Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa___23

zareczyny

Polecane posty

Gość kaskaa___23

mam problem, oststnio uslyszalam rozmowe mojego chlopaka z bratem. I po prostu doznalam szoku...chlopak chce mi sie oswiadczyć w sylwestra...ale to nie o to chodzi. Z tej rozmowy wynikalo ze chlopak chce te zareczyny jak najtanszym kosztem. Pierścionek dostanie od swojej mamy, ten ktory ona dostala....masakra...Myslalam ze stac go na gest i kupno nowego pierscionka. Zwlaszcza ze pokazywalam mu ten moj wymarzony. Dodam że stać go na porządny pierścionek. Co mam myslec?:(czy jemu nie zależy...?

Gość ksju
moze nie ma kasy za duzo a chce cie zatrzymać;p

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa
Ja bym sie strasznie ucieszyla ze moj facet chce mi dac pierscionek ktory kiedys dostala jego mama od jego ojca. I ze ona tez chce zebym to ja dostala jej pierscionek, znazylo by to dla mnie ze jestem ta jedyna a przyszla tesciowa rowniez mnie lubi i wita w rodzinie;)

Gość kaskaa___23
zarabia duzo dlatego nie wiem o co chodzi

Gość czy ty sie dziewczynko
dobrze czujesz? niejedna by chciala by jej sie ktos oswiadczyl a Ty jojdasz nad pierscionkiem zareczynowym?nie masz wiekszych problemow?

Gość kaskaa___23
no mateusz ma fajną mame. Bradzo ją lubie, zwlaszcza ze moja mama zmarla jak mialam 12 lat. A ona to taka ciepla osoba. O tym nie pomyślałam...moze masz racje

Gość kaskaa___23
ja sie bardzo z tego ciesze ze chce sie oswiadczyc bo go kocham tylo ta rozmowa jego z bratem taka dziwna byla

wychodzi na to że dla ciebie liczy się pierścionek a nie to że on chce spędzić z tobą resztę życia

Gość weźSieWalnijWGlowe
nie jedna chcialaby byc na twoim miejscu...sama Ci zazdroszcze. A taka tesciowa ktora oddaje swoj pierscionek to skarb:)

Gość Alicja98
No wiesz, w filmach i serialach bohaterki często dostają pierścionki po mamie/babci. A nawet Kate Middleton dostała pierścionek po Dianie :)

Gość bez jaj, nie chcialabym
dostac pierscionka po teściowej :o To ma być gest? :D Nie przyjęłabym oświadczyn gdyby mój chłopak z czyms takim wyskoczył :o Już wolałabym dostać zwykły złoty z cyrkonią za 200zl ale mój, specjalnie dla mnie a nie od ojca mojego faceta dla jego matki :o

Gość kaskaa___23
nie to nie tak...ja go bardzo kocham tylko troszke inaczej sobie to wszystko wyobrazalam i moze za duzo o tym mysle

Gość kaskaa___23
bez jaj, nie chcialabym dostac pierscionka po teściowej To ma być gest? Nie przyjęłabym oświadczyn gdyby mój chłopak z czyms takim wyskoczył Już wolałabym dostać zwykły złoty z cyrkonią za 200zl ale mój, specjalnie dla mnie a nie od ojca mojego faceta dla jego matki Ja wlasnie pomyslalam podobnie. Bo to nie chodzi o cene tylko o sam fakt...

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaa
he ktos tam wyzej pisze ze by nie przyjela pierscionka po tesciowej ze wolala by za 200zl he ( pierscionek za 200zl w jej mniemaniu to chyba prawdziwa tragedia) Ja od swoejgo faceta przyjela bym nawet taki z gumy do zucia bo to nie o pierscionek chodzi tylko o te slowa ze chce zebym byla jego zona matkla jego dzieci! A moim zdaniem jesli masz fajna tesciowa ktora wie ze ja lubisz i stracilas mame wczesniej to moze sama podsunela pierscionek synowi. Moze jest to jakas wazna rodzinna pamiatka? Warta wiecej niz Ci sie wydaje, przedewszystkim sentymentalnie a moze i prawdziwy klejnot ktory jest w rodzinie od pokolen;)

Gość oj daj spokoj
przeciez to nie liczy sie pierscionek tylko gest. I to zajebiście ze masz dobry kontakt z przyszla tesciowa

Gość kaskaa___23
ewelina dzieki:) chyba masz racje:) a sie wzruszylam...a moja tesciowa mamy mi nie zastapi ale bardzo mi ja przypomina. A w sumie moze kiedys ja ten pierscionek dam swojemu synowi:) jak w filmie:))

Gość kaskaa___23
ktoś kto wyzywa mnie od materialistki to niech sie zastanowi co mowi bo nic o mnie nie wie...

Gość ja dodtalam piesrcionek po
mamie mojego meza i przerobilam go bo wygladal strasznie...nie polecam

Gość dcsd
ktoś kto wyzywa mnie od materialistki to niech sie zastanowi co mowi bo nic o mnie nie wie... no ale nikt cie nie musi znac by moc wysunac pewne wnioski. ile powinien wydac na twoj pierscionek zebys byla zadowolona?

Gość kaskaa___23
....dobra spadam z tego forum, nie pozwole sie obrazac. Dziekuje Ewelinie i jeszcze paru osobom dzieki ktorym juz nie musze o tym myslec:)

Gość Beti..2013
ciesz się, że w ogóle chce ci się oświadczyć, na co ja nie mogę liczyć !!!

Gość dcsd
nawet na pytaniue nie odpowiedzialas. bylo za trudne?

Gość dcsd
beti dlaczego nie mozesz na to liczyc?

Gość Beti..2013
Bo mój facet twierdzi ,że ma czas na to....choć jesteśmy razem 4 lata

Gość kaskaa___23
na durne pytania nie odpowiadam

Gość kaskaa___23
ja bym nie byla chyba z takim facetem. Ja z mateuszem jestem 3 lata i dla mnie to juz ten czas wiec dobrze ze bedziemy juz zawsze razem:) wspolczuje Beti:(

Gość Beti..2013
szkoda słów....

Gość kaskaa___23
kochasz go wiec z nim jestes...ale czy on aby na pewno czuje to samo skoro nie chce zareczyn??moze powinnas z nim porozmawiac

Gość Beti..2013
rozmawiałam, on jest młodszy ode mnie i twierdzi, że ma czas...

Gość kaskaa___23
a ile on ma lat?na co czas? jezeli jest pewny uczuc to wiek nie ma roli