Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

NAGABYWACZE :)

Polecane posty

Słuchajcie pękam ze smiechu:D Ostatnio ciągle do mnie dzwonią jacyś namolni ludzie, z jakimiś promocjami, zebym zamówiła coś tam i będe co miesiąc dostawała przesyłkę z nowym produktem i oczywiście ma to być wszystko genialne i niepowtarzalne i w ogóle cud miód malina. Mają chyba mój numer telefonu niestety stąd, ze jestem w różnych księgarniach zalogowana, również w tych edukacyjnych, bo zawsze zamawiamy podręczniki dla szkoły i tym podobne (pracuję w szkole)....no w każdym razie. Ostatnio dzwoniła do mnie babka, ze mogę zamówić uwaga: zegarki, robione dokładnie tak samo jak te które nosił Ludwig XVI i Napoleon i w ogóle różni znani ludzie (!) i te zegarki będą do mnie przychodziły co miesiąc i będę miała całą kolekcję za jedyne (i tu cena) plus przesyłka plus podpisują jakąś umowę i tym podobne, no masakra. Myślałam, ze nic już głupszego od tych zegarków się nie trafi, tymczasem dzisiaj do mnie dzwoni kobitka. Mam dla pani propozycję zamawiania maszynek do golenia w super cenie, jedynie coś tam (znowu plus przesyłka i cała masa różnych rzeczy - stała gadka), które są po prostu genialne i będzie pani je dostawała co miesiąc i mają wygodną rączkę do trzymania (!) Matko kochana, przecież to chodzi tylko o głupią depilację (!) itp itd......i zabiła mnie wiecie czym? mało parsknęłam śmiechem.... "W dodatku nasze maszynki posiadają bardzo przydatną (!) funkcję, otóż mają taką zaczepkę, dzięki której będzie mogła je pani przyczepić sobie do ściany :D:D:D:D:D:D:D Choćbym dwa dni myślała, to nie wpadłabym na to, że istnieje potrzeba przyczepiania maszynki do depilacji do ściany:D Potrzebuję oświecenia jeśli się mylę:) Czy do Was też tak dzwonią z różnymi głupotami?

Gość fgdgsgdsggds
na szczescie nie dwonia

Gość ptasiek nastroszony
sokowirówka na pedały i łańcuch. klapki samonosne majtki przeciwrewolucyjne tzn tak obcisle ze miejsca brak by w nie sie nawet na rzadko zesrac

Gość apolonja
Aga a chlopa juz se znalazlas ? :classic_cool: