Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokserna emie

walka z bezdomnymi

Polecane posty

Gość ptasiek nastroszony
kicha na 18 kolach jestes madrym Gościem predestynujesz do miana elity duszy. a ta reszta mądrali prxzypominam , że pewne są tylko podatki i raty kredytu do splacania a jak unia pierdyknie i zlotowka potanieje to wnet sie role odwroca i bedziemy ruchac w usteczka te madre gladko gadajace te kredyciki zbankrutowane pod mostem spiace w wyniku eksmisji. za bulke z margaryna. ech dobre czasy ida bo żony tych kredycikow ladne sa a beda przy tym tanie do ruchanka. i jeszcze jedno Ci bezdomni juz w obecnej chwili sa bogatsi od was "{hrabiostwo" na kredyt bo oni sa na zero a wy na duuuzym minusie.

Gość bokserna emie
potrzeba mu na dykte,albo nalewke jak jedzenia nie chce to niech spi....

Gość ptasiek nastroszony
a czesto tez uczciwi no i niezaradni życiowo bądz wrażliwi , by się lokciami rozpychac . a jakby tym kurwomk porzadnym od slowa pożądać sprawdzić dochody czy każdą zlotóekę uxczciwie zarobiliście to mogłoby się róznie okazac. Jezus Chrystus przyszedł do tych najubozszych , odrzuconych , prostytutek , zebraków włoczykijów ...

Gość kicha na 18 kołach
hehe:D...dobrze powiedziane panie ptasiek;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość ja tam uwazam
ze moge też bezdomnemu dac jedzenie ale nigdy pieniędzy mogę mu dac ciuchy jedzenie kupic papierosy ale pieniędzy nigdy bo raz dałam pieniądze i pózniej widziałam jak kupowali sobie alkohol a jedzenie jak kiedyś dałam to jeden wyrzucił więc chyba dobrze im sie zyje jak jedzenie wyrzucają

Gość Oczywiście że
Do calluna. Piszesz tutaj same idiotyzmy.Czy ktoś ci ukradł twoją bezcenną wycieraczkę? Czy ktoś ci na nią nasrał?Jeśli jakiś Twój wielbiciel nasrał,to skąd wiesz że to dzieło bezdomnego?

Gość alkoholik zawsze będzie
bronił alkoholika

Gość bokserna emie
tak kolego dla niektórych taka wycieraczka to kolejny eydatek ,a po drugie to oni roznoszą jeszcze choroby o mnie już nie chodzi ale mieszkają małe dzieci które na to patrzą ,dotykają klamek etc,etc

Gość Oczywiście że
do:ja tam uważam. Dyskusja dotyczy bezdomnych a nie menelstwa. A to jest duża różnica w mentalności.

Gość Hahaha dotykaja klamek!!
A myslisz ze jak siadasz w autobusie, to kto tam siedzial przed toba? Albo kto otwieral drzwi w kiblu w galerii handlowej? :D:D Dziewczyno, syf jest wszedzie, gdyby czlowiek chcial ciagle myslec o tym co jest na klamce to by zwariowal.

Gość kicha na 18 kołach
Teraz kilka zdań dla ludzi, którym wydaje się, że są konformistami...choć wiem, że nie jest to raczej świadomy wybór. Otóż problem z konformizmem polega na tym, że gdy skrajnie różne postawy społeczne wynikające z trybu życia kształtują się w proporcjach 50% na 50% to konformista przestaje być konformistą i pryska jego poczucie pewności i niezachwiana wiara w sens i przyszłość xswojej egzystencjii. Tak się składa drogie robaczki, że powoli zbliżamy się właśnie do takiego punktu i gwarantuje wam, że nie skończy się na kłótniach na forume, do którego jedna z zainteresowanych stron nie ma nawet dostępu a co za tym idzie nie moze zabrać głosu. Nie...w najgorszym przypadku poleje się krew...a w wiekszości będzie to wasza krew bo jako konformiści jesteście nawykli do uległości i nie umiecie walczyć. Druga strona natomiast będzie zdesperowana i zahartowana w boju. I już nawet nie mówie tu o Polsce a o całym pieprzonym świecie. Miłego oszukiwania samych siebie życzę                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
no właśnie bezdomnośc czy menelstwo raczej to drugie miałem kumpla w robocie chodził w jednych lumpach 10 dni spał w nich i tylko chlał bezdomny jeszcze nie jest za to menel pierwsza liga

Gość kicha na 18 kołach
A oto jedna z przyszłych ofiar;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
mówisz o sobie

Gość kicha na 18 kołach
bokserna emi zdajesz sobie sprawę, że Twoi bezpośredni przodkowie kilka pokoleń wstecz. nie przebierali się przez rrok, mieli wszy i prawdopodobnie inne pasożyty wewnętrzne? Nie podcierali i nie myli dup a jak przychodziło do walenia to śmierdziało jak w rybackim kutrze? Tak to twoja rodzina dzięki której teraż łazisz po tej ziemi i rozsiewasz nienawiść...może wyrzeknij się swoich przodków?                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
nie jestem zadna emi tylko bokser na emie to mój nikt nie mam w sobie nienawisci tylko stwierdzam fakty to co było kilkaset lat temu dawno przeminęło z wiatrem teraz mamy pieprzoną cywilizacje i trzeba to trawic

Gość bokser na emie
teraz prawidłowo

Gość bokser na emie
tylko,że nie smierdzieli tak,że w ich obecnosci ludzie wymiotowali,a w obecności tego naszego kumpla ludzie mieli odruchy wymiotne

Gość ja tam uwazam
jak mozna tak się zaniedbac

Gość bokser na emie
a jednak można

Gość kicha na 18 kołach
No właśnie...mamy cywilizację. To kurwa powiedz mi dlaczego niektórzy ludzie żyją jak zwierzęta...tylko mi nie mów że na własne życzenie bo to niemożliwe. Dla Ciebie wszystko jest proste. Nie wiem z jakich powodów. Czy to z lenistwa myślowego, czy też takie poglądy odpowiadają Ci bo czujesz się lepszy. Dlaczego narkotyki są zakazane a alkohol nie? Uważasz, że jak taki koleś sięgał pierwszy raz po kielicha to już miał plan: zostane menelem i żulem, starcę wszystko i będe mentem społecznym? I słowo do pani, która twierdzi, że alkoholizm to kwestia słabej psychiki: Jest pani 100 lat za murzynami. Alkoholik nie potrafi rzucic picia tak jak pani nie potrafiłaby prowadzić innego trybu życia. Jest to uzależnienie przede wszystkim biochemiczne a dopiero później psychiczne. Trudno mówić tu o jakiejkolwiek woli czy psychice. Powoduje takie zmiany w świadomości, że...zresztą...grochem o scianę...niech sobie pani pirdolnie szpryce kompotu to pogadamy jak będzie pani na zejściu. Nie chce mi się z wami gadać. Jesteście debilami...nie do wszystkich oczywiście to miłosne wyznanie było;)                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokser na emie
kicha napisałem wcześniej,że sam byłem na górze i w tzw rynsztoku wiem,że alkoholizm to choroba sam miałem problemy z prawem rodzina miała ze mną problem byłem kiedyś kimś ważnym w mieście ale pewnego razu po dużej libacji jak mi kumple powiedzieli co robiłem powiedziałem stop wiem,ze to nie łatwe ale rozpierdolic wszystko przez słabośc do alkoholu tego nie pojmuje jestem normalnym człowiekiem rozumie problemy społeczne ale są granice ja mogę pomóc tym ludzią ale oni tego nie chcą

Gość kicha na 18 kołach
A Ty jak chlałeś to chciałeś?                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokser na emie
dobre pytanie lubiłem to albo zapijałem problemy ale nagle przyszła refleksja człowieku co ty wyprawiasz

Gość DO BOKSERA
TO TY CZŁOWIEK Z ZASADY TWARDY MIAŁEŚ PROBLEMY I TERAZ NIE UMIESZ PORADZIC SOBIE Z BEZDOMNYMI!!!!!!!!!!!!!!

Gość HMS..VSS...Petard
Nie pier‏dolcie panowie. Piłeś do czasu aż ci klepka nie przeskoczyła na właściwe tryby. Nie każdy alkoholik ma tyle szczęścia. Tobie się udało- moje gratulacje. Innym to nie wychodzi, niektórym nigdy się nie uda. Nie jest to powód aby naśmiewać się z czyjejś choroby i nieszczęscia

Gość bokser na emie
ja z nikogo się nie naśmiewam wiem,że to jest czasami silniejsze od nas moze to ustrój jest winny i nie potrafi sobie z tym poradzic ale mimo mojego stoickiego spokoju to i ja nie wytrzymuje czasami

Gość bokser na emie
w zadnym wypadku nie będe używał siły w stosunku do tych ludzi ale czasami nerwy puszczają bo ile razy na spokojnie możesz im powtarzac

Gość nachukac im
po problemo

Gość trzeba by zainwestować
w dobry zamek z kodem, domofon - tak by do budynku wchodzili tylko mieszkańcy i ludzie przez nich zaproszeni. No, ale na to, by wszyscy dbali o to, nie mamy wpływu.