Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze kilkanascie godzin

Ja naprawde oszalałam!

Polecane posty

uciekam od prawdziwego zycia i szukam kontaktow wirtualnych, codziennie poznanje kilka nowych osob, najgorsze jest to, ze oczukuje od tych osob, ze bede mnie komplementowac, jesli ktos tego nie robi popadam w depresje.Wiem, ze nie jestem ladna, to jednak zdjecie mozna zrobic w taki sposob, ze wyglada sie korzystnie... Nic wiecej nie powiem, gdyby ktoś dowiedzial sie calej prawdy o moim zyiciu i o tym, co myśle bylby w dużym szoku. Co ja robie, calkowicie oszalalam.

Gość siedze kilkanaście godzin
żadne nagie, żadna seks fotka, zwyczajne fotki i zwyczajne znajomości....nie chce wszystkiego wyjaśniac bo wstydze sie mojego zachowania. Tak czy siak totalnie oglupiałam. Nie potrafie z tym zerwac, zyje na dnie.

Gość minus 69 w pościeli
to tylko brak faceta i seksu

Gość ojojojojojojojaaaa
tak to prawda

Gość siedze kilkanaście godzin
pewnie macie racje, probuje sama sie oszukac ale to prawda, brakuje mi kogoś bliskiego. Najgorsze jest to, ze chyba nigdy nie dowiem, sie jak to byc z kims. Generalnie moje zycie to dno.

Gość ale co takiego robisz ze
Sie tego wstydzisz bo piszesz zdawkowo?

tak naprawde to jestem mężatką, mam dzieci, trudne relacje z mężem i uciekam od tego wszystkiego do netu. Trolluję, udaje ludzi których wydaje mi sie że znam i w tym sie realizuję!

Gość ale co takiego robisz ze
jesli udawanie kogos innego daje ci poczucie samorealizacji to wybacz, ale zbyt rozgarnięta nie jesteś.

Gość ojojojojojojojaaaa
"pewnie macie racje, probuje sama sie oszukac ale to prawda, brakuje mi kogoś bliskiego. Najgorsze jest to, ze chyba nigdy nie dowiem, sie jak to byc z kims. Generalnie moje zycie to dno." tak masz racje