Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ????????!!!!????!!!

czy dziewica w wieku 23 lat to wstyd???

Polecane posty

Gość fewfwefewfw
tak sie wydaje ,ze ma maseee czasu ,a potem bedzie zalować straconych lat

Gość *liliann
Ja do 24 roku byłam dziewicą. A potem poznałam mojego chłopaka :)

Gość wstyd watpie by ktos sie skusi
powiedziala co wiedziala kolejna dziewica :D rob jak uwazasz ale jak tu ktos wspomnial obys nie zalowala straconych lat :D

Oczywiście, że to nie wstyd, ba możesz nawet na tym zarobić, zgłoś sie do jakiejś grupy/cyrku, gdzie pokazują cuda przyrody, jak np. kobietę z brodą, po niej będzie występowała kobieta z błoną... gwarantuję, że wielu będzie Cię chciało oglądać, chociaż jak nikt nie chciał tykać... spróbuj, dziewctwa od tego nie stracisz

Gość ????????!!!!????!!!
hmm widze ze zdania sa podzielone, ja moge poznac kogos na seks i sie przespac tylko ze pozniej pojawia sie wyrzuty zapewne... zeby nie bylo nie czekam na tego jedynego po to pojecie glupie, czekam na kogos komu zaufac i obdarze symaptia... i ta osoba to sama do mnie poczuje... Nie trzymam do nocy poslubnej ;/ I wiem ze zycie to nie tylko seks ale tak kazdy o tym mowi, to czuje jak jak jakis dziwak...

"bo ja jak bym mial taka dziewczyne cieszyl bym sie " Na szczęście mieć nie będziesz więc i traumy dziewczynie oszczędzisz.

Gość ????????!!!!????!!!
oj widze ze niektorzy z Was robia sobie jaja, hmm zaluje zaluje ale ja wczesniej bylam cicha, taka szara myszka... dopiero jak mialam 18 zaczelam poznawac szukac....

"ale tak kazdy o tym mowi, to czuje jak jak jakis dziwak" Jak dziwak? To jak ja mam się czuć skoro mam 27 lat i taki sam przypadek. Z ta różnicą, że NIGDY nie byłem w związku.

Gość ????????!!!!????!!!
no wiesz kazdy to inaczej odczuwa, ja moge powiedziec ze nie mam szczescia do facetow do udanych zwiazkow...

Gość fewfwefewfw
ja tez nie mam szczescia ,ale dziewica nie jestem od 5 lat

Gość ????????!!!!????!!!
wiec i jestem dziewica... nie jestem kaszalotem ani jakas zdesperowana... jestem mila sympatyczna dziewczyna no chyba ze facetom nie poodba sie ze jestem kobieta z bardzo malymi cyckami...

"ja moge powiedziec ze nie mam szczescia do facetow do udanych zwiazkow..." Ja z kolei mogę określić moje kontakty z dziewczynami z czasów edukacji jako jedną, wielka stratę czasu. Ot 12 lat jak psu w tyłek. Trzeba było siedzieć z nosem w książkach, lepiej bym na tym wyszedł :D

Gość ????????!!!!????!!!
no to fajnie ze nie jestes pewnie spotkalas jakies faceta z ktorym chcialas to zrobic...

"jestem mila sympatyczna dziewczyna" Eeee takie coś to każda o sobie twierdzi nawet jeśli kończy każdy tydzień na mega kacu "no chyba ze facetom nie poodba sie ze jestem kobieta z bardzo malymi cyckami..." Tu może tkwić problem :D

Gość fewfwefewfw
hmm no wiec to jest Twoj wybor tylko i wylacznie

"pewnie spotkalas jakies faceta z ktorym chcialas to zrobic" Bez jaj :D Takich facetów jest od groma. Na pewno spotkałaś kogoś na kogo chętnie byś wskoczyła.

Co się fiku oburzasz? Ciesz się, że pracę łatwo znajdziesz w czasach kryzysu. Wezmą Cię do klatki i będą obwozić po ulicach :D

Gość ????????!!!!????!!!
dobra koncze papapa

ja jestem bardzo wstydliwa, ale dziewictwa nigdy się nie wstydziłam, choć raz jeden trafiłam na idiotę który chciał mi wmówić że jestem dziwna :D powiedziałm mu ze chyba on i tak trzeba postepować z idiotami :D i znac swoją wartosć :)

"i znac swoją wartosć " Jeśli już mowa o czyjejś wartości to ona podlega wycenie przez rynek czyli przez innych ludzi.

Gość ????????!!!!????!!!
fiku mikuuu a ile masz lat?

"Eeee takie coś to każda o sobie twierdzi nawet jeśli kończy każdy tydzień na mega kacu" no ba, znam takie, które codziennie wieczorem są najebane i upalone, ale uważają, że są "takie wrażliwe" i dlatego nie mogą znaleźć chłopaka :D autorko - może kogoś spotkasz, a może zostaniesz starą dziewicą na wieki. to kwestia szczęścia lub pecha :classic_cool:

Gość ????????!!!!????!!!
ja nie przepadama za alko :P dokladnie dzieki wielkie

A propos alkoholu, ktoś poleci coś na Sylwestra? Będę sam i chcę sobie uprzyjemnić cały dzień.

Gość ????????!!!!????!!!
fiku a masz faceta? mowisz ze sie nie wstydzisz dziewictwa