Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nooemii

tabletka 72h po.

Polecane posty

Gość nooemii

Witam was dziewczyny ;) Dokładnie tydzień temu wzięłam tabletke 72h po. ( dokładnie 7 godzin po stosunku ). Ulotkę przestudiowałam kilka razy więc o niepożądanych skutkach wiem wszystko. I własnie mam pytanie, nie wiem czy na szczęście czy nieszczęście miałam zero objawów, do wczoraj - dostałam tego krwawienia, i to bardzo obfitego. Normalnie to mój okres ma 3 -4 dni.. Długo to trwa ? Czy to dobrze ? Czy ta tabletka będzie miała wpływ na moja miesiączkę, poza tym, że może sie ona trochę opóźnić.?

Gość edusia_88
ja zazywałam jakies 7 lat temu dwa razy te tabletki i nie miałam po nich zadnych krwawien itp , dopiero krwawienie mialam w dniu miesiaczki i raczej mi sie nie opoznila.ale jak wiadomo kazdy jest inny i na kazdego ta tabletka inaczej dziala.

Gość nooemii
pamietasz moze jaka tabletke brałaś ?

Gość wyrodna matka_
prawie na pewno się opóźni, może nawet bardzo, więc sie tym nie przejmuj. ja miałam zawsze krwawienie i mocno spóźniony okres

Gość nooemii
długo to krwawienie trwa ?

Gość katarzynka1990
ja miałam około 7 dni..

Gość Michał Zaradny
Witam Tabletka, którą zażyłaś to bardzo duża dawka hormonów, może więc dojść do rozregulowania Twojego cyklu miesiączkowego. Jeżeli chodzi o czas wystąpienia okresy to w tym wypadku nie ma reguły. U większości kobiet miesiączka pojawia się w przewidywanym terminie. U niektórych kobiet okres może wystąpić wcześniej lub później niż zwykle z różnym nasileniem. Jeśli okres spóźnia się o więcej niż tydzień lub jeśli masz jakieś obawy, porozmawiaj ze swoim lekarzem ginekologiem. Więcej na temat antykoncepcji awaryjnej znajdziesz na www.wpadka.pl, a w razie pytań pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możesz porozmawiać z profesjonalistą. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs