Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bhghgjghkm j,gkj

były chłopak wszystkim se na mnie żali już ponad pól roku

Polecane posty

Gość bhghgjghkm j,gkj

wiem, zaraz tu co niektórzy beda mnie wyzywać od suk itp. byłam z chlopakiem okolo pół roku, ale cos zaczelo sie psuć, on zaczął mnie o cos oskarżać, m.in. o to , że sie z niego smieje , ze sie z kims innym spotykam itp, (jedna życzliwa osoba mu tak nagadala). mialam juz dosyc tego wszystkiego , ze na kazdym kroku jestem osądzana o zdrade, o to , ze sie z niego smieje , itp. wiec postawilam to w końcu zakonczyć. zresztą, nawet nie potrafil mnie obronic slyszac takie slowa na mój temat z ust innych tylko pokornie sluchal a potem mi się zalił. powiedzialam - dosc. myslalam ze z tym koniec ale nie.. pisal mi smsy , jakim to on jest dla mnie smieciem, ze sie z nim nie liczylam, nawet ze nie chcialam sie kochac, ze przeze mnie stracil pol roku zycia a w tym czasie mogl sie już nawet ożenic.. :/. wkur*** mnie to strasznie, bo ile mozna. nie nazwalam go nigdy smieciem, ani nic z tych rzeczy, sam siebe tak nazywal, i w moich oczach coraz bardziej sie takm stawał. powiedzialam, ze nigdy juz nie bd razem i niech sobie odpusci., minelo juz ponad pół roku, a on do mich znajomych kiedy tylko jest okazja zaczyna ten sam temat,- jaka to ja jestem zła, ze jestem podła, ze zle go traktowalam, itd.. denerwuje mnie to juz pomału, bo z kazdej strony ktora rozmawiala z nim slysze to samo. " rozmawiaalam z X, mówił o Tobie.." i sie zaczyna...;/ minelo tyle czasu.. ja nawet o nim nie gadam, nie zaczepiam, nie poruszam tematu, a gdy ktos pyta mowie ze nie wyszlo, a on robi ze mnie straszną i tą najgorsza dziewczyne na swiecie,.. przez pierwsze miesiace nie ruszalo mnie to , ale ile mozna tak gadac ?? minelo tyle czasu.. ehh co mam robic..;/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować