Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vdvsdvcsdc

golabki - czy mozna jak sie karmi piersia???

Polecane posty

Gość vdvsdvcsdc

mam w domu mieso i ryz, pomyslalam o golabkach, czy moge je jesc ale bez kapusty? lub jak moge cos zrobic z tych dwoch skladników

Gość a ja.....
jadłam normalne z kapustą w sosie pomidorowym

Gość u mnie ten sam problemaa
jaja sobie robisz, prawda..?

Gość do durnej baby ktora by
moze niekoniecznie jaja. Mi raz znajoma tluaczyla co moge a czego nie karmiac piersia, i niewiele ponad ciemny chleb i wode nie zostawila. a tak na powaznie to czemu bez kapusty. Przeciez to wtedy nie sa golabki.

mozna jesc wszytsko ale w racjonalnych ilosciach ;) goląbki jadłam karmiąc i nie ograniczałam zbyt wielu produktów,te które unikałam lub malutko jadłam to te najbardziej uczulające:truskawki,orzechy,czekoladę kapusty,fasole jadłam,ale jak napisałam w normalnych ilościach,nie jak keidys jakaś mama napisała,że zjadła ponad 1 kg truskawek a dzieci mają wysypkę... ;) więc smacznych gołąbkó życzę

Ja uważałam pierwsze 4 tygodnie potem jadłam wszystko z wyjątkiem ostrych rzeczy które mogą zmienić smak pokarmu, rzeczy które powodują mega wzdęcia, i alkoholu nie spożywałam pod żadną postacią, gołąbki jadła, również ryż z mięsem w papryce, mały nie miał problemów brzuszkowych, wysypek.