Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurwiona! ;/

Matka mnie wkurwia

Polecane posty

Gość Wkurwiona! ;/

Wszystko jej przeszkadza, bo zmywacz śmierdzi, bo szuflada niedosunięta, bo nie ugotowałam obiadu jak ona była u koleżanki... no szlag by to trafił! Ciągle wrzaski, ja pierdolę ;/

Gość Wkurwiona! ;/
Jakby była taka śmieszna, to by mi było lepiej:P

Gość kaskaa___23
ciesz sie ze ma Cie kto powkurwiac. tez bym tak chciala...ale moja mama niezyje od paru lat...wiec nie wypisuj tu takich glupot bo mame masz tylko jedna

Gość Wkurwiona! ;/
Mam 20. To że mam jedną to znaczy, że może się tak zachowywać? Zajebiście ;/

Gość paskudna ta kurteczka
wyprowadz sie i nie bedziesz miala problemu

Gość kasienka1339
Tylko bron Boze nie idz do tesciowej. Tam to bedzie przejeb :)

a tam powody, powod zawsze sobie mozna znaleźć jesli sie chce, zwykla duperela moze juz byc powodem do awantury. Czepiac sie to zapewne kazda matka czepia,ja takze jestem nierzadko upierdliwa i męcząca, ale tamta babka nie powinna sie wydzierac ani wrzeszczec na dziewczyne, no bo co to znaczy drzec gebe na kogos a tym bardziej na wlasne dziecko jesli mozna spokojnie cos zakomunikować ,jak cos jej nie pasuje. Jak wrzeszczysz to odbiorca skupia sie jedynie na glosnosci decybeli a nie na przekazie slow i tyle z tego wychodzi

Gość matkwczbuntowanej anielicy
ja wstawie zdjecie pokoju mojej córki,to zobaczycie co mnie wkurza.. totalny syf

Gość Wkurwiona! ;/
Hej, hej, hej, nie chodzi o to, że się nie uczę czy coś. Studiuję zaocznie i pracuję, a ona nie pracuje. I nie wyprowadzę się, bo nie mam możliwości. Zarabiam 1000 zł, 400 daję na studia. Za 600 zł nie ma opcji przeżyć, dawno by mnie tu nie było.

Gość Wkurwiona! ;/
Moj pokój lśni. Jestem pedantką.

menopauze przechodzi? Tak jest z matkami Ale wiesz dałabym wiele by moja matka mnie opierniczyła za bajzel w domu lub cos innego.juz tego nie zrobi,zmarła 7 lat temu na cholernego raka piersi..:(

Nie podszywam sie.Nie prowokuj kobieto :P

Gość Wkurwiona! ;/
Od roku nie dostałam od niej złotówki. Na urodziny czekolada za 2 zł z biedronki i to wszystko. Ale nie chcę pieniędzy. Chcę spokoju, niech się zachowuje normalnie

matkwczbuntowanej anielicy menopauze przechodzi? Tak jest z matkami Ale wiesz dałabym wiele by moja matka mnie opierniczyła za bajzel w domu lub cos innego.juz tego nie zrobi,zmarła 7 lat temu na cholernego raka piersi.. ZAPOMNIALAS ZMIENIC LOOGIIN :D :D :D :D gady jedne :D .Najpierw zmien nik na kaskaa___23 a dopiero wtedy wysylaj wiadomosc

autorko usiądź na wieczor koloniej i spokojnie przeprowad rozmowe aby do ciebie zwracala sie spokojnie bez krzyku, niech tobie zakomunikuje jasno i wyraznie co cche od ciebie bo juz masz dosyc tego jak sie ona zachowuje, pogadaj znia szczerze bez nerwow ,awantur albo jak wolisz to napisz na kartce to co cie drazni w niej i czego oczekkujesz, i zostaw w widocznym miejscu tak aby ona to przeczytala

Pomyłka Jestem starą,styraną kobietą a Ty podejrzewasz mnie o takie rzeczy? walczę z córką o to by robale się nie zaległy,to wszystko:) i nie jestem kaska tylko aska

Gość Wkurwiona! ;/
Nie da się z nią rozmawiać.Probowałam nieraz. Za dwa dni znów bedzie to samo.

Uciekam z netu,czas wrócic do reala. Miłego dnia wszystkim. Toksyczna-fajny login.Serio

Bo piszesz w dwoch zupelnie innych osobach pod dwoma nikami, ten i kaskaa___23,dlatego zapomnialas zmienic nik na kaskaa___23 wyszlo ze ty stara babo ktora ma corke doroslą oczekujesz aby twoja matka opierdlalala sie za balagan ale tak nie ejst bo zmarla jak pisala to kasia :D kontroluj niki i wtedy robi prowo :D Autorko w takim razie nie reaguj na jej krzyk ,wrzask, tylko reaguj jak dociebie spokojnie mowi, a jak zaczyna wrzeszczec udawaj ze wogole jej nie sluchac i nie spelniaj jej polecen ,ktore wydaje wrzaskiem tylko gdy na spokojnie bez nerwow ,wtedy tak

Gość Wkurwiona! ;/
Staram się właśnie tak robić, ale chodzi o to, że mnie to irytuje, mam zepsuty dzień przez nią. Czasem mam ochotę znaleźć sponsora i się wyprowadzić. To okropne co mowię, ale ona mi strasznie jebie psychę.

mnie kiedys cora nagrala na komorke dyktafonem jak przyczepilam sie do niej,oczywiscie nie krzyczalam tylko skomlalam cos jej nad uchem, jak mi dala to odsluchac to do tej pory mam to przed sobą :p moze czas abys ty ją nagrala podczas awantury i dala jej to do odsluchania

Gość wstydzilabym sie
nagrac matke kiedy mnie upomina zamiast sluchac co do mnie mowi, a potem jej kazac tego sluchac. Super wychowanie.

Gość to ja, niefajnie9999
dokładnie

Hej od 5 lat nie mieszkam z mamą tylko w rodzinie zastępczej na moją mame zastępczą mówie ciocia. Zawsze było mi trudno bo ciocia bez powodu na mnie krzyczała i wgl. Jak ja dostałam słabszą ocenę to na nnie się darła, a na swoją córkę jak coś zbroiła to nie..Dziś nie pozwoliła mi obejrzeć meczu w telewizji w drugim pokoju chociarz telewizor był wolny i na nim nikt nie oglądał.