zajść w ciążę będąc dziewicą? Tak, miałem kiedyś pacjentkę, która nigdy nie miała stosunku, była dziewicą i zaszła w ciążę. Jak? Wiatropylnie? Najprawdopodobniej usiadła na pościel, na którą ejakulował jej chłopak. W czasie dni płodnych w pochwie kobiet pojawia tak zwany śluz owulacyjny, który sprzyja transportowi plemników. Na marginesie należy dodać, że plemniki mogą żyć w ciele kobiety nawet kilka dni. To znaczy, że nie trzeba mieć stosunku, by zajść w ciążę? Nie. Wystarczy na przykład użyć ręcznika, na którym znajduje się nasienie albo uprawiać petting. Jeśli plemniki dostaną się do śluzu ciąża gotowa. Powiedział to dr Wiesław Ślósarz w Echo Miasta. Kapsoq Jeżeli to napisał lekarz to moze to prawda? :o ale to takie mało realne!...

d*-*b Laura... Maoe realne bo zakładasz że w ciążę ciężko zajść. A prawda jest bardziej złożona. Są pary które można powiedzieć że są wiatropylne :) Zajdą za każdym razem jak zostaną spełnione minimalne wymagania i nieraz pomimo antykoncepcji. Są takie które latami próbują i im się nie uda a wchodzą w inne związki i oboje od kopa mają dzieci. Tu dobór partnerów odgrywa sporą rolę jak i kilka innych czynników. I pamiętaj że plemnik musi być tylko jeden. A im mniejsza konkurencja... ;) Wystarczy żeby był ten jeden odpowiednio silny taka ta natura złośliwa :)

Gość d*-*b Laura...
To obrzydliwe, nie usiade już nigdzie dupskiem ;)

Gość stycho
a ponoc moje pytanie bylo glupie?? Zdarzylo sie wam serio spotkac dziewice ktora byla w ciazy?? Tylko nie chodzi mi o net bo tu mozna wszystko napisac.