Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GaBI BOn

Nietrafiony prezent...

Polecane posty

Gość GaBI BOn

dostałam dzisiaj prezent od babci... tunikę... wszytsko byloby ok gdyby nie to że wyglądam w niej jak prima balerina... tutaj daję linka jak mniej wiecej wyglada: http://www.intymna.pl/s23224,produkt#utm_source=www.webkupiec.pl&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=TradeDoubler macie jakies pomysly jak ją przerobic albo jak ją nosic zeby jakos to na mnie wyglądało? mam 160 wzrostu i waze ok 60kg. nie ukrywam ze czasem boczek sie wylewa, a ona gładka i na dole ta flbanka... :O tylko bez zbędnych komentarzy o schudnięciu... na szczupłą osobę ok... ale ja jestem kobieta konkretna i mam troche biodra... wygladam w niej strasznie... :O oczywiscie sie ucieczylam kiedy ja przymierzylam zeby nie robic 80 latce przykrości... no bo jak? hehe...

Gość GaBI BOn
na tej kobiecie na zdjeciu moze i ładnie wygląda jest wysoka i szczupla... nie powiem tunika sama w sobie nie jest zła... ale ta falbanka...:O

Gość ljiopk
Przeciez ta tunika jest bardzo ladna, twoja babcia jak na 80 lat ma niezly gust.

Gość GaBI BOn
nie wiem czy da sie skrocic na sweterek... czy sie nie posiepie... :O a z paskiem wygladam jeszcze bardziej jak prima balerina lub balerona hahahaha! :D

Gość GaBI BOn
ta tunika na zdjeciu jest torszkę inna u mnie ta falbanka jest krótsza i jakos wyglada bardziej tnatetnie, ale bardzo zblizona...

Gość elelelsiala
mnie by sie ppodoala! i to batdzo a jaki kolor? ja bym nosila do kryjacych rajstop i pasek w talii

Gość skad sie biora takie
a zakladalas ja do leginsow czy do dzinsow? bo moze jak zalozysz do dzinsow to bedziesz lepiej wygladala?

Gość GaBI BOn
a sprzedac nie za bardzo bo potem babcia powie ze nie chodze w niej... musze sie ze 2 razy pokazac... kiedys kupila mi taka bluzke odcinaną pod biustem... w łączkę... jak na kobiete w 12 miesiacu ciazy, zalozylam raz pod sweter i przeszlo, leży na dnia szafy... a tej tuniki no troche szkoda bo kolor ma ładny, moja jest "kawa z mlekiem"

Gość ertacza
a jakbyś tak odcięła ten dół falowany i zrobiła tak żeby na prosto się kończyło? byłby krótszy, ale lepiej by Ci było

Gość GaBI BOn
zakladałam do leginsów. do jeansów to juz wole nie probowac bo bedzie gorzej... :O a może jak by do tego wysoki obcas zalozyc???

Gość GaBI BOn
no wlasnie mowie ze obciaz nie wiem czy sie da... boje sie ze sie popruje... :O

Gość GaBI BOn
czyli musze schudnąć 😭 i najlepiej urosnąc

Gość elelelsiala
a no wlasnie to najlepiej pokazuj sie tylko rzy niej w tym i nigdzie nie zakladaj przeciez co ci zalezy czy u babki bedziesz wygladac ladnie czy nie... zaloz pare razy jak do niej jedziesz i niech w szafie lezy wiec zakldaj do byle czego bo stroic to sie trzeba do chlopaka np a nie do babki no litosci.....

Gość elelelsiala
nie obcinaj bo kiedys kolezanka chciala skrocic sweter i krawcowa powiedziala ze sweter sie popruje i sie ich nie przerabia...

Gość GaBI BOn
no ta... :) moze jeszcze cos wymyyyśle... pokombinuje :)