Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamalaczarnaa

pomocy

Polecane posty

11.11 miałam ostatni @. Cykle mam ok 30dni. Dziś jest już 40dc i okresu nie ma. Ok 06.12 zauważyłam dużo śluzu jakby owulacyjnego-jak białko jajka-przeźroczysty,gęsty. 23.11 miałam usg dopochwowe-pani stwierdziła ciążę albo preudopęcherzyk (jestem po poronieniu), ok 10.12 byłam u ginekologa,na badaniu. Miałam badanie hormonów-w normie,oprocz podwyższonego testosteronu i DHAS. A okresu nie ma:-( przedwczoraj pobolewał mnie brzuch. Robiłam testy 23.11 i wczoraj negatywny. Czy mimo to możliwa ciąża?

Gość popatrz na tematy
to zrób sobie betę.

Pęcherzyk był prawie miesiąc temu-testy by już wykryły. Nie mam żadnych objawów. Na tym etapie pierwszej ciąży spałam cały dzień i bolały mnie piersi. Miałam parę leków-mogły opóźnić @? Pozatym,zabezpieczaliśmy się a po tej 'owulacji'był tylko jeden seks-przedwczoraj.

Moim też. Zastanawiam się czym takie opóźnienie może być spowodowane. Leki? (globułki przeciwgrzybiczne itp). Popredni cykl też nie był normalny,okres skąpy i do ok 25 miałam lekkie brudzenia. Byłam u lekarza. Stwierdził że ok. Chodze prywatnie i nie bardzo mam kase przed świetami.

Gość takajednamalaczarna
Podnosze