Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

ale jestem dzis zla

Polecane posty

takie mam nerwy,ciagle tylko sprzatanie,sranie,zakupy na swieta,cale zamieszanie,juz mi rece opadaja,poszlam do fryzjera opierdolil mi tak grzywke ze chce mi sie plakac,na dodatek kupilam buty ktore mi sie rozkleily po 5 minutach,tak mnie ten dzien denerwuje ze chce mi sie plakac

Gość ptasiek nastroszony
dla równowagi jutro będzie wesoło i udanie

Gość babius
na szczescie nie wierze w boga wiec swiąt u mnie nie ma

Ja dziś mam dobry nastrój. Niedawno wróciłam. Denerwuje mnie tylko śnieg. Wlosy oby szybko odrosły, a buty do reklamacji kochana :):) Miałam nie wchodzić na kafe, bo już nawet nic napisac nie można bo na odstrzał. Strasznie się tu robi. Jakoś wszyscy dystans tracą :(:(

wiem ale sie zdenerwowalam ze sie rozkleily,bede musiala jutro jechac specjalnie,pierwsze co zrobilam jak przyszlam to umylam glowe jakos lepiej ale rewelacji nie ma,snieg tez pruszy juz od 2 godzin

a ja nie wiem co z moim sylwestrem! Mój dom przejmuje brat, bo robi impreze. Domków wynająć ze znajomymi nie możemy, bo w taką ilość osób nas wywalą. I teraz musze kombinować! Bo jaki Sylwester taki cały rok :):) A jak tą grzywkę Ci zrobił? I tak z ciekawości jaki masz kolor włosów? :D:D

chcialam zeby ja podcial,bo mam dlugie blond wlosy,poprostu koncowki i lekko grzywke a tu mi zostawil 3 cm grzywki,katastrofa normalnie

Andrea Breivik ej jak ja nie lubie takiego dziadostwa,mowie mu wyraznie i zawsze bylo oki,a teraz cois weny nie mial i mnie zjebal okropnie,juz tam nie pojde

ja niedługo też ide do fryziera :(:( strach jak cholera :(:( Pozbywam się moich mega długich włosów :):)

ścinam, ścinam. Miałam fotełe, ale gdzieś zagubiłam. W sumie to szukam jeszcze czegoś. Potem będę farbować :D:D:D Ogólnie muszę się ogarnąć bo nadchodzi ważny okres mego życia :D:D