Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOROTA__

dziewczyna mojego przyjaciela

Polecane posty

Gość Hahaha żal żal żal
Autorka jest śmieszną prostaczką, a ta jego dziewczyna napewno nie jest taka brzydka, pewnie wręcz przeciwnie i dlatego autorka jest zazdrosna. Pewnie jego panna nie jest gruba tylko ma pełny biust i okrągły tyłeczek a autorka jest wychudzoną szkapą z płaskodupiem i bez cycków :) A pracuje przy biżuterii i innych hand made sprawach bo ma PASJĘ a autorka jest pustakiem. Dobrze, że chłopak wie kogo wybrać :)

Wklejasz to, co ja już sama widziałam. Tylko Ty i wszechwiedząca wiki interpretujecie to inaczej niż reszta świata. Widocznie moja polonistka wg Ciebie też jest głupia (tak, ona tłumaczyła mojemu koledze w liceum dosłownie to samo), bo Ty wiesz najlepiej. pa

Gość @nioł
Hahaha żal żal żal podpisuje się pod twoim teksem

Gość w łeb bym dała
takie kurwy jak ty powinno sie usypiać! jestes bezwartosciowym gównem i nic tego nie zmieni mam nadzieje, że oboje Cie kopną w dupę Niech bym cie tylko spotkała..

Gość CzarnnaMadonna
Nie znoszę koleżanek"przyjaciółek" mojego faceta.Wszystkie macie podobny schemat myślenia.Wielka przyjazń,poparta latami znajomości,wspólnymi doświadczeniami, dorastaniem...Nie dociera do Ciebie autorko,że On nie jest Twoją własnością,że jest osobnym bytem,ma prawo do miłości i własnych decyzji??!!Wszystko kiedyś się kończy,paczka przyjaciół z liceum,uczelni z biegiem lat się wykrusza,przestaje wystarczac,pragniemy od życia czegoś więcej,szukamy celu w życiu,zakładamy rodziny,łączymy się w pary....Przyjazń owszem zostaje,ale ta najszczersza,największa...Ty jesteś niedojrzałym,smutnym człowiekiem,nie będzie Tobie dane trwac w tej przyjazni,nie zasługujesz na nią.Pod sztandarem przyjazni niszczysz komuś życie,nie jest Ci wstyd?