Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bokserna emie

walka z bezdomnymi

Polecane posty

Gość bokserna emie
podszywanie się pod kogoś uważam za brak inteligencji i pustostan m ozgowy

Gość HMS..C22...Petard
Podszywanie się na pewno jest lepsze niż opar absurdu płynący z twoich niezrównoważonych wypowiedzi...

Gość kicha na 18 kołach
Mogą być przydatni tacy ludzie. Np możecie dzięki nim ćwiczyć kondycje fizyczna i wzmacniać muskulaturę. Jak? Otóż zaopatrzcie się w bejzbola i jak taki przylezie...a przylezie na pewno...to potraktujcie naparzanie go jako codzienny trening. Tylko nie za mocno żeby mu ochota nie odweszła do wizyt u was. Ty kolezanko co pierdoliłaś, że warunkiem pobytu w osrodku pomocy jest trzeźwość chyba nie zdajesz sobie sprawy ze skali problemu. Nie ma odpowiedniej liczby miejsc dla wszystkich. A że kurwa chlają dętke? Jakby Ci jaja skurczyły się z zimna do rozmiaru pestki wiśni, nie miałabyś już siły wciągać gili do nosa bo to syzyfowa praca, gdybyś rąk nie czuła z zimna to co byś zrobiła dysponując środkami takimi jak oni? Powiem Ci. poszłabyś i nachlała się denki żeby chociaż na chwile zapomnieć o zimnie juz nie mówiąc o poczuciu odrzucenia i bezsilności.                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
opar absurdu to ty i wszystko wokół ciebie

Gość ewwwwwa222
Jak wam nie przeszkadzają gówna na wycieraczkach, smród na klatce wywołujacy torsje, to ok, wasza sprawa. Pewnej częsci ludzi jednak to przeszkasza

Gość kicha na 18 kołach
I nie jest prawdą, że żyją tak na własne życzenie. Część tak ale znam osobiście ludzi, którzy stoczyli saię po tragicznej śmierci swoich dzieci, po stracie pracy, wreszcie po zawodzie mimłosnym.... Dużo nie trzeba. Wpadniesz w depreche a ludzie już Cię dobiją;) kurwa

Gość HMS..C22...Petard
No to niech ci ziemia lekką będzie. Wygoń bezdomnych na mróz, nakarm ich trutką na szczury, albo wywal przez okno- zrób co chcesz. Dyskurs z tobą nie ma sensu

Gość bokserna emie
sami są sobie winni może nie wszyscy ale duży odsetek to alkoholicy,którzy woleli siedziec na ławce w parku,a ich żony pracowały wychowywały dzieci ,itd znam osobiście takich

Gość kicha na 18 kołach
A wy świętojebliwi porządni obywatele nie sądźcie bo może się zdarzyć, że bóg, w którego zapewne wierzycie, podda was próbie takiej jaką sprawił Hiobowi...Zobaczymy gdzie podzieje się wtedy wasza wiara                                        ☢   ☯   ☢

E tam. Latem jak jest cieplo, tez chlaja. Poza tym jak sie ma kase na chlanie, ma sie na wynajecie pokoju z kumplami :) p.s. zima w blokach jest cieplutko i gdyby przyszedl taki szanowny nie smierdzacy nie chlajacy bezdomny, toby go chyba nikt nie wyganial.

Gość kicha na 18 kołach
taaaaak....a ja znam gości, których żony zdradziły a następnie puściły z torbami. Bo głupi mąż nie zabezpieczył się przed taką ewentualnością. A sąd jak to sąd: Biedna mamusia z dziećmi trzeba jej pomóc...no i face traci w sekunde dorobek całego życia. Właśnie o to michodzi żeby nie generalizować. A Ty tylko o tych gównach pieprzysz. Zapewne jak ty srasz to w kiblu fiołkami pachnie                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
jak nie będą smierdziec lac,srac na klatce to niech siedza jak jest mróz ale nbie będe tolerował smrodu w moim mieszkaniu bo pan zesrał się za dzwiami!

taaaaak....a ja znam gości, których żony zdradziły a następnie puściły z torbami. Bo głupi mąż nie zabezpieczył się przed taką ewentualnością. A sąd jak to sąd: Biedna mamusia z dziećmi trzeba jej pomóc...no i face traci w sekunde dorobek całego życia. Ja tez znam takich, no coz, wynajeli mieszkania albo pokoje, pracuja, maja sie dobrze, maja nowe kobiety :)

Gość kicha na 18 kołach
Calluna...Pomogłem kiedyś takiemu bo leżał na środku chodnika przy temperaturze -12 stopni. Pomimo, że śmierdział gorzej niż pizda nie myta przez rok to zatargałem go w najbliższe miejsce o którym sądziłem, że mu pomogą...poprostu dalej nie miałbym siły. Był to posterunek policjii. Kilka dni później dostałem wezwanie do sądu jako świadek w sprawie o zakłocanie spokoju publicznego i coś tam jeszcze. Żebym kurwa wtedy wiedział że mendy to rzeczywiście mendy to bym go tam zostawił                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
wiem,że rózne figle,życie płata ale pracując stac kazdego chyba na wynajcie pokoju znam gościa ,którego zona zdradzała,wyrzuciła z domu fakt zaczął pic ale w końcu się otrząsnoł wynajmuje pokój pracuje i jakos sobie radz

Gość HMS..C22...Petard
Możeja ci dam przykład? Dzisiaj zaniosłem nowe ubrania do św. Alberta. Zaprosiłem bezdomnych „meneli na ciepłą kawę z wkładką. Na koniec kupiłem im kilka win i paczkę papierosów żeby dzień wydawał im się bardziej kolorowy Robię tak od dawna

kicha, gdybys znal kilku alkoholikow, tak, jak ja, i widzial, co robia swoim rodzinom, nie mialbys za wiele wspolczucia dla takich ludzi

kicha, gdybys znal kilku alkoholikow, tak, jak ja, i widzial, co robia swoim rodzinom, nie mialbys za wiele wspolczucia dla takich ludzi

Gość kicha na 18 kołach
WYNAJĘLI POKOJE...Bo kurwa mieli za co;) Skąd ty się wzięłaś? Z beverly hills 89coś tam coś tam? Żeby coś wynając trzeba mieć pieniądze. Żeby szukać pracy trzeba jakoś wyglądać i mieć możliwość napisania cv. Prawda jest taka, że w waszej świadomości Ci ludzie są już skazani. NIelicznym uda się z tego wygrzebać ale to tacy, którzy mają choć minimalne wsparcie...Od was raczej nie można na to liczyć                                        ☢   ☯   ☢

Gość powiem wam cos...
niektorych bezdomnych naprawde mi zal. zycie zle im sie potoczylo, nie zawsze mamy wplyw na to jak wyglada nasze zycie. Ale np. do bloku w ktory mieszka babcia mojego narzeczonego przychodza bezdomni i pija tam wodke, sikaja na klatkach schodowych itp itd. i co? i mieszkancy maja po nich sprzatac? mieszkancy, ktorzy placa za te mieszkania maja sie bac tych pijanych bezdomnych? Drugi rpzyklad - pracowalam kilka lat w dpsie prowadzonym przez siostry zakonne. Czesto przychodzili do nich bezdomni po jedzenie ( zazwyczaj pod wplywem alkoholu )dostawali to jedzenie. Ale jak przyszla nowa przelozona to powiedziala tym pannom, ze beda dostawali jedzenie ale np. musza zamiesc przed bydynkiem ( 15 min pracy dla 1 osoby ) i co? tylko jeden po jedzenie rpzychodzi, reszta ma to w dupie. Oni pracowac nie beda!

HMS..C22...Petard, dzieki, zamiast dawac wino i fajki menelom, wole ubrania i jedzenie dzieciom alkoholikow... albo babce, ktora ma niepelnosprawnego syna i kombinuje jak moze, zeby oboje mieli za co zyc... Nie kradnie, nie trwoni kasy na denaturat, nikomu za przeproszeniem nie sra pod drzwiami, tylko pyta czy ktos ma niepotrzebne przedmioty albo czy moze umyc okna wzamian za pomoc

Gość bokserna emie
no własnie

kicha, bo pracy sie szuka zamiast chlac, wtedy jak sie jeszcze jakos wyglada. A zapewniam ze jakby sie z kolegami sciepneli to za te kilkadziesiat zlotych dziennie ktore nie wiem skad biora, to na pewno by cos wynajeli :D

Gość kicha na 18 kołach
Mój ojciec był alkoholikiem ja też jestem alkoholikiem. Widziałem wiele, na pewno więcej niż Ty. Ale Czy dotrze do Ciebie, że posługujesz się shematami myślowymi? Wrzucasz wszystkich do jednego worka bo tak Ci wygodnie i w dodatku dowartościowuje Cię...Zawsze miło popatrzeć że są tacy którym wiedzie się gorzej od nas. Tak naprawdę mówiąć "sami są sobie winni" Macie na myśli: "Zawdzieczamy to co mamy sobie...jesteśmy zajebiści w odróznieniu od tych życiowych nieudaczników"                                        ☢   ☯   ☢

Gość bokserna emie
wole na dom dziecka dac albo fundacje pomagającą biednym rodzinom

Gość kicha na 18 kołach
kurwI z czego kurwa rżysz głupia pizdo? Nigdy kobiety nie uderzyłem ale jak czytam co piszesz i jeszcze sie kurwa chhrasz to bym ci zajebał kopa w ryj najchętniej                                        ☢   ☯   ☢

Natura ludzka polega na tym, ze musimy upraszczac i generalizowac, bo inaczej bysmy sobie nie poradzili z ogarnianiem swiata. Wiec tak, upraszczam. No i owszem, wole ludzi zaradnych, niz niezaradnych. Ci drudzy jakos mnie irytuja.

Nie przyszlo wam do glowy zadzwonic po policje ? Ja zawsze dzwonie kiedy obcy kreca sie obok mojego domu bo to jest niebezpieczne. Tyle sie slyszy o porwaniach bogatych albo o zabojstwach

Gość Oczywiście że
Do Calluna 79 A zastanowiłaś się chociaż przez chwilę dlaczego większość bezdomnych to mężczyżni??Bo ich stać mentalnie zostawić kurwę,żonę i udać się byle gdzie.Ja sam uciekłem od kochanej żonki trzy lata temu ale na szczęście mam kasę i swój własny dom.Ale tym tylko się różnię od tych naprawdę bezdomnych.Picie denaturatu czy innych wynalazków wynika z braku kasy.Brak kasy wynika z braku pracy,meldunku itd.... I czemu się dziwić że szczególnie zimą chcą spędzić chociaż noc w cieple,na klatce schodowej.Nawet myszy,nornice,szczury na zimę włażą do domów.