Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotoznaczy ???

co to znaczy "rzyga tęczą"

Polecane posty

Gość cotoznaczy ???
kazdy ma wpływ na to kim jest i jaki jest. dostrzegam pokorę, nie jesteś stracony :P

Gość kicha na 18 kołach
widzisz...koleżanka szybciej na to wpadła niż Ty. koniec lekcji                                        ☢   ☯   ☢

Gość Inteligenty tępak
kicha na 18 kołach Twoja interpretacja jest jak najbardziej poprawna, tylko, czy moja nie jest? Twoja interpretacja jest bardziej zawiła i możliwe, że bardziej trafna, al tak naprawdę jest tylko rozwinięciem mojej interpretacji(która okazała się nie być zła). otoznaczy ??? Moim zdaniem to jacy jesteśmy zależy od tego gdzie się urodziliśmy, jakie mamy geny i jakich ludzi spotykamy na swojej drodze, a nt mamy znikomy wpływ. Owszem jestem stracony i to nie była pokora tylko kolejna dawka moich zarozumiałych i "głupiomądrych" zdań.

Gość helo,lkokokoko
oboje jestescie momentami smieszni, ale 1:0 dla tepego-inteligentnego, kicha jest troche za prosta

Gość Inteligenty tępak
Yeah! 1:0 dla mnie! Moje życie wreszcie nabrało sensu! A, że jestem śmieszny to wiem,inaczej z moim charakterem nie miałbym kolegów.

Gość a kto tak gada ?
nie słyszałam jeszcze

Gość gość
To inaczej "jest tak słodko, że aż mdli" czyli jak ktoś ma dość chwalenia, kadzenia komuś, przesadnie miłych zwrotów, lub uważa że ktoś jest nienaturalnie i przesadnie uprzejmy, wtedy rzyga tęczą.

Gość gość
Można i tak. Jak odgrzebales temat?