Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..ona...1234

Ciąża-nie mam objawów..jak to jest?

Polecane posty

Witajcie mam takie pytanie otoz jestem w ciazy tydzien temu robilam test wyszedl pozytywny powtorzylam w niedziele krechy byly mocniejsze. Do lekarza mam jutro. Nie mam zadnych objawów. Od czasu do czasu za boli brzuch zwlaszcza jak wstane szybko z łóżka i od czasu do czasu zakuje jajnik a tak to nic. Czasem jestem naprawde spiaca.. Mam uplawy czasem jest ich nieco wiecej a czesem wogole sa one biale lekko klejace. Czy jest wszystko ok mimio ze nie mam objawow. opowiedzcie dziewczyny jak to wy mialyscie.

Gość parus
Objawy bywają różne u każdej kobiety. Przy pierwszej ciaży też nie miałam większych objawów prócz senności, przy drugiej męczyły mnie tylko nudności. Nie czekaj na objawy tylko ciesz się z dzidziusia:-) Pozdrawiam.

parus dziekuje bardzo ale powiem ci ze czuje sie jak nie w ciazy:) czasem mam takie dni ze nie chce mi sie spac...:) bardzo sie ciesze. zobaczymy co powie jutro lekarz

Gość też nie mam objawów
Ja również robiłam test tydzień temu i również nie mam żadnych objawów poza brakiem miesiączki i bolesnymi nabrzmiałymi piersiami. Żadnych mdłości, senności, częstszych wizyt w toalecie, zmęczenia - dosłownie nic. Przy pierwszym dziecku było tak samo. A mogę zapytać, dlaczego tak wcześnie idziesz do lekarza? Ja się wybiorę dopiero ok 10 stycznia, bo teraz i tak mi nie potwierdzi ciąży, chyba że na podstawie bety.

a ide tak szybko bo ja mam bardzi ciezko prace i nie za bardzo moge wiedziec co mam robic. Lkazdy lekarz potwierdzi ciaze poniewaz jak pierwszy raz bylam w ciazy ale poronilam lekarz potwerdzil mi w 5 tyg

Ciesz się w takim razie. Nie wiem w którym tygodniu jesteś. Ja do 7 tygodnia nie miałam żadnych objawów- tylko bolące piersi, a potem się zaczęło... Są kobiety które szczęśliwie nie odczuwają negatywnych objawów, może do nich należysz? Życzę powodzenia na wizycie- obyś ujrzała bijące serce na usg :)

yen-oj tak obym do nich nalezala..ja juz nie moge sie doczekac lekarza i nie chce czekac nie wiadomo ile chce juz wiedziec na swieta

Gość też nie mam objawów
w pierwszej ciąży poszłam do lekarza (prywatnie) właśnie w 5 tyg i powiedział, że na razie nic nie widać na usg , a państwowo to nawet w 7t lekarka nie zauważyła ciąży (nie miała usg, badała szyjkę macicy i pytała, z czym przychodzę :O), dlatego teraz zaczekam, chociaż z drugiej strony miałabym już skierowanie na badania

no wlasnie sa jakies plusy a jak nic nie zobaczy pojde w innym terminie ja ide prywatnie lekarz ma bardzo dobry sprzet i dlatego

Gość rottana
ja tam swoją ciąże także przeszłam bez objawów, żadnych nudności, senności odtrącania od niektórych pokarmów czy zapachów... tylko pod koniec w 3 trymestrze męczyła mnie zgaga;] gratuluje:)

Gość też nie mam objawów
spokojnej ciąży i pięknych widoków na usg Ci życzę, no i braku męczących objawów ;)

Gość też nie mam objawów
tak, pracuję

Gość też nie mam objawów
ale moja praca nie jest na szczęście ciężka

Gość też nie mam objawów
pracuje w biurze, nic nie dźwigam

Gość KociaMiętka
Idź kochana, jak straciłaś pierwszą ciążę, to musisz mocno zadbać o tą, będzie dobrze, super święta :)