Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolitka**

Niewiem co robić....

Polecane posty

Gość lolitka**

Witam was. Tak tak jestem nastolatką,ale nie taką co ciągle myśli o seksie,piciu wódki,paleniu papierosów,narkotykach i o chłopakach. Jestem raczej spokojną i dojrzałą jak na swój wiek nastolatką.To pewnie przez to ,że straciłam tate nie dawno..Ale nie o tym chciałam pisac. Kiedyś jak słyszałam że dziewczyna zakochała się w księdzu to ja wyśmiewałam mówiłam jak to możliwe przecież to ksiądz! Dzisiaj je rozumiem. Zakochałam się w księdzu może słowo zakochałam się za dużo brzmi ale napeno zauroczyłam się i to mocno! Nasz ksiądz jest tu od roku,ale od nie dawna zaczęłam zwracać na niego uwage.Jest mlodym księdzem ma 29lat. Zaczęło się wszystko od kiedy zaczął patrzeć na Mnie na mszy.WIem że pewnie myślicie sobie tak zauroczyła się to teraz smarkula myśli że się na nią patrzy i uśmiecha. Ale ja wiem że jego wzrok jest często skierowany na Mnie,kiedy zaś ja nie niego spojrze zabiera swoj zwrok i zaczyna patrzeć w sufit..Niewiem co o tym myślec.Czasem mysle jak ja moge mu sie podobać: Przecież on jest księdzem,ja może mu się podobać tak brzydkie kaczątko jak ja...! Nie chce krytyki,chciałam się poprostu wygadać.

Gość lolitka**
Przepraszam za błędy jakie popełniłam przy wpisie.

Gość lolitka**
Ta ksiądz rządzi heh..

Gość no i co zamierzasz
z tym zrobić?

Gość wiedzzzminn
facio ujrzał szanse na zanurzenie

Gość zgrabna dupcia
i co? widzisz w tym jakiś romantyzm? normalnie chłop młody, zdrowy nie będzie zył w celibacie. Nie ma się co oszukiwać. Wypatrzy jakąś jedną czy drugą dzierlatkę do zerżnięcia i jakiś zwali z krzyża na pewnien czas

Gość mamusia_tesz
Nie rob z siebie takiego bluszcza, bo to idiotyczne. Ksiądz, nie ksiądz - chłop jak kazdy inny. Chcesz mu dać, to daj i nie dorabiaj do tego ideologii.

Gość adelllle
dzięki takim naiwniaczkom ci ruchacze w sukienkach mają raj na ziemi

Gość lolitka**
On nie wygląda na takiego co chciałby przedewszystkim sexu. Zresztą ja nie daje mu do zrozumienia że on mi się podoba,nie usmiecham się do niego,nie próbuje z nim rozmawiać. Przyznam że mam ochote mu powiedzieć KOCHAM CIĘ,ale wiem że to wszystko by zniszczyło.Dobija mnie myśl ze za dwa lata jego tu już nie będzie. A z drugiej strony troche mnie zaszokowała jedna wiadomość. Moje koleżanki chodza na spotkania Oaza one tam śpiewają ostatnio ksiądz im powiedział ze przed spiewaniem niech sobie obliża usta tak jak całują się z chłopakiem. No wiecie niby w tym nic dziwnego nie ma ale jednak ..dla mnie to jest dziwne..

Gość lolitka**
Wiedziałam że odbierzecie mnie za zwyklą napaloną dziwke.Nie jestem nią i nigdy nie będę. Wolałabym jednak żebyście chociaż troche mnie zrozumieli...

Gość lolitka**
A co do pytania co zamierzam z tym zrobić to niewiem.. Nie mam zielonego pojęcia...Niewiem czy on coś do mnie może czuć,dlatego niewiem jakie ja moge stawiać kroki.Niepowiem mu ze go kocham,bo weźmie mnie za wariatke,ale serce rwie się do tego żeby wziąśc go na zakrystie i powiedzieć mu KOCHAM CIĘ ,zakochałam się w Tobie i z nim poprostu porozmawiać. Mnie nie chodzi o sex!! Już nawet nie chodzi mi o pocałunek.Ja chce rozmowy..ale nie o Bogu czy może o tym jak kwiatki dzisiaj będą na mszy.

Gość wiedzzzminn
nie ciebie jako dziwkę, tylko księdza jako niedorobieńca 29 lat? toż to cyrk

Gość ztewar dessa
"Niewiem czy on coś do mnie może czuć" nie kompromituj się to są debilne projekcje egzaltowanej panieny jak można być tak rozmemlaną?

Gość lolitka**
ztewar dessa-skoro nie rozumiesz sytuacji to lepiej nic już nie pisz. Nie jestes na mszy które on prowadzi! Niewiesz jak on patrzy więc nie pisz mi że sie kompromituje! Bo nic nie rozumiesz

Gość lolitka**
Czy wy nie rozumiecie że księża często zakochują się w normalnych dziewczynach????? Czemu odrazu zakładacie że ja jestem idiodtka a księdza bierzecie za niedorobionego?? Ksiądz nie zawsze jest z powołania!!

Gość ztewar dessa
ojej ojejej jak on patrzy..., jak patrzy.. weź ty małoletnia idiotko przestań już i co z tego że patrzy/ i co z tego, ze coś poczuł? chłop to chłop, uj nie sługa najbardziej śmieszą mnie takie egzaltowane idiotki co do jednego uśmiechu całą romantyczną historię dopiszą jedno trzeba przyznać - nick pasuje do twojego poziomu umysłu LOL

Gość ztewar dessa
"Czy wy nie rozumiecie że księża często zakoch*ją się w normalnych dziewczynach??" boże, no nie rozumiemy! nic a nic! wciskasz kolejny banał wykreowany przez swoją wyobraźnie i chcesz by wszyscy przeżyli fascynację tematem? nie pierwszy i nie ostatni ksiądz, któremu sperma padła na łeb wielka mi historia romantyczna nic nowego pod słońcem zaliczy kilka razy i nowej podniety będzie szukał jak to chłop..... a czy ksiądz, czy nie - co to niby zmienia?

Gość lolitka**
ztewar dessa-Jesteś popierdolona Kiedy dziewczyna zakochuje się w księdzu to jest to debilne,ale kiedy dziewczyna zakocha sie w facecie o 30lat starszym to już jest normalne. ztewar dessa-I wiesz co? Masz kompleksy na swoim punkcie bo na Ciebie nawet śmietnikarz się nie spojrzy!!

Gość dietetycznieee
Dziewczyno, też jak byłam w Twoim wieku to miałam ze 2-3 takie miłosci typu ksiądz, nauczyciel, piosenkarz... :D W tamtej chwili wydawało mi się to cholernie poważne, miałam zawsze poczucie, że los nas żłączy. Dziś, po prawie 10 latach śmieję się z tego :)

Gość lolitka**
dietetycznieee Dzięki:* Wiem ze bede tez sie z tego smiala ale poki co to dla mnie poważne. Lolitka**-niewiem co to znaczy. Ale poprostu to dałam i odwalcie się ode Mnie!

Gość ztewar dessa
lolitka, małoletnia, z którą dojrzały facet chce uprawiać seks

Najsmutniejsze to, że takie naiwne dziewczątka są zazwyczaj wykorzystywana przez starych satyrów.... a ci cwaniacy są na tyle cwani, że specjalnie budują wokół tego aurę romantyzmu a potem biorą, co chcą i bye bye maleńka.... przecież tyle nastepnych, młodych dup do zaliczenia ;)

Gość lolitka**
ztewar dessa-Dzięki za wyjaśnienie. Naprawde niewiedziałam co to znaczy. Wiecie co jest najgorsze? Że ja nie potrafie uwierzyć że ten ksiądz potrafiłby mnie wykorzystać..poprostu w to nie wierze. I może macie racje ale zrozumcie zauroczoną nastolatke. I jak wcześniej już pisałam teraz jest to dla mnie poważne,ale wiem ze jak poznam chlopaka normalnego chlopaka to bede się z tego śmiać.Ja jestem tego wszystkiego świadoma.Ale nie potrafie oszukać siebie.Nie potrafie sobie powiedzieć: Słuchaj Magda ten ksiądz to nikt ważny,on jest i jego nie będzie. Nie potarfie postawić sobie tego księdza w czarnych barwach.