Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weaknesss

Brązowy okres . Prosze o Pomoc.

Polecane posty

Gość weaknesss

Prosze o pomoc , bo bardzo się martwie . Mam 17 lat . Przeważnie mój okres był normalny , i w terminie . Ale od dwoch miesiecy jest coś nie tak . Najpierw mój okres był normalny ale trwał ok. 3 dni . Miesiac póżniej dostałam go w terminie tak jak zawsze , ale był brązowy i było go dość mało . Wiec zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny . Jednak mnie to nie uspokoiło , ponieważ w tym miesiacu także mój okres jest brązowy i tylko minimalna ilość krwi ( prawie że nic ) . Nie wiem co sie dzieje. Może test źle pokazał ? Jest taka możliwość . ? Z chłopakiem współżyjemy z prezerwatywą , ale zawsze gumka może się uszkodzić . Dodam , że odchudzam się już ok. 10 miesiecy , ale przez ten czas nie miałam problemu z okresem do teraz. Jaka może być tego przyczyna ? - ciąża ? odchudzanie ? czy może jakieś zakażenie przy pettingu . ?

Gość mimi___2689
idz do lekarza

Gość no w tskqq
w takiej sytuacji idzie się do lekarza. Tym bardziej jeśli miesiączkujesz już więcej niż 2 lata.

Gość edusia_88
ja miałam tak jakies 6 lat temu tylko raz , nie wiem co było tego powodem , potem juz bylo ok w nastepnym cyklu. moze zrob jeszcze jeden test i umow sie na wizyte do lekarza.