Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkllll

nieprzyjemne pocenie się w majtkach ;/ nie żart

Polecane posty

Gość kkkllll

Nie umiem opisać tego, to nie jest żaden idiotyczny żart Latem albo tak jak teraz- jak w grubej kurtce zasuwam szybko od punktu A do B aby nie zmarznąć bardzo mi się poci pupa między pośladkami i pachwiny między udami. Czasami z powodu nie mogę iść do łazienki się wytrzeć przez kilka godzin, a to gigantyczny dyskomfort i mam wrażenie że śmierdzę (chociażsame spodnie np. nie pachnąc wybitnie inaczej niż jak ich nie przepacam) Jak jestem w domu - tak jak teraz, sprzątam i gotuję- to zmieniam bieliznę czasem i po 3-4 razy dziennie. Da się coś z tym zrobić? Próbowałam dezodorantem, ale i tak się pocę. A pachy suche, tak w ogóle....

zgadzam sie z 1a wypowiedzia moze talk by pomogl - nawet alantan, albo specyfiki na pocenie typu antidral - tylko nie wszedzie mozna go uzywac

Gość kkkllll
O kobietki, jak ja bym chciała z 8 kilo przytyć :( Nie, mam od jakiegoś czasu porządną niedowagę (depresja mnie wykurzyła z 60 na 46 ;/). Myślałam o talku, ale czy nie będzie niszczył bielizny? A te specyfiki to rozumeim jakieś maści?

Gość strzałka :)
antidral to taki dezodorant w kulce, ale można go używać tylko na stopy, ręce i pachy, podrażniłby tak intymne miejsca, ale myślę, że talk jak najbardziej, nie sądzę aby zniszczył bieliznę. A czy używasz wkładek higienicznych? może by też trochę pomogły?

moze jakies kapsułki na pocenie sie całego ciała..(?) ja tez sie poce wszedzie ale tylko wtedy kiedy np. cwicze. ale to wtedy normalne:P

Gość strzałka :)
są tabletki Perspi Block, czy jakoś tak się nazywają :) ziołowe, bez recepty w każdej aptece - spróbować zawsze można

antidral niektorzy stosuja na twarz (pisali o tym na forum) - mysle, ze pachwiny mozesz wysmarowac, tylko poczekac az wyschnie talk nie zniszczy ubran tylko jest bialy

Gość kkkllll
W takim razie wymaszeruję do apteki podpytać panią a przy okazji kupiętalk dla dzieci :) Bo sprzątanie to w sumie jak piękne ćwiczenia fizyczne... Wkładek nie używam bo raczej ramka majtek jest mokra od potu albo tył ;) Fuj.

Gość sagfg
:P:D:P):D)

Gość sagfg
(kwiatek) (raczka) (rączka)