Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejsi

raz pozytywnie raz negatywnie??? test ciazowy

Polecane posty

Gość kejsi

Hey dziewczyny nie wiem co mam myslec.. wczoraj zrobilam test ciazowy ktory na poczatku pokazal jedna kreske a po 10 min druga ... Zrobilam drugi test po przebudzeniu w nocy i wyszedl negatywny ... dodam ze test byl tej samej firmy ..

Gość kejsi
czy ktoras z was tez tak miala?

Gość ależ problem :P
po 10 min. test jest nieważny. W teście mogą zajść reakcje z odczynnikami więc może pojawić się fałszywa druga kreska.

Gość Ja tak mam zawsze przed
Oba są negatywna...Testu nie odczytuje się po dłuższym czasie jaki jest wyznaczony w ulotce.Srednio 3-5 min.

Gość morisssaaaa
niby tak, ale mi wyszedł test negatywnie wiec po 10 min włozyłam go do szafki i poszłam dalej spać test wykonywałam ok. 6 rano, nastepnie ok. 9.00 zajrzałam po cos i wziełam go znów do ręki a tam DRUGA KRESKA , też myslałam ze to reakcja chemiczna i nie wierzyłam !!!! ale okresu nadal nie było , i BETA HCG oraz ginekolog potwierdzili 6 tyg ciaze ale mój przypadek to pewnie 1 :10000000 no ale się zdarza

Gość kejsi
dzieki za odpowiedz.. ale dodam ze okes mi sie spoznia 2 dni gdzie zawsze byl o czasie...dlatego bylam troche zdziwiona tymi wynikami testu .. poczekam jeszcze tydzien moze jeszcze za wczesnie

Gość lexia@@@@@
nie martw sie 2 dni to nieduzo mi spóxnia sie 15 dni to moj 45 dzien cyklu a okresu brak , 2 testy negatywne , luteina nie pomaga

Gość nic prostszego__
Po pierwsze nie zrobiłaś żadnego pozytywnego testu. Po 10 minutach się nie liczy. Po drugie 2 dni to nie spóźnienie okresu. Wahania do kilku dni są normalne i nieoznaczają nieregularności.

Gość skoro wczoraj była kreska
dzisiaj byłaby tym bardziej.