Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdad

Dziewczyny jak byscie się poczuly gdyby wasz facet

Polecane posty

Gość dsdad

z którym jestescie ponad 2 lata powiedział wam podczas pewnej rozmowy : Przecież Ty jestes dla mnie obcą kobietą

Gość kotekkkkk
0/10

Gość dsdad
rozmowa sie tyczyla tego ze on chcial kupic jakiejs siostrzenicy prezent pod choinke a ja powiedzialam ze to bez sensu ze jakiemus obcemu dziecku cos kupowac i ze nie widze sensu. A on na to : Przeciez ty tez jestes dla mnie obca kobieta i Ci kupuje .

Gość dsdad
Prosze napiszcie szczerze . Nie wiem czy was tez by to tak dotknelo jak mnie ? i nie to nie jest prowokacja :)

Gość batman niezalog
Skoro on chciał kupić...to nie powinnaś mu mówic ze to nie ma sensu. Skoro on tak chciał i kupował za swoje pieniadze, to twoj komentarz byl nie na miejscu....dobrze Ci powiedział

Gość zatrzask
zazdrosna jesteś ?

Gość dsdad
to znaczy ze ja nie mam prawa mu powiedziec co mysle na dany temat a on ma prawo tak mi powiedziec ? dobrze cie zrozumialam>???

Gość dxkjzm<nfF
siostrzenica nie jest obcym dzieckiem jest jego rodzina, ty jestes obca bo nie jestescie spokrewnieni, albo to prowo albo jestes idotka

Gość dsdad
nie nie jestem zazdrosna o jakies roczne dziecko. Tylko on jest z tych co wiecznie nie ma kasy i narzeka a jak juz ma to wydaje na glupoty a ja musze potem sluchac ze nie ma na paliwo ze nie ma na ubrania i inne.

Gość batman niezalog
tak...chuj ci do tego...nie jesteś jego zona, aby z toba cos ustalal

Gość dsdad
Przecież mógł te pieniądze przeznaczyć na coś dla mnie!Idą święta w końcu.Z maluchem nie ma kontaktu a ja z nim sypiam to jak ja mogę być dla niego obca?

Gość reakcja prawidłowa
j/w bardzo dobrze Ci odpowiedział

Gość sssssssssssss
Ech, kiedys usłyszałam, ze żona też jest obcą kobietą, a dziecko nie, bo są wiezy krwi. Wiec wiem jak się czujesz. Na początku było mi przykro, ale teraz już na to leje :)

Gość dsdad
aha czyli ze po 2 latach zwiazku jestem dla niego bardziej obca niz dziecko ktore sie rok temu urodzilo.....?

Gość dsdad
aha fajnie ze tak uwazacie ciekawe czy wam by bylo milo takie cos uslyszec :)

uważam, że zasłuzyłaś na taką odp. jesli uważasz,że dziecko Jego siostry(z którą się wychowywał) to jakieś obce dziecko-to dla mnie jesteś pannicą o króciutkim rozumku! Należało Ci się!(niestety;-(

Gość marcoo
1. ma racej-dziecko to rodzina a ty jestes obca niespokrewniona. 2. nie podoba Ci sia ta odpoiwedz i jak typowa kobieta, powyżej, juz zaczynasz mieszać że narzeka, że to że tamto - I CO Z TEGO. jego kasa może wydawać na hazard nawet a jak Cie męczy słuchanie to go zamknij 3. jestes kobietą-i tak sobie to wytłumaczysz w taki sposób że on zły ty dobra. macie w tym talent i robicie to bezwiednie:)

Gość dsdad
z tego wynika ze przeciez ja mogę sie z innymi facetami spotykac i chodzic na randki skoro dla niego jestem obca kobieta jak kazda pierwsza lepsza obca na ulicy ? wy dla swoich facetow tez jestescie obcymi kobietami i tak sie czujecie?

Gość marcoo
chocbyście byli 5 lat bez formalnego związku to nawet 1 miesięczne dziecko ze względu na pokrewieństwo jest swoje a ty obca. tak po prostu jest. nie my ustalamy zasady.

Gość dsdad
zadna z was nie odpowiedziala na pytanie postawione w temacie : JAK BYSCIE SIE POCZUŁY?? nie pytalam : ' czy moj facet zareagowal prawidlowo" czytajcie ze zrozumieniem a podszywy wypier...

po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że jesteś tępa jak wół!!!mój mąż też ma sistrzenicę i w zyciu nie odważyłabym się Mu walnąć takim hasłem-zresztą On mnie również!!Skąd Ty się urwałaś z takimi poglądami! Zreszta- może Cię jeszcze wymienić na jakąś inną i to,że z Nim sypiasz nie ma nic do rzeczy-Twoja strata jedynie!

Gość sssssssssssss
Ja Ci odpisałam, więc to Ty czytaj ze zrozumieniem.

Gość marcoo
kompletnie myslisz pojęcia. w jakij ty się rodzinie wychowałas, jakieś dziwne wzorce musiałś mieć bądz relacje chyba rozumiesz co to pokrewieństwo KRWI??!!!! nie jestes jego zoną, krewną i w tym sensie jesteście OBCY a jesteście razem bo postanowiliście być razem, rodzaj umopwy społecznej między dwojgiem lludzi ale to za mało żebyś była bardziej bliska niż dziecko siory jesli tego nie rozumiesz - to zrób mu awanture, wpadnij w histerie czy co.....

Gość dsdad
Jakie więzy krwi co wy mi tu za glupoty piszecie nie ma czegos takiego. Dla mnie sie liczy pokrewienstwo duszy a nie tam takie gadanie

Gość dffwfsFS
nie chodziło mu o to, że Cię nie zna, tylko że nie jesteś spokrewniona. nie miał na myśli niczego negatywnego.

Gość dsdad
sssssssssssss rzeczywiscie sorki nie zauwazylam twojej odpowiedzi:)

Gość (@)
Nie powinnaś takiego tekstu mówić :( - to siostry córka ( więc nie jest obca) - to jego kasa i wydaje na to co mu sie podoba Jeżeli byś nie wyleciała z takim tekstem to nie usłyszałabyś tych słów. Sama piszesz, że tobie też kupuje. Co do marudzenia o kasę. To trzeba było przypomnieć, że może zabraknąć mu gotówki, a nie tekst, że jest to obce dziecko!!!!!! Inaczej by to wyglądało. No tak dla ciebie mógł by przeznaczyć ale na siostrzenicę nie- no przykro Jeszcze jedno ty dzisiaj jesteś, jutro możecie sie rozstać więc jesteś obca....... siostrzenica to rodzina!!!!!! Rozumiem jednak że ci przykro, ale sama sprowokowałś go do takiego tekstu!!!!!!!!

Gość dsdad
i nie bylo by wam przykro gdybyscie takie cos uslyszaly... no to fajnie macie